Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztarohadt! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

grizzly21
mert van am itt esz😄 bazz

magus
Gazdaságstatisztika c. tárgyról kérdezgettek levlistánkon. ilyen válasz jött (többek között)

"Elején
még vicces volt h a tesztkérdéses válaszok betûjele c,cs,sz,z és
hasonlók (gyk így nehéz lesúgni),"

anyád...

magus
ha esetleg valaki bme-n a spanyol kezdõ hétfõ-szerda 5 órás kurzusán van elcserélném vele alig használt számvitel alapjai tökéletes órarendi helyemet

Dehogy leszek bajban. Minden úgy jó ahogy van <#smile>

5c0rp330n
hát, akkor szedd össze magad, mint anti-alkoholista, mert még bajban leszel 😊

El is hiszem 😄

"Ej élet, vegyész élet, ennél szebb se' lehet,
csak az jöjjön vegyészkarra aki inni szeret"

és társai....

5c0rp330n
egy ilyesmivel inkább kibékültem volna 😊

A gólyatáborban nálunk a BME-VBK-ban minden az ivásról és a szexrõl szólt. Szivatás csak abból adódhatott ha nem bírtad azt a sok alkoholt amit kaptál. Esetleg cikinek tarthattad hogy tejszínhabot kell versenyre lenyalni egy lányról, na nehogymár ez olyan kellemetlen legyen :\

Akik megalázó szivatásokat találnak ki azok kapják be, és lõjég fõbe magukat. (nálunk ilyen nem volt, én arra a pisilõs izére vagy bármi másra gondoltam)

Én mint anti-alkoholista is jól éreztem magam a sok ivós és részeg között 😄

jajj tessék már egy kicsit szocializálodni..
nekem mindenki azt mondja, hogy egyedül lehetetlen elvégezni az egyetemet... jo a tankörök egy kicsit segitenek, de ha nincs kivel majd elmenni buliznod, nincsenke kezdö kapcsolataid senkivel akkor nagyon megnehezited a dolgodat.

amugy meg: http://forum.bmeeok.hu/

ide járnak seniorok is, és tõlük tudni, hogy ha nem is leszel kolis, de igen sok idõt fogsz ott eltölteni.
5c0rp330n
aha. hát oké, elhiszem, hogy összességében szerinted nem volt vészes, de 3 nap szívatás az azért sok, túlságosan is. mostmár mindegy.
nemhiszem, hogy kolis beiratkozáson ott leszek, nem leszek kolis és nem is tervezem, hogy sûrûn látogatnám..

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

doddencs
Minden szobára általában jutott egy lány, szal 8:1, direkt úgy csinálták ne egy helyre kerüljenek. Amúgy aki oszt.társam volt lány, meg kiket megismertem, egyik sem panaszkodott, hasonlóan poziítvan élték át a tábort.

Az pedig, hogy ne adjuk tovább, az nem a szivatások miatt van, minden gt-ben megvana szivatás, csak nincs mindenhol akkora fordulat a 3. nap, mint itt. S vki tudja, h. mi lesz, úgy nem az igazi.

Másrészt pedig a seniorok, nevelõtanár megismerése miatt is fontos a tábor, megtudtad, kihez kell fordulni minden problémával. 😊

Amõgy nem tudom, emiatt értesültél-e a G7 programjairól: G7
Szerintem a vasárnapi kolis beiratkozásra is gyere, ott ismerkedhetsz kolisokkal, vszeg úgyis fogod látogatni a Schönhertzet te is.

5c0rp330n
hát igen, éppen ezért gondoltam rá hogyha voltak is, akkor valami elkülönített részen lettek volna, mert egy ilyet tutira nem viselnének el, így gyakorlatilag esélyt nem adtak nekik 😊

Én a BME-GTK féle gólyatáborban voltam, hát nekünk nem volt gyenge, a kezdeti szivatások után gyakorlatilag semmire nem lehetett panasz, a mentorgárda tényleg mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Sikerült nekik, szerintem eszméletlen buli volt 😉
magus
szerinted ha volt is mennyi maradt? ha pl a mi gólyatáborunkban azt mondják, hogy kettes oszlop, közös pisilés, egyszerûen hazajöttem volna. kell a fasznak a kis nyomorék szivatása. Amikor azt mondom, hogy fura szerzetek az infosok, pl erre is gondolok, senki más nem gondolna így ezekre a dolgokra, hogy ez jó móka volt...

5c0rp330n
na akkor azért el tudom képzelni. gondolom azért nem tudhatja meg senki, mert ha megtudná, a következõ évben nem jönne senki és nem lenne kit szivatniuk 😊 állatok ezek, én mondom. állatok. 😊 a 6% lányból senki nem volt?

Blekk Síp
Jaaah, sry akkor nem szóltam, nálunk nem így volt. (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

doddencs
Azt nem szabad elmondani, mert minden évben hasonlóan játsszák el, s nem tudhatja senki, csak ki átélte. 😊 De szerintem amúgy a szivatásokkal volt teljes a dolog, meg azért ennyi fiút nehéz máshogy összefogni. 😊

Kis izelítõ: magûzódás a seniorokkal kötelezõen, wc-re se mehettünk el egyedül, 2 perces zuhany, folyamatos éneklés, reggeli kelés (7 óra körül asszem) ...

doddencs
csak ugye már táborban úgy voltunk beosztva, ahogyan a tankörök 90%-ban lesznek.

5c0rp330n
valami konkrétabbat esetleg a szivatásokról? 😊
ha a 4 és félbõl 3 nap szivatás volt, akkor annyira nem érzem nagy kárnak azért, hogy kihagytam a dolgot 😊

Blekk Síp
Miért szívna? Haverság akkor alakul ki igazán, amikor a saját csoportjában ismeri meg a többieket.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

doddencs
Voltam, és sztem egy nagy élmény volt. Megvoltak a geci szivatások, olyan érzésem volt mint egy seregben, de aztán az utolsó 2 nap mindent megváltoztatott. Néztünk szerda este rendesen, pofára lettünk ejtve. 😊

De ezek szerint te kihagytad, szerintem sajnálhatod, s ha nem leszel kolis, akkor azért még szívni fogsz.

doddencs
Nekünk jövõhét péntek 8ig.

magus
hogyisvan? reghéten még lehet neptunban órákat basztatni, vagy reghétig kell elintéznem. csakmert most a fele órámnak nincs órarendi infoja

5c0rp330n
voltál végül gólyán? milyen volt?

doddencs
Bírom, én csak tegnap kaptam meg a levelet az egyetemtõl 😊.. Azért számomra 2-án az a fizika-szintfelmérõ is érdekes lesz, no sebaj

(végül is 2 év fizika nélkül, hmm.. legalább 4jegyût adnának XD )

nyami
ajaj a szívásból másra asszociáltam :p

nyami
na hát igen ez is szempont volt az egyetemen választásnál :d

doddencs
Na igen, de mint már én is írtam, ugy sem fognak átkutatni 😄 A spártai, kard hiányai miatt meg hát majd szopatnak , errõl hallottam, majd elviselem 😄

Blekk Síp
Hát én nem tudom arrafelé hogy megy, de itt Miskolcon semmi szükség nem volt arra, hogy piát vigyünk be. Úgy itattak, hogy öröm volt nézni. 😄

Csak hát ugye az a gond, hogy kb ez volt a sorrend:
sör, sör, sör, sör, bor, bor, bor, sör, sör, hp

Az én whiskey-n edzõdött "lelkemet" ez nagyon megviselte. 😄

Gnome
az max azért lehet, h az ottani büfé maximális haszonnal zárhasson....vigyélcsak nyugodtan akármennyit igyisugyis leszarják^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

5c0rp330n
hát, 2 (volt) osztálytársam, akikkel eléggé jóban vagyok, alapból ugyanoda jön, ahova én, szóval teljesen nem lennék egyedül alapból sem. de õk is azt mondják h erre menni kéne, szóval ahogy most áll, vszínûleg megyek. viszont ez a spártai dolog továbbra is feldolgozhatatlan számomra, ahogy a no-alcohol-bevivõs szöveg is.

Blekk Síp
Én is gépész voltam. Kemény fél évig. 😄
Én akkor voltam, most nem megyek, mert hónap végére még1 uccsó nyaralás van betervezve. (:

METALz
én ME-GÉK, gondolom te is jössz balektáborba ^^

Blekk Síp
Megyek.
ME-GTK

METALz
Miskolcra megy valaki mostanában innen?

Dying Soul
iparmûvészetire vettek fel vkit innen?

Gnome
az nemúgyvan...azért gólyatábor nagyonnagy lökést ad haverkodás szintjén....Már beiratkozáskor megvannak a "baráti körök" jóaz ha valahova tartozol mert nehéz csakúgy belecsöppenni ennyi ember közé, hacsaknem egyik haverod volt táborban akiáltal bejutsz egy egy ilyen körbe...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

magus
nem vagy elveszve, de azert mas az, hogyha vannak haverjaid, van relative biztos forras a jegyzethez, infokhoz, van kivel elmenni bulizni miutan vegigszoptal vmit, ugy altalaban.

grizzly21
ha csak ez a cel, elobb utobb ugyis osszekerulsz azokkal akikkel egy szinten vagy - akik nem buktak ki, de azert buktak egyetsmast hogy ne mindig a mintaterv szerint haladjanak- infosite meg tele van segedanyagokkal, ugyhogy ezen nem mulik. En pl kolis se vagyok es golyataborban sem voltam.

de nem is azt mondom hogy nem erdemes menni, nem tudom milyen az, mindenki dontse el

magus
40x annyi lány. azt hiszem mindent elmondtam...

magus
ha nem mész gólyatáborba részben ellehetetleníted a diplomád, egyedül nem lehet elvégezni egy egyetemet, haverokat meg ott a legkönnyebb szerezni. ha nem vagy kolis és nem mész gólyatáborba halálra vagy ítélve sztem.

és igen, szopni fogtok mint az állat, a legnagyobbat a bme-n, de ez a lényege : )

doddencs
gyere már, max együtt szívunk...

Mindenesetre én erre a kardosdira kíváncsi leszek, mer nem viszek még papírból készültet sem, az tuti xD .Meg sztem azért jobb az, h. majd a suliban nem ugy megyek, h. mindenki tök idegen számomra 😊

5c0rp330n
sick fuck kategória 😊
hát most kicsit elbizonytalanodtam, hogy menjek-e, de frankón 😊

szucsy89
mert írja hogy csak igazolással és menetjeggyel érvényes...menetjegyet nem fogok venni 5ezerért akkor marad az igazolás...gondolom meg kell kérni valami vasutast h pecsételje le?<#idiota>
szucsy89
a koliigénylésnél van egy olyan kérdés hogy meg kell adni a lakóhelyed távolságát az iskolától...namármost oda van írva hogy ezt csak igazoltan lehet visszaküldeni...de hogy igazoljam?
nyami
mért corvinus golyataborban mi van ?

magus
corvinus gólyatábor és bme-vik gólyatábor ég és föld-.-

és nem, nem viccelnek, majd meglátod -.-

I.C.ram
3 evvel ezelott cowboy/indian cuccokat kell vinni, ha jol tudom.