29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
karajjj #28974 3 üdvözlégy, meg egy miatyánk -
Hajrá kovács néni! -
emelt matekhoz valami utolsó rövid tanács? -
mivel az egész beszélgetés a 20. században folyik és ábrányit megemlíti, hogy a múlt századi ember vagyis akkor 19. századi így már következtetni lehetett, hogy belőle apollinaire volt aki valamelyik világháborúban vett részt ami a 20. században történt. -
hát igen ha a tartalmát irod csak le és ugymond "nem látsz bele az üzenetébe" akkor 8 pontnál tényleg nem lesz több..hiába a 4 oldal -
bááárcsak ezek lettek volna, professzor lennék XXXD -
az asszem max 8 pont :S Nézzétek meg a tavalyi megoldókulcsot , kb ugyanaz lesz második résznél idén is szerintem :) -
Suffering #28967 ez az érvelés gyalázat volt :D hol volt ez az eddigiekhez képest ahol pl érvelj a e-book olvaso vagy a könyv mellett :D novella elemzésnél nagy gáz, hogy 4 oldalban elemeztem a müvet de nem tértem ki a konkrét kérdésre, ami nem is tom hogy mi volt. -
Te miről érveltél anno?:D
Miért jó alkesznak lenni?! :DDDDDDDDDD
Matekba neked volt olyan feladat, hogy ha egy ember 1 nap alatt 1 üveg viszkit iszik meg, akkor 10 ember 22 egész 1/3 nap alatt hány üveggel iszik meg? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
szerintem ha másképpen van fogalmazva az nem gond ,ha lényegében eltérés nincs. -
gyerekeeeeek ez rohadt egyszerű volt ahogy nézem, nekem anno jóval csavartabb és összezavaróbb feladatok voltak :D remélem mindenkinek kurva jól ment -
Remélem nincs igazam.. de ezek után, a magyarból kiindulva rohadt nehéz matekra számítok. :S :S -
Én is ahogy néztem olyan 30-35 pont közé raknám az első részét..
Nekem sok olyan van, amit leírtam, de másképp van fogalmazva.. na ilyenkor nem tudom azt elfogadják-e vagy csak abba a szerkezetben jó ahogy ők leírták.
Remélem a jó szándékot... -
Rainbow15 #28961 ja mer biztos van olyan feladatok ahol több megoldás is jó lehet. -
Azok nem 100% majd csak holnap reggel 8 kor lesz kint a hivatalos megoldás az OM-től. Ezeket egy tanár csinálta. -
Érvelést írtam. Így elnézve szövegértés olyan 35 pont kb. Utolsó feladat nagyon egyértelmű volt szerintem , habár az osztályom 90% fordítva írta , és én voltam a hülye :) -
Rainbow15 #28958 azért lehet benne hiba -
Rainbow15 #28957 ezek tuti jók amúgy? -
Én nem támasztottam alá fogalmakkal, de ahogy másoktól hallottam ők sem.
Sose voltam jó irodalomból.. sőt.. :DD
Szóbelivel (remélem:D) a hármas meglesz, az nekem jó:) -
én is azt irtam...akkor vajon jó ha ember tragédiáját hoztam fel meg édes annát meg orosz realizmust? meg ieneket??? vagy az gáz ?:S :D me más azt mondta nekem h az szar...balasit meg zrinyit ilyesmit konkrét költökröl kellet irni nem a müveikröl :S de remélem h nem csak igy van -
Én az érvelést választott, oda legalább lehetett személyi véleményt is írni, de hogy az idóta költök magatartása és a műveik mivel bizonyítják hogy sokszínű az emberi természet... huhh... a kettőnek semmi köze egymáshoz, amit leír egy író az szubjektív, csak ő látja úgy attól még nem olyanok az emberek 
Műelemzéssel meg összehasonlítással az volt a gondom hogy nem tudtam azokat a fogalmakat amivel alá kellett támasztani :/
-
Hát nem volt valami konkrét...több részre is lehetett akár mást is írni , ami ugyan úgy jó kéne legyen. De ezeknek úgy is az kell amit, az ő fejük talált ki. Tehát gondolkodj egy bölcsész fejével. Matek és info kéne 90%+, aztán a többi kit érdekel... -
Olie #28952 Na nem baj, a lényeg, hogy ez egyszer megvan. A holnapi matekra leszek kíváncsi, remélem nem lesz nagyon nehéz... -
Minden bizonnyal az egyik legszarabb érettségit álliották össze ez tény -
Olie #28950 Srácok, hogy hogyan lehet ilyen idiótán fogalmazni azt én nem tudom... De a kérdések közül vagy 4et nem is értettem mit akar. -
pont fordítva írtam az utolsó feladatnál a költőket :S pff -
Az érvelés egy okádék volt..
A műelemzés is kibaszott hosszú volt szerintem.. egyszer elvolastam azt lóf..sz, elolvasom megint, na mondom ez egy rohadt nagy marhaság, így maradt az összehasonlítás.. írtam róla majdnem 3 oldalt ( semmi tudással!! még életembe nem írtam egy "fogalmazást" se..) reméljük jó lesz. -
masoma #28947 megoldások(szövegértés) hmmm. -
érvelés egy sz*r volt, egy vicc. Nem tudom mit akartak azzal. Novelláról lehetett írni akár 5 oldalt is bőven,de a szövegértés..az a 60 perc átgondolásra, túl sok lehetőséget nem adott... -
Rainbow15 #28945 holnap reggel 8-kor lesz fent. -
baszki lehet elbasztam az érvelést...fent van már neten? meg kell néznem mert leehet félre értettem az egészet és az nagyon gáz :D
-
Fasza volt ez a magyar közép... az még egy dolog hogy a szöv. értés kérdése hülyén vannak megfogalmazva, de szöv.alkotás témái azok vitték a pálmát -
karajjj #28942 katt -
katt és katt -
karajjj #28940 nekem az pont az írásbeli után volt :D
egyébként most olvasom, hogy teljes hírzárlat van délután egyig -
Mikor végleges lett, h nem írok, hanem csak júni végén szóbelizek duplán, olyan szintű eufórikus hangulatba kerültem, h ihaj. Meg csuhaj.
Legnyugodtabb időszaka az életemnek. :D -
karajjj #28938 fantasztikus lehetett :D -
Cat 02 #28937 Jól jártál ^.^ -
Oh be jó volt tavaly ilyenkor külső szemlélőként 'jelen lenni' az érettségin, felkeltem 8kor és boldogan vártam otthon h felkerüljön a netre a cucc. (törött orsócsont - dupla szóbeli tétel) -
karajjj #28935 milyen érdekes, hogy eddig minden évben pörgött ez a topik, most pedig a valóvilág van az első helyen :D