Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
nekem nyolcadikba kellett volna megcsinálnom, hogy elfogadják. köszi szia.
anno haverom nyelvsuliban letolt 3 évet, megírt vmi 60%os fos középfokút és most 100% emeltje van.
kösz feri
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
és sajnos már nem váltja ki az érettségit a középfokú nyelvvizsga, úgyhogy mehetek holnap is meg holnapután is, pedig van mind2bõl... tök kib*szás 😊))
egyébként is úgy kell mindent elmagyarázni, hogy még a papucsállatkák is értsék😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de legalább, ha ketten mondjuk, hamarabb elhiszik, hogy így helyes!
szal a
"Where do you think she has gone?" is jó megoldás a kérdésre, a különbség az (azon túl, hogy milyen nemû az "õ"), hogy amikor a kérdést felteszük, akkor az illetõ ott van-e még (ha igen, akkor az ebben a hsz-ban is írt változat a helyes), vagy azóta már járt máshol is az illetõ (azaz visszajött már, vagy ez egész esemény hetekkel ezelõtt volt. ezesetben az eggyel korábbi hsz-emben lévõ változat a megfelelõ)
Ez is elfogadott csak a rövidebb verziót használják azt szeretik. Nyelvvizsgán is biztos jó benyomás meg plusz pont.
Ha a tanár jóindulatú a hosszab verziót is el fogja fogadni szerintem.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
de azért üssetek csak, üssetek. <#wow3>#wow3>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha tudtam volna, hogy ilyen könnyû akkor mehettem volna emelt szintûre is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Do you know where he went?
What do you think where he has gone/went ?
Do you know if he had gone?
amúgy valaki linkelte itt a 2005-öset 😄 azt írtuk próbaérettségiként és az négyes lett XD
de azért még very fosok a holnaptól :S
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
=
where do you think she has gone?
ez ugyan az, csak a második a "sûritett" verziója, nem?
online fordító 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑