Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A narancso az 2kg.
A soroaztos az -1646(ha jól emlékszem,de valami ilyesmi).
A német,angol fordítós az 10fõ.
A zérushely az 0 és 5
A logaritmusos egyenleg az 5és 25 lett.
? Valakinek más esetleg?
Leírhatná valaki a kamatos kamatot ,mert abban nem vagyok biztos.Az a része nekem valami 780.000(nem ilyen de valami 78x.xxx lett) a c,meg 87x.xxx (valami hasonló) ötletek?
Egyébként szerintem nehéz volt a II. része meg számolós feladatok voltak nagyon az I anniyra nem
az intervalumos az pontosan nememléxek de tizenhatodokba írtam fel
Csak a programozás meg elmélet nehéz nem ? A többit azt úgy magától tudja az ember 😄
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
leszarom a konfigod...
http://www.gyufo.hu
3-4 között lesz valahogy a jegy..
A dobókockásnál hogy csináltátok a b-t?
Miszerint mennyi az esély, hogy 12 Ft-ot fizet a játékosnak a dobókockás.
Nah ezt ott rontotam el,hogy beleszámítottam a 2 dobás árát is (14 ft) és így az eredeti összeget 14+12=26-nak vettem. És mivel nincs ilyen szorzat nem jöhet ki két kockával ezért azt írtam hogy 0% a valószínûség 😄
Nehezebb volt mint amire számitottam. Az elsõ rész az nagyon könnyû volt, a második az már valamivel nehezebb de kibírható. Végülis mindegyik feladatot meg tudtam csinálni, szóval remélem jó lesz
például: I would like to know what the time is. VAGY I asked him what the time was.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mind1, 2-es megvan az biztos. Talán ha nagyon szerencsém van akkor 3-as is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha kérdõszóval kérdezünk vissza utána nem egyenes szórend van? a gép nem fogadta el :S
pl:
Sue: what are you doing?
Sue asked, what I was doing. -én igy irnám, a gép meg megcseréli...
Sue asked, What was I doing.
Peter told me to clean the black shoes. ez felszólítás!
Peter: "I clean the black shoes."
Peter told me that he cleaned the black shoes. ez pedig kijelentés!
a különbség láccik
Ha már az alapmondat is idézet akkor kell a to ?
thatnél pedig asszem az van amit elõbb mondtam:
That-et nem tom, ugy emléxek, hogy amikor a bevezetõ mondatod múlt idejû akkor that után tolni kell a szót, de ha a bevezetõmondtad jelen idejû akkor marad ugy a that után ahogy volt.
sajna ezt nem nagyon értem...
Pont ilyet kerestem 😄
Be kell fejeznee a mondatot, ami nem jó oda kiirja a helyes megoldást