Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Én az érvelést választott, oda legalább lehetett személyi véleményt is írni, de hogy az idóta költök magatartása és a mûveik mivel bizonyítják hogy sokszínû az emberi természet... huhh... a kettõnek semmi köze egymáshoz, amit leír egy író az szubjektív, csak õ látja úgy attól még nem olyanok az emberek <#buck>

Mûelemzéssel meg összehasonlítással az volt a gondom hogy nem tudtam azokat a fogalmakat amivel alá kellett támasztani :/

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Phyisikus
Hát nem volt valami konkrét...több részre is lehetett akár mást is írni , ami ugyan úgy jó kéne legyen. De ezeknek úgy is az kell amit, az õ fejük talált ki. Tehát gondolkodj egy bölcsész fejével. Matek és info kéne 90%+, aztán a többi kit érdekel...

Liebe ist für alle da

Na nem baj, a lényeg, hogy ez egyszer megvan. A holnapi matekra leszek kíváncsi, remélem nem lesz nagyon nehéz...
Balazs15
Minden bizonnyal az egyik legszarabb érettségit álliották össze ez tény

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Srácok, hogy hogyan lehet ilyen idiótán fogalmazni azt én nem tudom... De a kérdések közül vagy 4et nem is értettem mit akar.
tmp
pont fordítva írtam az utolsó feladatnál a költõket :S pff

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

matyi0323
Az érvelés egy okádék volt..
A mûelemzés is kibaszott hosszú volt szerintem.. egyszer elvolastam azt lóf..sz, elolvasom megint, na mondom ez egy rohadt nagy marhaság, így maradt az összehasonlítás.. írtam róla majdnem 3 oldalt ( semmi tudással!! még életembe nem írtam egy "fogalmazást" se..) reméljük jó lesz.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Phyisikus
érvelés egy sz*r volt, egy vicc. Nem tudom mit akartak azzal. Novelláról lehetett írni akár 5 oldalt is bõven,de a szövegértés..az a 60 perc átgondolásra, túl sok lehetõséget nem adott...

Liebe ist für alle da

holnap reggel 8-kor lesz fent.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Balazs15
baszki lehet elbasztam az érvelést...fent van már neten? meg kell néznem mert leehet félre értettem az egészet és az nagyon gáz 😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

JethroHUN
Fasza volt ez a magyar közép... az még egy dolog hogy a szöv. értés kérdése hülyén vannak megfogalmazva, de szöv.alkotás témái azok vitték a pálmát

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nekem az pont az írásbeli után volt 😄

egyébként most olvasom, hogy teljes hírzárlat van délután egyig
Freddycom
Mikor végleges lett, h nem írok, hanem csak júni végén szóbelizek duplán, olyan szintû eufórikus hangulatba kerültem, h ihaj. Meg csuhaj.
Legnyugodtabb idõszaka az életemnek. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

fantasztikus lehetett 😄
Jól jártál ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Freddycom
Oh be jó volt tavaly ilyenkor külsõ szemlélõként 'jelen lenni' az érettségin, felkeltem 8kor és boldogan vártam otthon h felkerüljön a netre a cucc. (törött orsócsont - dupla szóbeli tétel)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

milyen érdekes, hogy eddig minden évben pörgött ez a topik, most pedig a valóvilág van az elsõ helyen 😄
Mor3llo
keep up the good work, biatch 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

w77d
sok sikert a zh-idra, én meg már a diplomával a kezemben tanulok az élet további szarjaira 😄

Mor3llo
sok sikert minden érettségizõnek😊
énmeg tanulok tovább a zh-imra<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

abletonext
reggel 7:30tól sisakot fel! ügyesen mindenki

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

GL HF 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gergobaby
Legyetek ügyesek 😄

Toshiba L300-2C5

sok szerencsét pupákok
mike0013
köszi😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Irodalmi évfordulók 2011-ben
Tessék választani! <#idiota>

Rockynhooo
ezt mindig ellövök de szinte soha sem jön be 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

matthias92
én félek, hogy a föcim nem lesz meg ötös :/ angolban félig-meddig biztos vagyok. meg a jövõévtõl félek, emelt angol (vagy nyelvvizsga), emelt töri 😄

mike0013
nem tudja valaki, hogy kiknek van évfordulója?😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rockynhooo
köszi.

Egy gyenge négyesre hajtok(60-65%), de a hármas se lenne olyan nagy baj. A szóbelire lesz idõm annyit tanulni, hogy max. pontosra sikerülhessen, úgyhogy ha úgy nézzük elég lenne írásbelin most akár 30 pont is. Ehhez csak nem kellenek olyan tökéletes esszék.

nearo
Jóhogy. Aki erre sem volt képes, az elégedjen meg a hármassal...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Nem hiszem, hogy olyan megerõltetõ lett volna az utóbbi hónapokban átolvasni az elsõs, másodikos, meg harmadikos törikönyvet, hogy képeben legyen valaki. Aki meg erre sem volt képes, az így járt.
Hogy mennyire kell készülni, legfõképpen attól függ, milyen jegyre hajtasz. Ha megelégszel a kettessel, hármassal akkor úgy gondolom, nagyon sok segítséget nyújtanak a forrásanyagok. Szóbelin is volt egy csomó forrás mankó gyanánt, nagy segítséget jelentettek nekem azok is. Ha az ötös a cél, akkor már nem olyan könnyû a dolog. Persze embere válogatja, kinek fekszik jobban a töri.

Szótárat lehet vinni levélíráshoz. Meg kaja,pia,toll.

Rockynhooo
Már 3 éve érettségiztem de idén megyek újra angolból. Miket lehet vinni érettségire? már elfelejtettem... gondolok itt esetleges segéd dolgokra illetve kaja ilyesmi üdítõ?! mintha anno lehetett volna.

abletonext
5 éves gimibe jártam, csak akkor tanultam ha bukóra álltam töribõl (matek infó fizika orientált vagyok)

Írásbeli érettségire 1 napot nem készültem, végeredményben sima 3mas.
Ha szóbelin max 5 pontot veszítettem volna akkor ötös is lehettem volna, de azt is lekakiltam.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

w77d
én 5 éve érettségiztem, az akkori állapotot tudom mondani: Emelt szintû törin voltam, a kettes szinthez elegendõ volt a térkép és a forrás, de komolyabb eredményhez nem árt némi szerzett tudás...

Törire az esszékre mennyire alaposan kell készülni kb.? A források+térkép mennyi segítséget nyújtanak?

fook
Reméljük 😄😄😄

REPS0L
úgy legyen 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

abletonext
beszarok rajtatok, 1 nappal illetve nem sokkal az írásbeli elõtt kértek segédanyagot!

szerintem számotokra nem a 90% a cél hanem a 60...az meg ilyen cuccok nélkül is meglesz

Van olyan könyv ami jól fel tud engem készíteni az emelt matek érettségire?
Ha van ajánljatok egy párat, hálás lennék érte.
Ha eddig nem tanultál meg, most se fogsz...
Nézz át nyelvtani dolgokat, mindig szokott lenni ilyen feladat, hogy milyen szerkezet ez a mondat, etc.

REPS0L
Sziasztok!
Valamit tudtok ajánlani magyar írásbeli elõtt mit nézzek át? Gondolok itt ilyenre pl. hogy hogyan kell jól érvelni, stb.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

De amúgy ez a legzavaróbb, amikor tudsz valamit mégis nem figyelsz oda, valami kis dologra és tûnnek el a pontok 😄! Köszönöm 😊!
hungary27
Sok sikert!