Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem tudjátok, hogy ideiglenes diákigazolványt (eltûnt a középiskolai) lehet-e beiratkozás elõtt igényelni. És kell-e hozzá iskolalátogatási? Nem írták sehol, hogy kellenének, pedig ésszerû lenne (mindenhol fényképet, elõzetes állandó diák igénylését, iratokat és párszáz forintot írtak, ennyi elég lenne?) Amúgy ELTE/Quaestura iroda.
sziasztok! nem nagyon értek a bankos ügyekhez, viszont sürgõsen el kéne döntenem, hogy hol nyitok diákszámlát. Pont ezért írok ide, hogy tanácsot kérjek, ugyanis találtam az erste banknál egy jó ú.n erste-szemeszter csomagot, ami kifejezetten egyetemistáknak szól s nagyon szupernek tûnik: http://erstebank.hu/extras/fiatalsag/#/erste-szemeszter-bankszamla …ti mit gondoltok?:-) elõre is kösz a válaszokat!
Órákon keresztül foglalt a telefonjuk, vagy üzenetrögzítõ beszél, ha meg vki fel is veszi, az nem tud mit csinálni, mint egy másik számot adni.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
REAL MADRID
Gond van. A kollégiumi elhelyezésemhez feltétlen szükségem lenne nõvérem iskolalátogatási igazolására, aki a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karára jár. De tegnap óta nincs bent senki, mert elküldtek mindenkit kényszerszabadságra, asszem augusztus 28-ig, vmi kormányrendelet okán. Néhány emberszabásúval sikerült beszélni, de mindig csak továbbirányítanak és új számokat adnak meg. Állítólag minden karon kéne lennie egy darab ügyeletesnek, aki ezzel foglalkozik, de lófasz sincs.
Tegnap mondták h mi vagyunk a 38. ilyen témában érdeklõdõk, de most ezen mi a faszt csodálkoznak? A kollégium jelentkezésnek most van itt az ideje, milyen épeszû ember küldi el ilyenkor az illetékeseket?
Nonszensz az egész, röhej egyszerûen, augusztus 9-ig kell beküldeni az igazolásokat, vagyis akkorra már meg kell érkeznie a dolgoknak. Ha nincs igazolás, nincs pont sem.
Valakinek vmi ötlete esetleg, vagy véleménye?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A diákhitelnél max 200ezret lehet felvenni félévente, ami egy diplomás kezdõbérnek kb 2-1.5xese. Szóval nem ilyen 40-50 milliós hitelekrõl van itt szó.
Eleinte meg még azt mondták, hogy nyugodtan jelöljön be költségtérítésest is... majd megoldják valahogy... hát jól megoldották neki^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha kell, mert nem tudod fizetni a költségeket, úgyis valamihez nyúlni kell, úgyis fel fogod venni. Nics mit ezen vitázni, amúgy I.C.ram-nek igaza van, nem úgy kéne beírogatni mindenhova ,hogy utána sem néz az ember; most vitték le 8,5%-ra a kamatot.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ergo, ha nem tudod fizetni a költségeket úgy is hozzá fogsz nyúlni...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
otthon tudják, h buzi vagy?<#hehe>#hehe>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Egy hosszú ideje mûködõ otthonról végezhetõ internetes pénzkeresési lehetõséget szeretnék bemuatatni. A feladatod mindössze annyi, hogy hirdetésekre kell kattintanod. Minden kattintás után pénzt kapsz. Pénzvesztési kockázat nincs. Kifizetés már rengeteg alkalommal megtörtént. Elõször készítened kell a www.paypal.com- on egy ingyenes számlát, majd regisztrálni az alábbi megbízható(!) honalpokra(minél többre regisztrálsz annál gyorsabban gyûlik a pénz):
http://wordlinx.com/?r=295336
http://www.cashium.net/?rid=yossarian
http://www.neobux.com/?r=yossarian14
https://www.incrasebux.com/register.php/yossarian.html
http://www.onbux.com/?r=yossarian
Ha regisztráltál kattint mindennap a hirdetésekre és próbálj meg beszervezni embereket, így növelheted a kereseted. Angol tudás nem árt!
Jó munkát mindenkinek!
ha kérdésed van: [email protected]
BFP4F: Yossarian23
remélem suli mellet lehet majd dolgozni is 😄 normális fizuval.
meg ismerõs szokott hozni külföldrõl eladásra szánt laptopokat, elég gyenge teljesítményû, de viszik mint a cukrok az egyetemisták. igaz többnyire olyanok akik nem értenek hozzá, elég ha fut rajta az office, meg az msn.<#idiota>#idiota>
Ez fõleg attól függ mire szeretnéd használni,de én amondó vagyok úgy a legjobb venni ,hogy van egy pénzügyi keret és azon belül a legjobb teljesítményt kínáló gépet kell venni.
Nah mármost én is vásárlás elõtt vagyok és azt kell látnom, hogy sajnos 200k körül sincs norm.,max. 1-2.
>200k általában a régebbi típusú és hardverû gépek vannak, amit szerintem nem érdemes venni csak ha nagyon pénzszûkében vagyunk.
<200k a határ a csillagos ég...
---------
Szvsz, egy 160-180 körüli mindenképp min. Core I3-as laptop-ot kell venni min. 2 GB,de inkább 4GB RAM-al és valamilyen VGA-val.
Ha az aku idõtartam fontosabb mint a 2D/3D-s teljesítmény mindenképp valamilyen integrált Intel megoldás a nyerõ.
Viszont ha szeretnénk komolyabb 3D-s teljesítményt is akkor mindenkép keressünk valamilyen diszkrét VGA-s gépet.
HA kérdésed van, felteheted.
itt
Chaos Anno Domini
Szerintem amúgy elég érdekes ez a pótfelvételi hiszen így akit elsõ körben felvesznek elõ fordulhat hogy kevesebb pontja van, míg lehet hogy adott delikvenst másodjára sem.<#rinya>#rinya>
Tavaly 13.400 diák közül 12.009 vettek fel hát remélem most idén én is benne leszek a többségben. <#worship>#worship>
A tárgyak nagy része meg szerintem nehezebb mint a gépészkarosoké. Pl a közlekes hõ és áramlástan elég brutál tud lenni. Ha nagyon gépész beállítottságú vagy (nem elég szeretni a gépeket, kb szexuális vonzalmat kell érezned irántuk), akkor könnyebben elviselhetõ a szak, viszont, akit inkább a közlekedés érdekel, annak rémálom a 80%ban gépészes tárgyakat tartalmazó agyatlan, és átgondolatlan tanterv miatt.
Ezt mutatja az is, hogy évek óta a KSKrõl hullanak ki a legtöbben, vagy mennek át más szakra. Nincs olyan ember, aki ne csalódna benne, max olyan aki megerõszakolja magát, és kitart. Ugyanakkor a diplomája annyira nem ér sokat szerintem. Fõleg mert a legtöbb ember magát a szakmát se nagyon ismeri, nem hogy ezt a szakot.