Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.
Kicsit többre számítottam 😊
<#guluszem1>#guluszem1>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
matek: 67% közép
magyar: 55 közép
angol: 67% közép
történelem: 56% közép
informatika: 50% közép (mentésen valamit elbasztam és azért lett ilyen szar)
Kurva szar lett. 234 pontom lett. Én vagyok itt a leggázabb szerintem. Mindenki sokkal jobbat ért el.
Végül is az a lényeg, hogy felvettek simán, de azért kicsit zavar, hogy ilyen béna voltam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.
Jön még ide valaki?
BF3: csucsorr
2. ELTE-IK, programtervezõ informatikus ANA 426 pont 290 pont
Felvételi döntés: Nem nyert besorolást. Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást.
3. BMF-NIK, mérnök informatikus ANA 426 pont 300 pont
Felvételi döntés: Nem nyert besorolást. Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást.
4. PPKE-ITK, mérnök informatikus ANA 426 pont 320 pont
az az ELTE határ az mégnagyobb lol 😊
Kösz, gondoltam én is csak a "besorolást nyert" szöveg zavart meg egy kicsit. Értelmesebb lett volna az írni, hogy "felvételt nyert".
Amúgy nektek hogy sikerült az érettségi, hogy ilyen rohadt sok pontotok lett?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mondjuk én azért feljebb becsültem a pontokat, 380 körülire saccoltam😊
( második helyre betettem a BME gazd-menedzsment szakát, még oda is bejutottam volna.. oda 444 pontom lett, s 441 a határ 😊 ) - remélem jól döntöttem, hogy meghagytam a sorrendet, s nem szívok akkorát ezzel a mérnökinfóval, mint sokak szerint 😄
"Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát."
Most akkor ez mit is jelent pontosan? Tuti, hogy felvettek vagy még az iskola külön dönt még a dologról?
bme mérnökinfó - mondtam h 400 alatt lesz, nem hittetek nekem.
ponthatár: 366 😊
ez a lol kategória, aki oda akart menni és nem viccbõl gondolta, az minden bizonnyal oda is tudott menni 😊
60 ponttal túlteljesítettem a dolgot.
Gondolom azért nem írtak pontos idõpontot, hogy ne dögöljön le a szerver.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
tud valaki errõl valamit?
Én a SZTE jogi szakára jelentkeztem 396pontom van szerintetek elég ? Mit montok ? Szerintetk kb mennyi lesz ? Válaszokat thx elõre is !!! Egéybként én 380anra tippelem a határt.
Üdv.
nem kell, ha nem küldöd be akkor a tanulmányi pontod nulla, de ez teljesen mindegy, mert úgyis duplázol
(nem komoly meló beküldeni, nem veszítesz vele semmit, csak felesleges)
<#eljen>#eljen>
Ez olyan mintha kitennék, hogy "fizetünk ha elkezdesz cigarettázni a vécében" 😞
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nekem még heti három fizikám volt 10-12 osztályokban, de volt mellette fizika fakt két évig heti három órában és még heti 2x45 fizika felkészítõ. Hát nem sok gondom volt elsõ egyetemi évben azokkal a tárgyakkal ami fizikán alapult...
Megnzétem egy emelt szintû matek érettségit. Vicc az egész. Asszem, ha most elõ tudnám kaparni a 2000-2001 matek központot pár gimis helyben szívrohamot kapna...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
más: e-felvi-n már ha minden igaz, kiírják ap ontszámokat. sajnos nekem 5 ponttal kevesebbet ír, az egyik nyelvvizsgát még nem számolták bele. viszont több dologra még "feldolgozás alatt"-ot ír (tegnap az összesre azt írta, hogy "feldolgozva", szóval vicc az egész rendszer), azt írják, hogy ha minden fel van dolgozva, akkor már rendben fogja kiírni a pontszámot, addig nem. megnéztem és rendben fel van töltve a már feldolgozott, feldolgozás alatt lévõ nyelvvizsgám is, szóval valószínüsíthetõen nem lesz baj.
// most ez eleg streber szoveg de feleannyit nem szoptam ha pl normalisan megtanitottak volna a fizikat kozepsuliban
Raadasul ez a teszt is egy fos szovegertes es ertelmetlen buzi kerdesekkel van tele ahogy beleneztem. Azoknak sem artana egy ket pofon akik ezt a tesztet osszeallitottak, ilyen faszsagokra miert van idejuk?
Majd megkeresem, egy ELTE-s tanar irt valami olyat hogy a matek erettsegi evrol evre:
Valami szoveg amiben az van hogy a munkasok mennyi buzat aratnak es hanyan vannak.
eloszor egy osztassal ki lehet szamolni a szovegben levo szamokbol a kerdest,
kovetkezo szint amikor a szovegben benne van a valasz,
vegul valami olyasmi hogy Irjon esszet a szegeny munkasok sorsarol😊
Ez annál lényegesen több. Hihetetlen, hogy ilyen hiller és magyar féle balfaszok dönthetnek az oktatásról. A nemzet jövõjét ássák alá.
Magyar diplomák külföldi hírneve? Hááááááááááááááááát... Max. egy-két egyetemé, de azért nem kell hasra esni elõttük. Kint gyakorlatilag csak a mûszaki területen szerzettt diplomának van valami értéke vagy az orvosinak. Annak tényleg van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Komolyan mondom sajnálom a mai fitalságot, hogy fasz magyar és ez a pösze senkiházi rombadönti a jövõjüket. Minden szart oktatnak középsuliban mikor mérnökhiány van és akit felvesznek az is szar alapokkal fog indulni, mert az egyetemen kell szenvednie azzal amit a középsuliban kellett volna megtanulnia..
A kétlépcsõs felsõfokú képzés is egy rakás szar áldom az eget, hogy én még a régi rendszerben végeztem.