Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek vannak emelt/közép kidolgozott(!!) tételei Belügyi rendészeti ismeretekbõl, és elküldené nekem, azt nagyon megköszönném!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
SoF II: C4z0rla
Egyszer unokatestvérem bejelentkezett a géprõl, de nem hiszem, hogy amiatt lenne ez.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg mikor saját fotómat rá akratam az új kártyára tetetni, kiküldték alapértelmezett képpel, közölve, hogy a saját fotóm JOGSÉRTÕ. amin énvagyok.
bár ez olyan epic fail, mint amit a youtube csinál, felvettem tavaly a tüzijátékot a városba, feltöltöttem, erre németországba nem lehet megnézni mert x filmben szerepel<#wow3>#wow3>
ismerõs mondta hogy be kell menni reklamálni otp-be aztán azok bociszemmel nézve rád monjdák, hogy jajjj, hát igen van ilyen opció is, hogy havi elsõ pénzfelvétel az ingyen van, meg x évig nincs kk.
nekem eddig is csak arra kellet, hogy neten tudjak vele fizetni 😄 meg még okjs suli mellet tettem rá zsebpénzt, hogy ha éppen kellet volna many és nincs nálam akkor mégis legyen.
És ingyen nincs semmi,ergo mindegyikért fizetsz,csak kérdés hogy.
Viszont ezért kapsz, az ország legtöbb automatáját, egyik legjobb netbankot, és MCO kártyát, amivel bárhol tudsz vásárolni, mivel teljes értékû MasterCard. Vmit valamiért... Nekem nem volt még bajom az OTP-vel.
Ott nincs kikötve az iskola...
Csak a diák-bankártyás kombóhoz.
Ugye azt meg csak beiratkozás után (szeptember eleje) tudok kérni. Nem elég a felvételi lap?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ti hol szoktatok bankolni? Nekem még nincs bankszámlám, de úgy tudom az ösztöndíj miatt nyitnom kell egyet..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De én majd pótfelvételikor jelentkezzem újra és ott csak fizetõs lesz így akit már most felvettek az írja meg légyszi hogy neki mikor van a fizetõs határideje. <#worship>#worship>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
BP banknál lehet kérni mást is nyilván pl.: Visa Classicot, csak akkor fizetni kell évente x összeget, amit miért tennék, ha ingyen is kb ugyanazt kapom.
Én inkább az OTP-t kerülném messzire. Annál aljasabb, lehúzósabb bankot még nem láttam. Minden szolgáltatása kb 1.5x-e a többi bankénak.
A VISA Electron szenvedés neten, tudom, olyanom volt ,amíg be nem jött a MSCO.Az teljes értékû MAstercard ,csak nem dombornyomott hanem chip-es.