Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A Nagy Nap... Elõreláthatólag a késõ esti órákban megállapítják az egyes meghirdetésekre érvényes ponthatárokat,
h a többi lusta ember ne kérdezze meg :]
akkoris vissza kell kuldeni a 12.es ev vegi bizonyitvany masolatat, ha szamomra nem az a legkedvezobb pontszamitasi lehetoseg?
Meddig lehet leadni a bizonyítvány-érettségi fénymásolatát a továbbtanuláshoz?
Segítsetek!
Sürgõs!
2 feldolgozva és 1 feldolgozás alatt 😄 be végre beindult a gépezet, pedig már pont készültem újra felküldeni mindent azonosítókkal minden lapon de úgytûnik már mégsem kell 😉
Nem kell semmi külön lap, kérik is, h. csak a dokumentumokat csatold, s a dokumentumok fölött virítson az azonosítod. Más nem kell.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
írj egy külön papírt aminek a címe: Hiányzó dokumentumok pótlása vagy valami ilyesmi
nem kell essze csak röviden írd meg a személyes adataidat rá, azokat amik a regisztrációs leveleden is vannak ( legfontosabb az azonosítód ) + írd rá mien dokokat csatoltál ( tudom h egyértelmû de így a biztos ) majd végül egy kézi aláírás.
célszerû gépen megírni, csakhogy ne köthessenek bele az olvashatóságba, de az aláírás legyen kézi
+ volt aki szerint érdemes minden egyes doc-ra ráírni az azonosítódat, bár én ezt kihagytam mer sztem fölös de ha megteszed akkor az már 150% 😄
kb ennyi
"Tisztelt Jelentkezõ!
Sajnálattal értesítjük, hogy a www.felvi.hu E-felvételi oldalán 2008. június 27-30. között feltöltött dokumentuma technikai ok miatt nem érkezett meg a központi adatbázisba, annak ellenére, hogy a feltöltést követõ üzenetben úgy tájékoztattuk, hogy a feltöltés sikeresen megtörtént, illetve hogy a dokumentum az E-felvételi csatolt dokumentumok táblázatában is megjelent.
A hibát véglegesen elhárítottuk, illetve a csatolt dokumentumok táblázatból töröltük az érintett dokumentumra vonatkozó bejegyzést, így kérjük, hogy az E-felvételin lévõ csatolt dokumentumok táblázatban nem szereplõ, a felvételi eljárásban benyújtani kívánt dokumentumot szíveskedjen ismételten feltölteni!
A kellemetlenségért szíves elnézését kérve, üdvözlettel:
Educatio Kht.
www.felvi.hu"
Lehet h a biztonság kedvéért postán is be küldöm ezek után..
felesleges ezzel a szar rendszerrel baszni a rezet, ne bízd a véletlenre, annyit nem ér. Minél elõbb fel kell adni, azt kész.
egyébként ha végül postára kényszerülnék: most is ugyanúgy van, mint febr. 15-nél? tehát posta esetén a lényeg h a határidõ elõtt (júli 10-én éjfélig) fel legyen adva, nem kell oda is érnie addig ugye?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
lényeg a lényeg h ha mindent megteszel a szent cél érdekében akkor nem lehet gebasz, ha nem akkor meg lehet verni az asztalt h köcsög renccer miért nem mûködsz 😛
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
grizzly21:
nem mindehol van úgy h kapsz külön ha vmeik rész nem ment, ECL pl 4 modulos és tudtommal az új TELC sem olyan már ( bár a régit sem ismerem 😄 )
ha hét közepéig nem ér át, akkor irány a posta
tegnap e-felvin elküldtem a cuccost és még mindig azt írja h "Küldés alatt"... azt ezt írja mellé:
"ez a státusz abban az esetben jelenik meg, amikor az e-felvételi felületén elektronikusan feltöltött egy dokumentumot és annak, a felvételi adatbázis felé történõ továbbítása éppen folyamatban van. Ez tehát egy átmeneti - technikai - állapotot jelöl, amelynek a következõ státusza a Feldolgozás alatt lesz."
szal a leírás azt akarja nekem bemesélni h 1 egész napja száguld a szerver felé a 3 doksim? 😄 és épp megrekedt 2 router között az egyik kábel közepén mer túl meredek a maddzag? 😄 ez így elég bizonytalan, szal plz vki írja már meg hogy nála is ez a szitu vagy sem mer én már nem értek semmit 😄 elõre is köcce!
(mondjuk tudatlanságom amiatt lehet, h. én mindig egybõl C-re mentem..)
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.