Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
elviekben júli elején számolnak majd nekem egy pontot azt kiírja majd a renccer. majdnembiztos vok benne h vmit tuti elbasznak 😄 de még van több mint egy hetem postai úton is feladni ha netán nem jönne ki a 399 pont.
amúgy igen, a postai a biztos de ott is azért lehet gubanc, akárcsak bármely magyar állami cuccnál. nah majd meglássuk h kell e reklamálni vagy sem ;D
elvileg, ha ilyen képfeltöltõ oldalakra vagy fájlmegosztókra fel tudsz webesen tölteni, akkor itt is mennie kéne.
Sztem próbáld meg holnap reggel
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
már próbáltam avant browserrel, explorerrel, mozillával
továbbá 1200x1600-as felbontásban jpg-ben majd word doc-ba
egyik esetben sem haladtam meg az 1MB-os határt
mindig azt írja ki hogy a feltöltés közben hiba lépett fel... :S
hálótai szempontból is minden ok, csak tesóm ip-jén blokkolom a portokat 😄 éjszaka van, max karbantartást tudok elképzelni, de Dávidnak is ment 10kor 😛 akkor meg mi lehet? valakinek ötlete?
gondolom túl lehet terhelve vagy vmi ilyesmi fasság és az én rendszerem okés de azért kérnék rá megerõsítést ha lenne vki oly szíves. elõre is thx!
( 5500Ft = 22 üveg Miller, hmm... asszem én is maradok a sörnél 😄 )
( anno mikor még elsõben ezt nyomattuk volt h haverral nekiálltunk egyik nap h nah készüljünk már egy kicsit a köv modul vizsgájára, 30percig próbálkoztunk koleszban a leptopomon azt végül hagytuk a picsába az egészet mer h úgyisátmegyünk, azt rá 2órára feltettem a kérdést h bazz, hányadika is van? azt rájöttünk h 2napja volt a vizsga 😄 )
A kreditpontokról nincs infóm, de mégis csak egy papír, 5000Ft-ot megérhet.
És azt te sem tudod, h. ez hány modulost vált ki, mert még mikor elkezdtem én ezt, akkor lehetett választani, hány modulosra akarunk?
szal a 3éves határidõbõl kicsúsztam ami alatt le kell tenni, de most akkor elviekben nekem is járna még így is? 😄
( jah és próbáltam e-felvizni, azaz felnyomni a doc-okat de baszik a renccer megmozdulni és még másnaposak a renccergazdág akik így csesznek bármit is tenni... 😛 no comment...)
Educatio Kht. Ügyfélszolgálat
Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ, Budapest, VIII. kerület, Reviczky u. 6.,
munkanapokon 10-18 óráig
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
lasd
30percem ment el arra h találgattam h mi is volt a felvi.hu-n az accom azt végül arra jutottam h postán adom fel a visszalévõ fasságokat de csakazért is tettem egy utolsó próbálkozást... újra reggeltem ugyanazokkal az adatokkal melyeket korábban megadtam és max a nevemben lehetett eltérés... szal ha már léteztem volna korábban ( amikurvahétszen ) akkor visszadobott volna a reggelésnél h sorry de ilyen ember már létezik de nem!!! ergó kitöröltek a rendszerbõl mer lett új accom a már korábban megadott adatokkal + látom h hova vok bejelölve és h mit küldtem eddig fel...
jó ez így csak egyéni szoc problem de ha jobban belegondol az ember, akkor felteheti a kérdést h ha egy ilyen eccerû dolog megtörténik egy magyar oktatásügyi szervren h törlõdik az accod, akkor egy olyan dolog mint a felvételis ügyek rendezése és azok basztatása h felvegyék az illetõt ahova akart, akkor abban mekkora bugok lehetnek mááááár...
naggggyonszááánalmas már ez az ungárishe renccer....
+ azt írják, hogy a dokumentumokra, amiket el kell küldeni, írjam rá a felvételi azonosítómat... de azt honnan kéne még tudni? 😊
gondolom szerenádokat sem tartottatok <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
sztem...
egyébként jól, most hogy vége a sulinak szinte ugyaúgy tellik minden napom, délben kelek, kávé aztán egy kis zene, gép bekapcs, egy ki manager, délután tv, dvd, sorozatok meg anime😊 este meccs és sg<#vigyor>#vigyor>
Én is leérettségiztem, túl vagyunk rajta 😊
Nekem 304 pontom lett.
Szeretnék továbbtanulni, meglátjuk mire lesz elég
nekem 421
üdv
B
100%-os lett az irodalom, nyelvtan, és töri. német 92%, matekom csak 71. érettségire elkezdtem tanulni 23-án. leérettségiztem 25-én...
football without ultras is nothing
jah és lassan nemártana felküldenem a bizonyítvágy és egyebek másolatát a felvételihez 😄 de asszem még júli közepéig lehet szal jó magyar szokáshoz híven: "ráááérünk arra mééég" - vagy Pató Pál mondott hasonlót asszem 😄
Jól teljesítettem, örülök hogy túl vagyok rajta 😊😊😊
Sokat izgultam, de a vizsgán nyugodt voltam, aludtam is egy fél órát a vizsga alatt, míg a többiek feleltek.
De egész nap bent voltam a suliban mire megkaptam az érettségi bizonyítványomat.
A vizsga nekem 4 óra hosszáig tartott, de hamar elment az idõ, 8 kor bementem és délbe már ki is jöttem, na mondom, itt az ideje kávézni egy lazát meg rágyújtani, onnantól már még a várakozás is jó volt 😊
Mindenbõl jó tételt húztam, simán ment számomra a szóbeli😊
Élvezzük a nyarat és az éjszakát, ébredjünk fel minden nap jó korán, arcunkra süssön le a hold, lelkünkbe költözzön be a jó...
addig nem hagytam abba a dumát szóbelin, amíg nem akadt fel mindegyiknek a szeme xDDDD
"felügyelõ: hát, szerintem alaposan lefárasztottad ezzel a hosszú beszámolóval tanárurat
tanárúr: hát azért még lehetne kérdezni... melyik szolgáltatónál van postafiókod?"
😄DDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
4 óra alatt végeztem
nem rossz, attól függ hova jelentkezel/jelentkezel e valahova tovább