29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Cat 02 #28854 Én matek-infóval mentem, az a legkönnyebb, infot meg matekot csak érteni kell, egyedül szóbelire kell tanulni valamennyit, de annak is nagyobbik része alap dolog (legalábbis nekem infós dolgok azok voltak) -
Jaja, emelttel úgy tényleg csak plusz öt pont.
Nekem emelt matekom volt, mivel dupláztam, így majdnem annyit ért, mint egy 100%-os közép -
Cat 02 #28852 Hm, lehet. Nekem volt emelt infom meg sima angol nyelvvizsga és akkor úgy meg volt a 75/80, azért lett volna +5 pont, akkor csak nekem volt úgy, sry :) -
50 pontot lehetett vinni nyelvvizsgából szerintem, és ha jól emlékszem a közép az 35 pont volt. -
Cat 02 #28850 Hát eddig egy nyelvvizsga ért csak valamit, kettővel +5 pontod volt... (emeltet nem vágom), mostani parásabb szerintem. -
Mert mondjuk mérnöknek ne azt vegyék fel, aki hülye matekból, meg fizikából, csak van n+1 nyelvvizsgája. És ugyan így más szakmákra is kivetíthető ez. -
Miért is? -
már most 28 pont a középfokú -
Az jó dolog, hogy a nyelvvizsga értékét csökkentik. -
Patrikkkkk #28845 *28 a középfok. -
Patrikkkkk #28844 Ezt már hamarabb bejelentették.Nekünk ( akik 2012-től érettségiznek ) 50 pont lesz az emelt érettségi, 40 a felsőfokú, -és 30 a középfokú nyelvvizsga. -
de nem úgy van, hogy ha vmi módosítás van, akkor az utolsó 2 évfolyamot nem érinti? -
elmehetnek a kurva anyjukba, hogy ezt is most találják ki...szopás jelenleg az egész érettségi/felvételi rendszer úgy ahogy van. -
Ja, ezt nem tudtam. -
Patrikkkkk #28840 De ugyebár az emelt érettségiért már 40 helyett 50 pont fog járni, szerintem ezt ki fogják használni sokan ( meg azért eddig is sokan tettek emeltet) -
Nem hiszem, hogy túl sokkal, legalábbis ha a környezetemből indulok ki. Szerintem elég kevés ember fog élni az összes pluszponttal. -
Patrikkkkk #28838 üdv,
2012-től a pluszpontszámok 480-ról 500 pontra emelkedenk.Szerintetek ez mennyivel fogja megemelni átlagban a a főiskolák/egyetemek ponthatárait?Azért ez csak 20 pont, de én ezt nem fogom tudni kihasználni mivel nem teszek majd emelt érettségit, ("csak" egy felsőfokú nyelvvizsgám van) és most hiába nézem az adott szak ponthatárát, mivel '12-től mindegyik fog emelkedeni ÁTLAGBAN valamennyivel, csak kérdés hogy mennyivel? -
helo jövünk -
Szerintem ez nem képezi vita tárgyát...:D -
Cat 02 #28835 Én inkább mennék érettségizni megint :D -
-
Jan 12 óta itthon ülök, mert semmi dolgom... -
nekem meg már csak 1 vizsgám maradt
-
De kedves :D -
Háháá most ti jöttök geciek :D
Ezt is megértem... -
Cat 02 #28829 om.hu
Fent van eddigi összes érettségi, megoldással pdf-ben és letölthető fájlként is. -
Hangman576 #28828 http://infoerettsegi.blog.hu/ -
Sziasztok!
Májusban fogok érettségizni informatikából, középszinten. Kerestem a google-ban feladatokat, de csak olyanokat találtam amiben nincs megoldás. Nem tudna nekem valaki segíteni olyan (magyar nyelvű) feladatokat találni, amihez mellékelik a megoldást is?
Előre is köszönöm! -
maradjunk egy "is-is"-ben! -
ronesz #28825 angolt se képesek megtanulni*
fixed it for you -
angolt se képesek megtanítani -
Hugh Hefner #28823 jó lenne. de egy érettségi előtt álló gyereknek kb annyi tudás van a fejében, mint a szakmunkást végzett szüleinek, szóval gyakorlatilag potenciális célközönsége a politikának. És akkor még nem beszéltem a sajnos diplomával rendelkező álértelmiségről. és annak a fattyairól. de nem akarok politizálni, csak ez még elgondolásként is komikus : ) -
gyerekek jó lenne ha nem lennének jobbikosok, se fideszesek, se semmilyen párt kis rajongói -
Hugh Hefner #28821 lol, megnézem mikor megy egy jobbikos segíteni a cigányoknak szociális munka keretein belül -
gerrob #28820 http://index.hu/belfold/2010/12/09/pokorni_nem_jo_ha_kotelezo_az_erettsegi_elotti_karititav_munka/
ez egy újabb álvita a kdnp és fidesz között, ilyet már láttunk. A vége természetesen az egymásba borulás lesz. Csak kell előtte egy kis színészkedés, parasztvakítás. -
gerrob #28819 http://atv.hu/belfold/20101209_hiller_istvan
Nem sok kar marad az egyetemeken. Köszönjétek meg Hoffmann Rózsának! -
Mintha nem lenne ott a sok retkes *****, aki egész nap csak veri az asszonyba több havi juttatásért, mint amit a két diplomás keres a családomban.
Azoknak nem kell semmit sem csinálni, de aki tisztességes akar lenni, az szenvedjen...
IGEN MAGYARORSZÁG! -
TDantes #28817 Ahhoz, hogy érettségizhessek,(már pár éve leérettségiztem, csak a feltételezés kedvéért) 60 órát, csak úgy ápoljak egy rakás vadidegen embert? Kaparjam ki őket a szarból, meg ilyesmi?
Félreértés ne essék, ha saját rokonról lenne szó, természetesen csinálnám, mert családtag. Ha ez lenne a munkám, akkor szintén nem morognék miatta.
De hogy azért tegyem ezt, hogy megkapjam az érettségi bizonyítványt? Lófaszt a Fidesz seggébe! Hatvan órán át toljanak be nekik egy jókora nagy lófütyköst! -
60 óra szociális munka, 3 idegennyelv tanulása, ezek mit szívtak? -
#28812 és #28814: a 60 óra társadalmi tevékenység az olyasmit jelent, mint például öregek otthonában segíteni ápolni a betegeket... (lényegébn 60 óra szociális munkát kell csinálnod ahhoz, hogy leérettségizhess)