Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mondjuk élelmiszermérnökire kb 425 pontom lesz, orvosira kicsit kevesebb
dixitque deus fiat lux
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
hivatalos/nem hivalos levelnel jobb felso sarokba hazszam,utca,varos, iranyitoszam, orszag, datum
ezen felul a tagolas is kicsit elter, es el lehet sutni az "I lokk forward to..." de jobban szereti ha magunk talalunk ki egy masikat. (de en ezt a verziot fogom hasznalni)
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Nálunk annyi van "I'm writing this letter to u because I'd like to..."
És a végére "I look forward to read ur answer" / "Thank you in advance"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Use of: 18 pont
Listening: 33 pont
Writing: 33 pont
A speaking pedig 3 részbõl áll, szal sztem az is van 33.
120:30 az írásbeli javára??akkor nem sokat ér a szóbeli.
A többi tantárgyból hogy van ez az eloszlás?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
emlékeztek?
a matek középszintû érettségin volt egy feladat ahol az 1,2,3,4,5,6 számjegyekbõl kellett különféle ÖTjegyû számokat alkotni..
nem olvastam el rendesen (vagy egyáltalán?!?!) és végig 6 jegyû számokat alkottam.. !! és még helyes is...
most akkor 12 / 0 pont? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A magyar meg a tori meg nem igazan erdekel hanyas (amugy az is meglesz 4es -talan), ugysem azok a targyak szamitanak nekem tovabbtanulashoz, hanem a realok (matek, informatika) 😊
http://www.okm.gov.hu/letolt/okev/doc/2005_osz/k_angol_05nov_fl.pdf
2005 tavaszi és õszi ^^ kis gyakorlás 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://goo.gl/gd6Zi5