Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pl azt tudom h simple past had +v3 lesz 😄
Mindig egy igeidõvel tolod hátrébb HA a beveztõ mondat múlt idõben van.
Ha nicns akkor marad ugy ahogy van
(ASSZEM <#idiota>#idiota>)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Van nekem is egy Kis angol nyelvtanom, de abban nincs benne :S
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
keresgélj.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
(Nekem Meg tavaly elõtt 2-em volt infóból.Az a köcsög tanár nagyon utált pedig olyan sötét volt hogy csak a monitor világított a pofájából.)
Tudtommal az uccsó két évet nézik amikor még tanulja az ember a tantárgyat,jól tudom?
Sztem a Word egyszerû meg a powerpoint is frontpage-t még nem használtam exel se olyan rossz de acces-t se próbáltam de már nem tetszik.
Ha 80% fölött van az érettségi akkor kapunk EBCL papírt is az királyság.
ti halltatok már olyat hogy 100% emelt szintû matek érettségi.Mert nálunk volt 1.Behaltam.
Lehet grafikus számológépet vinni érettségire?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Remélem tud majd valaki adni számológépet a suliba... hogy lehetek ennyire szerencsétlen <#hehe>#hehe> és lehet, hogy életembe utoljára kellene a számológép... hát ez. 😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Betûrím.(Nem hiába vagyok 3-as)
Amúgy nem is csodálkozom hogy 2000-en írtak csak emelt szintût belõle.
Szerencséjükre nem ismerik Ági Nénit.<#wilting>#wilting><#taps>#taps>
Grat,akinek jól sikerült,annak akinek nem annak meg passz.
Közép infó érettségibe mi van?
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
csak aztán legyenek inkább integrálós feladatok, mint nehezen rájövõs-beszopatósak 😊
Én épp ezért váalsztottam a novellát, mást nem is, akkor cselekményt írtam s így lett 3,5 oldal 😄 S akkor már a terjedelembe nem tudnak belekötni.
(mondjuk aki annyit nem tud, h. fogalmazásba, esszében bekezdésekbe kell tagolni a szöveget, annak is csak gratulálni tudok)