29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
keep up the good work, biatch :D -
sok sikert a zh-idra, én meg már a diplomával a kezemben tanulok az élet további szarjaira :D -
sok sikert minden érettségizőnek:)
énmeg tanulok tovább a zh-imra
-
reggel 7:30tól sisakot fel! ügyesen mindenki -
Rainbow15 #28930 GL HF :) -
Legyetek ügyesek :D -
karajjj #28928 sok szerencsét pupákok -
köszi:D -
Koppixer #28926 Irodalmi évfordulók 2011-ben
Tessék választani!
-
ezt mindig ellövök de szinte soha sem jön be :D -
én félek, hogy a föcim nem lesz meg ötös :/ angolban félig-meddig biztos vagyok. meg a jövőévtől félek, emelt angol (vagy nyelvvizsga), emelt töri :D -
nem tudja valaki, hogy kiknek van évfordulója?:) -
köszi. -
faláb #28921 Egy gyenge négyesre hajtok(60-65%), de a hármas se lenne olyan nagy baj. A szóbelire lesz időm annyit tanulni, hogy max. pontosra sikerülhessen, úgyhogy ha úgy nézzük elég lenne írásbelin most akár 30 pont is. Ehhez csak nem kellenek olyan tökéletes esszék. -
Jóhogy. Aki erre sem volt képes, az elégedjen meg a hármassal... -
Nem hiszem, hogy olyan megerőltető lett volna az utóbbi hónapokban átolvasni az elsős, másodikos, meg harmadikos törikönyvet, hogy képeben legyen valaki. Aki meg erre sem volt képes, az így járt. -
Koppixer #28918 Hogy mennyire kell készülni, legfőképpen attól függ, milyen jegyre hajtasz. Ha megelégszel a kettessel, hármassal akkor úgy gondolom, nagyon sok segítséget nyújtanak a forrásanyagok. Szóbelin is volt egy csomó forrás mankó gyanánt, nagy segítséget jelentettek nekem azok is. Ha az ötös a cél, akkor már nem olyan könnyű a dolog. Persze embere válogatja, kinek fekszik jobban a töri. -
Cat 02 #28917 Szótárat lehet vinni levélíráshoz. Meg kaja,pia,toll. -
Már 3 éve érettségiztem de idén megyek újra angolból. Miket lehet vinni érettségire? már elfelejtettem... gondolok itt esetleges segéd dolgokra illetve kaja ilyesmi üdítő?! mintha anno lehetett volna. -
5 éves gimibe jártam, csak akkor tanultam ha bukóra álltam töriből (matek infó fizika orientált vagyok)
Írásbeli érettségire 1 napot nem készültem, végeredményben sima 3mas.
Ha szóbelin max 5 pontot veszítettem volna akkor ötös is lehettem volna, de azt is lekakiltam. -
én 5 éve érettségiztem, az akkori állapotot tudom mondani: Emelt szintű törin voltam, a kettes szinthez elegendő volt a térkép és a forrás, de komolyabb eredményhez nem árt némi szerzett tudás... -
faláb #28913 Törire az esszékre mennyire alaposan kell készülni kb.? A források+térkép mennyi segítséget nyújtanak? -
Reméljük :D:D:D -
úgy legyen :) -
beszarok rajtatok, 1 nappal illetve nem sokkal az írásbeli előtt kértek segédanyagot!
szerintem számotokra nem a 90% a cél hanem a 60...az meg ilyen cuccok nélkül is meglesz -
PalcikaEmbör #28909 Van olyan könyv ami jól fel tud engem készíteni az emelt matek érettségire?
Ha van ajánljatok egy párat, hálás lennék érte. -
Cat 02 #28908 Ha eddig nem tanultál meg, most se fogsz...
Nézz át nyelvtani dolgokat, mindig szokott lenni ilyen feladat, hogy milyen szerkezet ez a mondat, etc. -
Sziasztok!
Valamit tudtok ajánlani magyar írásbeli előtt mit nézzek át? Gondolok itt ilyenre pl. hogy hogyan kell jól érvelni, stb. -
GYILOKOLI #28906 De amúgy ez a legzavaróbb, amikor tudsz valamit mégis nem figyelsz oda, valami kis dologra és tűnnek el a pontok :D! Köszönöm :)! -
Sok sikert! -
Cat 02 #28904 Asszem annak rontottam el az értékkészletét / tartományát, picit idióta dolog ilyenen pontot veszteni :D -
GYILOKOLI #28903 Nem sokkal, de azért kedves vagy, köszönöm :), bízom benne, hogy érettségin nem fogok ennyire izgulni, hogy egy ilyen egyszerű feladatot ne tudjak megcsinálni :D -
lol faszán elkéstem vele na mind1 -
pedig az 1
0-2 abszolútértéke 2, ez mínusz eggyel szorozva -2, +3 az egy. -
GYILOKOLI #28900 Jajj de hülye vagyok köszönöm, elnézést, de már úgy parázok tőle, hogy gondolkodni se tudok értelmesen :D -
-|0-2|+3
-|-2|+3
-(+2)+3
-2+3
1 -
GYILOKOLI #28898 Sziasztok! Elnézést ha nem ide tartozik, de ti biztos tudjátok, nézegettem a tavaly májusi matek érettségit és volt benne hogy egy függvényt kellett ábrázolni méghozzá ezt: -|x-2|+3 és egy táblázatba be kellett írni, hogy adott x-nél mennyi az y-on. Csak 0-nál a megoldó kulcs 1-et ír. Ha behelyettesítek nekem nem ennyi jön ki. Valaki elmagyarázná? Köszönöm szépen előre is. -
nálunk anno a csak eredmény 0 pont volt... -
én anno még érettségire különösen töriből meg kémiából készültem, a többi csak rizsa meg hülyéskedés... Így már, hogy a diplomát is magam mögött tudom azt kell hogy mondjam, hogy az érettségi csak egy laza ujjgyakorlat egy főiskolai vizsgához képest, az államvizsgát nézve pedig egy apró pici kis pötty :D -
Cat 02 #28895 Rizsázni tanulsz.