Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mákunkra, négyen voltunk ilyenek, akinkek elõzõ évrõl maradt TIRIS kártya adóssága)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mindezt reghét keddjén tudtam meg, aznap szervezkedtem de mindenki azt mondta, hogy mivel más banknál vagyok mint az egyetem, csak hétfõre megy át, ha nagyonnagy mázlim van, pénteken átmegy. Így a bankra volt bízva az hogy passzív leszek-e vagy sem.
Gyakorlatilag izgalmasan indult az elsõ hetem így.
msc-re is akár...
bár most raktak át passzivra egy 3.000 Ft-os gyakiv tartozás miatt, ami elõzõ félévrõl maradt, és tök véletlenül futottam bele, amúgy nem szóltak volna... úgyhogy most megyek picsogni mindenkihez akihez lehet.... szóval egész sanszos hogy megélem...
kicsit mas: most neztem utana ennek a Q epuletnek , nem lesz gyenge, meg a vegen egesz kulturalt hely lesz ez ( I -t leszamitva nekem 1 db terem nem tetszik)
vid
vik meg gtk lesz itt asszem (?) - de mindegy, mert 2010re lesz kesz, addig meg vagy elvegzem vagy nem, de semmikepp se leszek itt mar
bár nálunk vannak csajok : P
nekem teljesen kiment a fejembõl pedig szívesen mentem volna versenyezni (már csak a jó vegyész pólókért is <#idiota>#idiota>)
már majdnem átveszem az infos életérzést, csak valami mindig jön, tegnap is, infosok vidáman ugrálva éneklik, hogy "zöld erdõben jártam, hibás pixelt láttam". ilyenkor komolyan megfordul a fejemben, hogy abbahagyom az egész leszokás dolgot és a dekket a homlokán nyomom el 😄
fél 8-ról eltolták fél 9-re, 10 körül eljöttünk...
volt pár szeparatista ablak, ami nem akart leoltódni, szerintünk pár elvakult wowos instázott és magára zárta az ajtót-.-
van a duplázás, amikor a két legjobban sikerült érettségidet nézik, pl angol 80% és matek 90%, ez 80 ill 90 pont, amit összeadsz(170) és megduplázod(340).
Ha jók voltak az évvégi jegyeid és a többi érettségid, akkor a két legjobb érettségidet csak összeadják(170), és a másik max 200pont a következõkbõl jön: 100 az öt érettségi tárgyad átlaga, másik 100 a 11. és 12. (vagy 12. és 13. )évvégi jegyeid.
80 pluszpont: közép C nyelvvizsga 35, felsõ C nyelvvizsga 50. Emelt érettségi(a példa szerint csak az angol ill. matekért jár pont, tehát ha abból számolják a két legjobb érettségid pontjait) 40pont. De két nyelvvizsgért is csak max 50 pluszpont jár.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
angol elég jól megy.
német döcögõsebben de megyeget
irodalom meg...2éve emeltre készülök(?)
idén eldöntöttem hogy anglisztikára megyek, oda kell emelt angol, de az emelt irodalmat már nem adom le...
majd kialakúl 😄
Legalize!
Legalize!
Legalize!
Panoplie Rasta
Á momenter soi-méme sur son petit corps
Bonnet: Le celebre pouf rasta fourra aux dreadlocks, moelleux et confortable, il convént neanmoins de verifier
quil n'est pas habite avant de s'affaler dessus.
Lunettes: Malgre tiute la technologie de babylone appliquee au flash photographique, le rasta apparaitra avec
les yeux rouges, les oculiestes appellent cela de la conjouctivite, avec une bonne paire de lunettes noires, le
phinomi! Ne s'estompe.
Dreadlocks: Paquet de cheveux a l'etat sauvage, on ne raisonne pas en longueur mais en volume, l'unite de
mesure est le bonnet.
Sac ä dos: La veritable maison du rasta ä force d'observer la nature, il est tombe en admiration devant la
merveille des mervelles du monoe animal: l'escargot.
T.Shirt: Existe seulement en delux versions: soit la tite (tete?) des bob, soit la feulle d'erable.
Bracelet: Sorte de grigri souvent confectionne avec de petits coquillages porte-bonheur trouves par
terre, c'est tres chou et bourre de propreites magiques: par exemple, ca elogne le travail,
Pantalon: Tres large, complement du bonnet, en cas de mauvais temps, les filles peuvent s'y refug s'il n'y a plus
de place dans le bonnet.
Sandales: Si la terre n'etait qu'une immernse plage, il marcheraint pieds nus, mais jah, dans son impenetrable
sagesse, a cree les petits calloux pointus puis le macadam brülant, et enfin les sandales en cuir.
Djembe: genre de balise argos scologique, quand le rasta est perdu il tape dessus et tres vite on le repere,
probleme, il continue ä taper dessus aores qu'on l'al retrouve.
Petard: Outil de communication, pour parler en ligne directe avec jah ou son messie, bob.
Legalize!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
hát minket a tanár még nem kérdezett, de akkor beszélek vele mindenképp
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
kérdezte ki akar menni, akik igen annak meg elmondta mit hol mikor töltsünk ki
lenne egy olyan problémám, hogy szeretnék jelentkezni õszi elõrehozott érettségire, aminek a jelentkezési határideje szeptember 5, vagyis holnap...
valaki röviden felvilágosítana, hogy hogyan kéne jelentkezni?
láttam interneten egy ûrlapot, azt töltsem ki és küldjem el?
vagy suliban szólok a tanárnak és majd elintézi?
bocsi a láma kérdésért, de idén új suliba kerültem, és most jöttem rá hogy rácsesztem az angollal és le kell érettségiznem minél elõbb (nem akarok órákra bejárni, semmi értelme) és most hirtelen nem tudom hogy mûködik!
köszi elõre is a válaszokat.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá