29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
amúgy a feladat:
négyzetes oszlopot befestettek pirosra, majd egységnyi kockákra darabolták őket. az élek száma: a. felvágás után 28 db olyan kiskocka lett, melynek két oldala lett piros színű.
mennyi a négyzetes hasáb térfogata? -
nem volt egy sétagalopp az emelt, kockás feladathoz hozzá se tudtam szagolni, azt hagytam ki. 90-93%-ra tippelek, remélem lesz jobb is
valaki aki írt, van ötlete azt hogy kellett volna? (kockásat) -
hm..
nem tudom. olyan 60-70%. elég szar lett mit ne mondjak.
80 körül vártam :SSS -
Tsol #29011 lolmár a rövid rész nem is lesz rossz 

-
hNeo #29010 Na mik a kérdések?
Már elmúlt 1 óra! -
18/c-t basztam csak el, vmiért csak 36 lett... sebaj remélem 90 felett lesz még így is -
masoma #29008 bocs...az esszékhez -
masoma #29007 töriből inkább egyetemest vagy magyar részt érdemes átnézni? -
Suffering #29006 kb 90-95% lesz, a köregyenletes lett csak rossz. -
Megoldások
Szövegértés 6 pont. A 16-os feladatnál én nem az oldallal párhuzamos szimmetriatengely körül forgattam a négyzetet, hanem az oldal körül...fail. -
jajam.
első feladatot megcsináltam. meg vicc, de a legutolsó 17 pontost is, ami elvileg a nehezebb..
de baszod sok gyökér feladat közbe. igaz-hamis még oké.. meg a 201. mittom én mi..
de á... könnyebbre számtottam bevallom ( habár valahol ezt vártam a tegnapi magyar után )
várom az emeltesek mit mondanak majd, mert az vagy megint könnyű lesz, vagy kurva nehéz -
Francia matek, I. rész után tökre boldog voltam, II. rész első feladat
... többi után ->
-
Kb. Annyira volt nehéz az eddigihez képest , mint a magyar az eddigiekhez....kis hülyeségek miatt. Mikor befejeztem, egész optimista voltam. Aztán utólag kiderül, hogy ilyen sok kis apróbb dolog... abszolút de nem vagyok megelégedve... -
A rohadt élet. de nehéz volt ez a kurva matek. -.-"
legalábbis bizonyos részei. -
Olie #29000 Srácok én nem tudom, hogy összekeverték a középszintet az emelttel, de hogy a második része kurva nehéz volt... az biztos -
karajjj #28999 logaritmikus, exponenciális, trigonometrikus egyenletek, felszín, térfogat, kamatos kamat, valszám, függvények -
Olie #28998 Hát mindenkinek sok sikert kivánok holnapra, én azt hiszem nyugovóra térek és várom a holnapot :) Hajrá!! -
Cat 02 #28997 Ja, mert minden évben van... -
*"Valószínűségszámítási és statisztikai feladat biztosan lesz az idei középszintű matekérettségin, de koordinátageometriai és térgeometriai feladatra, valamint függvényekre is számíthatnak az érettségizők" – állítják az eduline által megkérdezett szaktanárok. -
Petike125 #28995 Valami dualizmusos téma mindig szokott lenni. Most sem kizárt. -
töri írásbeli esszé részére szerintetek melyik témákat érdemes átnézni? Milyen témakörből szokott előfordulni stb.. -
Olie #28993 Szerintem vigyél, max nem használod, én viszek mindent amit lehet, szögmérőt, vonalzót körzőt meg minden vackot : D, ha nem tiltják hátrébb nem vagyok vele, de lehet hogy előrébb leszek.;) -
Cat 02 #28992 Én vittem. De ami ceruzával van azt nem javítják ki. -
Nkeünk azt mondták igen. Körző,szögmérő, vonalzó, ceruza, radír. ( mármint akik tőlünk emelteznek, csak ugye órán együtt vagyunk) -
hunt001 #28990 Uh megvolt a magyar.
-
fú egy gyors kérdés: kell ceruza matekra, vagy opcionális? rajzokhoz értem, eddig úgy tudtam tollal is lehet de inkább biztosra megyek -
Kombinatorika pont megy.:D vagyis remélem:D
50-60% jó lenne:D
-
4 hónap észélesítés után fejbe is lőném magam, ha 90-en alul lennék.. :D
a gáz hogy 95 kéne támogatotthoz :( -
Bár már sokan írták előttem muszáj nekem is leírnom.. nevetségesen FOS volt ez a szövegértés! Nekem úgymond erősségem a szövegértés, de ezen én is fogtam a fejem..nem is a szöveg volt a nehéz, hanem a buzin feltett kérdések amiket 4 olvasás után sem tudtam felfogni! Az meg bekaphatja tövig aki szerint erre 60 perc elég.. -
De csak egy picit. Ha arra jelentkeztél, akkor gondolom van fogalmad a témáról. -
akkor azt mondod hogy beszoptam? -
Cat 02 #28983 Nézd át a tavalyit vagy régebbit. -
középre most szarjál mert holnap nem lesz rá időd.. amúgy pákó megírná 3-asra, nem kell a hacacáré. kombinatorikát nézd át. -
Ezt én is így gondolom, marha egyszerű volt az emelt tavaly. -
közép
szerintem az emelt idén nehéz lesz, tavaly nem volt annyira kemény.. azért gondolom ( meg a magyarból kiindulva - vagy csak az lehet nekem volt szar. ) -
emelt vagy közép? -
Matekból nem tudja valaki mi várható? Mik a "típus" feladatok? Mit érdemes még egyszer átnézni?! parázok vmiért..:S -
Olie #28977 Fú.. nagyon parázok a matektól, azt nagyon jól meg kéne irjam, vagyis minimum 60 százalék, eddig azt hittem nem lesz olyan nehéz, de most hogy mindenki irja... : D nem tudom mi lesz velem ha rosszul sikerül, úgy érzem nem tudok semmit, pedig elég sokat tanultam rá. -
Többet ésszel mint erővel!* -
Jobb ésszel, mint erővel!