Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem emelt matekom volt, mivel dupláztam, így majdnem annyit ért, mint egy 100%-os közép
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
SoF II: C4z0rla
2012-tõl a pluszpontszámok 480-ról 500 pontra emelkedenk.Szerintetek ez mennyivel fogja megemelni átlagban a a fõiskolák/egyetemek ponthatárait?Azért ez csak 20 pont, de én ezt nem fogom tudni kihasználni mivel nem teszek majd emelt érettségit, ("csak" egy felsõfokú nyelvvizsgám van) és most hiába nézem az adott szak ponthatárát, mivel '12-tõl mindegyik fog emelkedeni ÁTLAGBAN valamennyivel, csak kérdés hogy mennyivel?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fent van eddigi összes érettségi, megoldással pdf-ben és letölthetõ fájlként is.
Májusban fogok érettségizni informatikából, középszinten. Kerestem a google-ban feladatokat, de csak olyanokat találtam amiben nincs megoldás. Nem tudna nekem valaki segíteni olyan (magyar nyelvû) feladatokat találni, amihez mellékelik a megoldást is?
Elõre is köszönöm!
fixed it for you
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ez egy újabb álvita a kdnp és fidesz között, ilyet már láttunk. A vége természetesen az egymásba borulás lesz. Csak kell elõtte egy kis színészkedés, parasztvakítás.
Nem sok kar marad az egyetemeken. Köszönjétek meg Hoffmann Rózsának!
Azoknak nem kell semmit sem csinálni, de aki tisztességes akar lenni, az szenvedjen...
IGEN MAGYARORSZÁG!
Félreértés ne essék, ha saját rokonról lenne szó, természetesen csinálnám, mert családtag. Ha ez lenne a munkám, akkor szintén nem morognék miatta.
De hogy azért tegyem ezt, hogy megkapjam az érettségi bizonyítványt? Lófaszt a Fidesz seggébe! Hatvan órán át toljanak be nekik egy jókora nagy lófütyköst!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Elég lenne csak az angolt nyomatni, és 2. lenne fakultatív. Többet azért nem érdemes erõltetni, mert ennél több csak a nyelvzseniknek való.
60 óra társadalmi tevékenység mit takar? párt szórólapok osztogatása és rendezvényeken tapsolás vagy mi?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mi van? Ezt értelmezné nekem valaki? Vagy én vagyok hülye, vagy ez nagy marhaság( jó, lehet hogy mindkettõ)
És mi van azokkal akik ezután szeretnének szint emelõ érettségi vizsgát tenni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Elõször oda kéne eljutni, hogy egyet megtanítanak normálisan.
A kormány - a Felsõoktatási és Tudományos Tanács és a rektori konferencia véleményének kikérése után - rendeletben határozza meg, hogy a felsõoktatási intézménybe történõ felvételhez az érettségi mely tárgyaiból kell emelt szintû vizsgát teljesíteni.
Az érettségi megkezdésének feltétele a középiskolai bizonyítvány megszerzése, amelynek tartalmaznia kell, hogy a tanuló 60 óra önként választott társadalmi tevékenységet végzett az érettségire jelentkezésig. A 26. év betöltése után társadalmi tevékenység igazolása nélkül is lehet - költségtérítéses formában - érettségire a jelentkezni.
A hat és nyolc évfolyamos gimnáziumokban a két kötelezõ idegen nyelv mellett egy harmadik tanulása is kötelezõ. A nyolc évfolyamos gimnáziumban meg kell teremteni a feltételeket a negyedik idegen nyelv fakultatív tanulásához."
http://index.hu/belfold/2010/12/03/nyilvanos_az_uj_kozoktatasi_torveny_vitaanyaga/
nem túl barátian megszívta aki mostanában kezdi a középsulit
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A nyelvvizsga eredményt mikor kell bemutatni, hogy "érjen is valamit"?
Jelentkezésnél ( február körül, vagy nem tudom pontosan ) vagy júniusban a bizonyítvánnyal?
Remélem csak tanévvégén 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."