Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Elején
még vicces volt h a tesztkérdéses válaszok betûjele c,cs,sz,z és
hasonlók (gyk így nehéz lesúgni),"
anyád...
"Ej élet, vegyész élet, ennél szebb se' lehet,
csak az jöjjön vegyészkarra aki inni szeret"
és társai....
Akik megalázó szivatásokat találnak ki azok kapják be, és lõjég fõbe magukat. (nálunk ilyen nem volt, én arra a pisilõs izére vagy bármi másra gondoltam)
Én mint anti-alkoholista is jól éreztem magam a sok ivós és részeg között 😄
nekem mindenki azt mondja, hogy egyedül lehetetlen elvégezni az egyetemet... jo a tankörök egy kicsit segitenek, de ha nincs kivel majd elmenni buliznod, nincsenke kezdö kapcsolataid senkivel akkor nagyon megnehezited a dolgodat.
amugy meg: http://forum.bmeeok.hu/
ide járnak seniorok is, és tõlük tudni, hogy ha nem is leszel kolis, de igen sok idõt fogsz ott eltölteni.
nemhiszem, hogy kolis beiratkozáson ott leszek, nem leszek kolis és nem is tervezem, hogy sûrûn látogatnám..
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Az pedig, hogy ne adjuk tovább, az nem a szivatások miatt van, minden gt-ben megvana szivatás, csak nincs mindenhol akkora fordulat a 3. nap, mint itt. S vki tudja, h. mi lesz, úgy nem az igazi.
Másrészt pedig a seniorok, nevelõtanár megismerése miatt is fontos a tábor, megtudtad, kihez kell fordulni minden problémával. 😊
Amõgy nem tudom, emiatt értesültél-e a G7 programjairól: G7
Szerintem a vasárnapi kolis beiratkozásra is gyere, ott ismerkedhetsz kolisokkal, vszeg úgyis fogod látogatni a Schönhertzet te is.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Kis izelítõ: magûzódás a seniorokkal kötelezõen, wc-re se mehettünk el egyedül, 2 perces zuhany, folyamatos éneklés, reggeli kelés (7 óra körül asszem) ...
ha a 4 és félbõl 3 nap szivatás volt, akkor annyira nem érzem nagy kárnak azért, hogy kihagytam a dolgot 😊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De ezek szerint te kihagytad, szerintem sajnálhatod, s ha nem leszel kolis, akkor azért még szívni fogsz.
(végül is 2 év fizika nélkül, hmm.. legalább 4jegyût adnának XD )
Csak hát ugye az a gond, hogy kb ez volt a sorrend:
sör, sör, sör, sör, bor, bor, bor, sör, sör, hp
Az én whiskey-n edzõdött "lelkemet" ez nagyon megviselte. 😄
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Én akkor voltam, most nem megyek, mert hónap végére még1 uccsó nyaralás van betervezve. (:
ME-GTK
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
de nem is azt mondom hogy nem erdemes menni, nem tudom milyen az, mindenki dontse el
és igen, szopni fogtok mint az állat, a legnagyobbat a bme-n, de ez a lényege : )
Mindenesetre én erre a kardosdira kíváncsi leszek, mer nem viszek még papírból készültet sem, az tuti xD .Meg sztem azért jobb az, h. majd a suliban nem ugy megyek, h. mindenki tök idegen számomra 😊
és nem, nem viccelnek, majd meglátod -.-