Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki véletlenül, hány százaléktól ötös az angol középfokú érettségi?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Írásbelivel nem volt gond, megoldókulcs alapján elég jó lett, de félek, hogy a szóbelin elvérzek, hiába járok felkészítõ tanárhoz egyszerûen túl gyakran blokkol az agyam és néha alap kifejezések sem jutnak eszembe. Pedig más esetben jobb vagyok szóban mint írásban. Kéne vmi stresszoldó 😛
nah asszem nemsokára ideje lenne aludni, jóéjt xD
infó szóbeli: könyvtárak ( nem a gépes féle hanem az épületféle amibe nem járok 😄 ) + könyvek, újságok, stb és ezen kielemzései és fajtái.... jééézusom...
mi köze ennek az infóhoz??? jó persze, van a digitalizálás meg a netes cuccok de vhogy messze áll a full infós dolgoktól... inkább lenne vmi összetett és k nehéz infós tétel minthogy ezek a töltelékcuccok mer ez nem azt mutatja majd h mekkora kocka vagy hanem h mennyire magoltál.
("5.1. témakör - Könyvtár fogalma, szerpe" + "5.2 Nyomtatott dokumentumok") <-- -.-
a témáról meg annyit h el lehet sok irányba vinni a dolgokat, csak a kezdõmondatot kell megtalálnod amely által elvezeted az egészet olyasmire amirõl tudsz beszélni, ugyanígy a képeknél
lázadás vagy megalkuvás, tinédzserek. errõl angolul, hát....
csak azt mondom h találkoztam olyan esettel is már h a srác is tudta h nem lesz meg a 60% írásbelin és mégis ment mer szóbelitõl remélte a megváltást ( utólag 40+ %-ra tippelte magát )
VAGY:
ha már van az illetõnek egy jó írásbelije akkor nem 100 h 5ös szóbeli kell a 60%-os zusemmen értékhez.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
volt aki majdnem null progtudással ment emelt infóra pl
és ilyenkor a cél nem feltétlen az ötös, csak ezért mondtam
amugy elsönek lenni a legrosszabb, annál nézika felkészülési idöt is hogy pont meglegyen minden, aztán a többieknek sokkal több idejük van még néha sok is
szóval megirsz egy frankó vázlatot megcsinálod a feladatot, szerintem simaügy a matek is
bár nem nagyon szoktak max pontot adni (aki 100%ra irta az irásbelit annak jobban és persze he tud is) mondjuk az ezévi emelt nem volt olyan hüha nehéz, simán lehetett hozni
háth félni max a jegyed miatt lehet sztem, de nem hiszem h nagyon huzogatnák ott az embereket, 2est 3ast ottsem lehet nehéz elérni, csak a jójegyért kell megszenvedni.
nem egózásként, csak viszonyításként mondom: én a "haladó" csoporból az elsõk között voltam és nem mertem bevállalni 😄 a nyelvvizsga könyebb
amúgy a témák tényleg fasságok, jórészérõl még magyarul sem tudok beszélni vagy csak keveset ( ezért mondom h 2-3as nem nehéz csak fölötte ), sok múlik a vizsgáztató tanáron is.
Szal ne rettenj meg annyira, én sok szerencsét kívánok! 😉
ja és n=?
Sztem a legjobb az ha beszélsz beszélsz beszélsz megállás nélkül és inkább mondd félig átgondoltan de magabiztosan minthogy csak arra menj h mindent pontosan mer akkor lassú leszel és szaggatott.
Persze ez nem vonatkozik azokra akik tényleg nagyon jól nyomják, de én kb a 4év semmitnemérõ angoltaníttatásom után ezt kell hogy mondjam 😄
persze a különtanár f*sza volt és sikerült a nyelvvizsga elsõre, de az egy csoda volt és nem is 100as 😄 csak 64% szal épphogy xD
de középszinten a szóbeli sztem max 4es lesz, vagy 3as 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Birom, mikor mindenre rámondják, aminek két lehetséges kimenetele van, hogy 50-50% 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nekem a tanár azt mondta jó, csak nagyon gusztustalan amerikai(nigga) szlenggel beszélek, ezért ha az órákon nem sikerült, a szóbelin azért majd próbáljam visszafogni magam😊 csak az a baj, hogy ösztönösen jön, szóval szerintem égés lesz 300°C-on 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Illetve legtöbbször az ellenörzõ tanár nem is tud angolul/németül xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az idegen nyelv az egyik amin sztem majdnemhogy lehetetlen, de a többin ha nem is könnyen de lehetséges. A kulcs a feleleted felépítése és mondanivalód logikus egymásutánja. Persze az anyag pontos tudása is kell hozzá 😄 de az még kevés a fullhoz ha összevissza ugrálsz "térben és idõben". Ha nem jut eszedbe valami akkor inkább haladj tovább aztán ha fontos volt akkor a végén úgyis visszakérdezik, de a csöndes hallgatásos gondolkodás semmiképp sem pozitív.
Nah persze ezt könnyû mondani, élesben úgyis mindig minden más 😄
Én csak egy szaros középiskolába jártam, sosem volt panasz semmilyen érettségi tárgyra sem.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
( tanulmányi pontok: max 2x(25+25) + érettségik átlaga: max 100 + érettségi eredmények: max 100+100 + többletpontok: max 80
szal ha a szakod által nézett két tantárgyra gyúrtál inkább és azok jobban sikerültek akkor már full mindegy h mien a több nem nézett tárgy csak ne bukj
ápropó tanárok, mindig ez jut eszembe róluk:
Aki tudja csinálja, aki nem, az tanítja, aki azt sem, abból lesz a tornatanár... 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Itt látszik, hogy milyen csodás a magyar oktatás 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nekünk olyan volt hogy most érettségi elõtt hiányzott angol tanár 3 hónapig, aztán érettségi elõtti utolsó 2 hétben bejött helyettesíteni egy tanár -.-
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit