Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nyolc óra munka... dallamára:
"A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
Egy kávétól felpörögsz, anyázol
Egy közgázos barom minden évben meghúz
Nem tudod miért, de jól begurulsz
Mer' elfogyott a türelmed már
Hiszen most sem jött ki a differenciál
A tavalyi vizsga az volt a jó
Bánóczi egy rohadt kettest sem adott
8 félév mikmak, 8 félév menedzsment, 8 félév üzletijog..
A pótZH-n ott van a nagy élet
Tompulnak az agyak, jönnek a kérdések
Hasból tippelsz ismét, hátha eltalálod
Becélozod jól a 16-os pontszámot
Gammát szorzok nagy rhóval,
Nem bírok a makróval!!!
A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
Egy kávétól felpörögsz, anyázol
Egy közgázos barom minden évben meghúz
Nem tudod miért, de jól begurulsz
Nézed a táblázatot
Vállalva az összes kockázatot
Az eredménytõl savanyú a szád,
Úgy néz ki, hogy pótló pótZH vár rád..."
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
#20634: Jólvanna, csak egy magamfajta núbnak, ki nem nézek koreai "teh pro" meccsek videóit, nagyon is soknak tûnt az amit te ott lenyomsz.
Jövõre megyünk oda ^^ Mikro-makroban ha van jegyzetem, vagy bármiben tudok segítek szívesen... ha kérnek személyit akkor buktuk <#idiota>#idiota>
(kiváncsi leszek jövõre ugyanilyenkor mit mondok.... :ð )
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mi a helyzet veletek egyebkent, jottok szeptembertol bme-re? megcsinalhatnatok nekem a mikromakrot😄 bar mar van egy delikvensem (ocsem), csak pszt😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak 1 pelda hogy nagyjabol azok szoktunk irni ide legtobbet akik 2 eve erettsegiztek,
masik hogy ahova eljarok kosarazni ott is egy koru mindenki pedig tok altalanos (kor nelkuli) edzeskent van kiirva.
Nem mintha itt filozofalgatni akarnek hogy miert csak mar kezd a tokom kilenni a holnapi zh-val, igy lazitaskent beirok neha valami faszsagot😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezelõtt is néztem a topikot(tavaly, azelõtt) mindig pörgött érettségikor...ha valaki még most érettségizik írjon😊
azért már kezdek félni xD
nem megvetesbol mondom, minden elismeresem annak aki elvegzi az orvosit, foleg hogy az nem is osztatlan
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
bekoszont a dogmeleg, foci eb, meg miegymas, nem szivesen tanul az ember..
nekem 5 vizsgam se volt sose, 4 a max egy felevben.
most ahogy allnak a dolgok 2 se lesz😊 legalabb hamarabb mehetek nyaralni
bár én is elösször kieresztem magamból a feszültséget, aztán majd meglátjuk...messze még a nyár...
nálam családi problémák játszanak leginkább közre...
nyáron megpróbálok majd feltöltõdni
amúgy csak szimplán kivagyok, más is közrejátszik...
meg év végére mindig elfáradok, nem tudom mi van velem, év elején minden tuti (kopp kopp kopp) de aztán kész, kipurcanok
majd vizsgaidõszak, 5 vagy 4 vizsgával 1 hónap alatt kb.
nagyon nem bírom már...
velem is megesett már, hogy 4 fele jöttem el a koliból.
én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy hogy berugok utána : D bár a múltkori kicsit túl erõsre sikeredett, és egy jó ideig magyarázkodhattam, de ez legalább célként lebeg rövidtávon
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Szval.: Ha szeptemberig nem akarom folytatni az egyetemet, és akkor is csak másik karon (amire ugye újra felvételizek), akkor mi a teendõ?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
de egyebkent szerintem nincs igazad. tehat ha nem szamittatom be, es mondjuk folyatom a bme-t is parhuzamosan ( 😊 ) akkor van meg 8 felevem ? mivel 12-elfogyaszott az is 8. mondjuk akkor lehet h felevente kettot fogyasztok.
a min{12-elfogyasztott,6+2-elfogyasztott} nek mi ertelme egyebkent? nyilvan a masodik lesz kisebb minden esetben
Es az nem is szamit hogy hany targyat fogadnak el?
asszem irok meg egy ket levelet
remélem metaadatkkal érthetõbb😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.