Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûelemzéssel meg összehasonlítással az volt a gondom hogy nem tudtam azokat a fogalmakat amivel alá kellett támasztani :/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Liebe ist für alle da
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
A mûelemzés is kibaszott hosszú volt szerintem.. egyszer elvolastam azt lóf..sz, elolvasom megint, na mondom ez egy rohadt nagy marhaság, így maradt az összehasonlítás.. írtam róla majdnem 3 oldalt ( semmi tudással!! még életembe nem írtam egy "fogalmazást" se..) reméljük jó lesz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Liebe ist für alle da
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
egyébként most olvasom, hogy teljes hírzárlat van délután egyig
Legnyugodtabb idõszaka az életemnek. 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
énmeg tanulok tovább a zh-imra<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tessék választani! <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Írásbeli érettségire 1 napot nem készültem, végeredményben sima 3mas.
Ha szóbelin max 5 pontot veszítettem volna akkor ötös is lehettem volna, de azt is lekakiltam.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
szerintem számotokra nem a 90% a cél hanem a 60...az meg ilyen cuccok nélkül is meglesz
Ha van ajánljatok egy párat, hálás lennék érte.
Nézz át nyelvtani dolgokat, mindig szokott lenni ilyen feladat, hogy milyen szerkezet ez a mondat, etc.
Valamit tudtok ajánlani magyar írásbeli elõtt mit nézzek át? Gondolok itt ilyenre pl. hogy hogyan kell jól érvelni, stb.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu