Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*pastól

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azt vágom, de nekem PÉLDAMONDATOK kellenek 😄
pl azt tudom h simple past had +v3 lesz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zsolesz92
Most tanultuk, angol elõkészítõbe járok, heti 15 angol.
Mindig egy igeidõvel tolod hátrébb HA a beveztõ mondat múlt idõben van.
Ha nicns akkor marad ugy ahogy van

(ASSZEM <#idiota>)

Úgy gondoltam h minden igeidõre van egy példamondat -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BiG G
elsõ találat, use google muthafucka!4

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Cat nekem van egy lapom amit a külön tanárom adott ha kell átküldöm msnen
Én netesre gondoltam 😊
Van nekem is egy Kis angol nyelvtanom, de abban nincs benne :S

Taranov
Dohár Péter: Kis angol nyelvtan

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Valaki tudna adni egy olyan cuccost ahol a Reported Speech van leírva "normálisan" ? Az érdekelen h mit hova kell tolni, de példákkal kéne :S

Molnibalage
Ok. A 2007-est megnéztem. Nos, alapvetõen ez baromi könnyû ahhoz képest amit én írtam meg. A függvény elemzéshez tényleg kell tudni deriválni, de a függvény nagyon egyszerû. Az én idõmben két gyökös függvény összege volt. Derválás nélkül is meg lehetett oldani, de nehezen. Ezt a példát meg nem. Az elsõ függvényt hihetetlen, de most fejbõl nem biztos, hogy meg tudnám oldani, mert logaritmikus azonosságokra fejbõl már nem emlékszem. A többi szinte meg vicckategórás. Hát azért ez duvra... Én ezt szerintem 7 éve simán megoldottam volna 60% feletti eredménnyel. A központim anno 20%-os lett matekból és 80% körüli fizikából.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nyami
nincs kedvem megmozdulni :o

magus
ahogy mondani szoktuk, aki nem szed össze egy 3-ast az vagy értelmileg sérült vagy nem látott matek könyvet az elmúlt 10 évben. gl 😛

BiG G
nem kell félni nem fog fájni

CoolX
csak matekbol legyen meg a 20 pont :S

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

PLackó
Nah akkor a mai naphoz ismét egy kalappal..

Pipör
még 2 óra és .... Matek :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

I.C.ram
Legtöbben nyilván azért felejtik el, mert nem használják, nincs szükségük a szakmában rá. Az viszont fix, hogy aki anno vágta a dolgot, az feleleveníti egy könyvbõl, rögtön tudni fogja újra.
mrzoltan
ITT
keresgélj.
magus
akarom mondani matek a1

magus
deriválni minden tárgyból deriválok a komplex számokkal nem találkoztam matek a2 óta, miért is kéne meglepõdni hogy elfelejtem?

Molnibalage
Hol tudom megnézni egy matel emelt szintût. NAGYON kíváncsi vagyok, hogy milyen messze van a régi matek központik szintjétõl. Nem merném biztosra állítani, hogy most diploma elõtt egy régit meg tudnék írni 70% felett. Atomdurvák voltak régen. Egy átlagdiplomázó meg tutire nem tudná, erre mérget veszek. Olyan seggülye emberek végzik el a BME-t is, hogy már deriálni is elfelejtenek sokan pár év után, a komplex számokra meg nem is emlékeznek. Ezek után milyen lehet a többi suli...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tigristank
Tavaly az egyik évfolyamtársamnak lett 1 hibája. <#smile>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Balumann
közép szintü csak szerencsére (és eleve nem vagyok olyan jó matekból).

Balumann
Nah jó lesz, ha anyukám nem kap reggel elemet (mert vszínû az elemek m,erültek le), akkor bicajjal érettségi elõtt be a tescoba, és elem (ráadásul ilyen közép méretû gombelem kell...), ha nem jó akkor egy másik számológép. Jól fogok kinézni a matek érettségin C: Mind1 bicajozástól felfrissülök mindig valamennyire.

mrzoltan
yaya én is azt veszem fel fakultációra jövõre, elméletileg emelt szintû képzés de középszintre készít fel.
(Nekem Meg tavaly elõtt 2-em volt infóból.Az a köcsög tanár nagyon utált pedig olyan sötét volt hogy csak a monitor világított a pofájából.)
Tudtommal az uccsó két évet nézik amikor még tanulja az ember a tantárgyat,jól tudom?

Sztem a Word egyszerû meg a powerpoint is frontpage-t még nem használtam exel se olyan rossz de acces-t se próbáltam de már nem tetszik.
Ha 80% fölött van az érettségi akkor kapunk EBCL papírt is az királyság.
mrzoltan
pff nem lennék a helyedbe.Matek yay, Emelt vagy közép?
ti halltatok már olyat hogy 100% emelt szintû matek érettségi.Mert nálunk volt 1.Behaltam.

Lehet grafikus számológépet vinni érettségire?
Rockynhooo
igen az , igen egyszerû! infot vállaltam 6. érettségi tantárgynak , kicsit accestõl meg exceltõl tartok, de majd haver felkészít 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

az<#idiota>
Balumann
Beszarok és pont most készítettem elõ a holnapi cuccom, és bedöglött a számológépem. Hát ezt nem hiszem el!! :o
Remélem tud majd valaki adni számológépet a suliba... hogy lehetek ennyire szerencsétlen <#hehe> és lehet, hogy életembe utoljára kellene a számológép... hát ez. 😞

mrzoltan
"frontpage" õt nem ismerem.Talán Webszerkeztõ?
Rockynhooo
excel,word,acces,frontpage,powerpoint

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sadist
A függvény inflexióját.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mrzoltan
Helló!
Betûrím.(Nem hiába vagyok 3-as)
Amúgy nem is csodálkozom hogy 2000-en írtak csak emelt szintût belõle.
Szerencséjükre nem ismerik Ági Nénit.<#wilting><#taps>
Grat,akinek jól sikerült,annak akinek nem annak meg passz.
Közép infó érettségibe mi van?
nyami
alliteráció 😊

meg tudja nekem mondani valaki , hogy mi annak a annak a szokepnek/alakzatnak(mi a különbség?) a neve ami a szavak elsõ betûjének ismétlésén alapul? pl:borju barany beget, vagy szittunk szoke szivart
kakateve
Nálunk ma bejött a magyar és a töri tanár és segített magyar írásbelin. Egy két feladatot lediktáltak. 😊

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

5c0rp330n
viszont kívánom, sorstárs! 😊
csak aztán legyenek inkább integrálós feladatok, mint nehezen rájövõs-beszopatósak 😊

5c0rp330n
igen, csak ábrázolásnál jött eddig elõ, ahogy én emlékszek, méghozzá összetettebb függvények ábrázolásánál. inflexiós pontnak hívják egyébként, a múltkor rosszul írtam.

doddencs
na léptem, sikeres matekot mindenkinek mind közép, mind emelt szinten 😉

doddencs
hát nem tudom, de akkor jelentõs pontveszteeségekre számíthatsz.. a bekezdések miatt nem is tudom, de terjedelem miatt van, amikor nem értékelhetõ a szöveg...

Én épp ezért váalsztottam a novellát, mást nem is, akkor cselekményt írtam s így lett 3,5 oldal 😄 S akkor már a terjedelembe nem tudnak belekötni.

BiG G

köszönöm a gyors válaszokat, a cím miatt paráztam, de akkor remélem oké. Ennyi rémlett h a tanár mondta h fogalmazás kinézete kell h legyen a szövegnek ez persze megvan, de a cím akkor ezekszerint nem kellett, már csak az miatt izgulok junius3-ig h mennyit vonnak le a terjedelem miatt (csak 2oldalt írtam a minimum 3 helyett, de ez szeritenm sokaknál elõfordul majd). Sok sikert mindenkinek aki velem szenved a következõ napokba!!😄 bye

doddencs
vagy ennek csak ábrázolásnál van értelme?

doddencs
huhh, nagyon ritkán szoktam használni a második deriváltot.. s most nem nagyon rémlik. Feladattipusokban mikor szokott elõjönni, mit kérdeznek😄?

doddencs
áhh, zalai vagyok 😊

doddencs
címet nem kellett írni, mivel erre konkrét utasítást nem adtak. A bekezdések elbírálása meg eléggé tanárfüggõ, felépítésre kapott pontokat vszeg teljesen lehuzhatja, dehogy egyeltalán semmisnek vegyék, ekkora fasz nem lehet😄

(mondjuk aki annyit nem tud, h. fogalmazásba, esszében bekezdésekbe kell tagolni a szöveget, annak is csak gratulálni tudok)

5c0rp330n
nem hiszem, hogy kéne cím. aláhúzod, hogy melyiket választottad, ennyi.

5c0rp330n
ja te kérdezted, akkor gondolom nem komolyan kérdezted csak valakit teszteltél én meg jól elcsesztem most 😊

pls válaszoljatok ha tudtok segíteni, köszi

pls válasozljatok ha tudtok segíteni, köszi