Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mákomra péntek délutánra bennvolt xD
(mákunkra, négyen voltunk ilyenek, akinkek elõzõ évrõl maradt TIRIS kártya adóssága)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
írtál kérvényt? vagy reghéten még be lehetett fizetni és elfogadták?

Engem 1800 forintért raktak át majdnem passzívra (köcsög TIRIS kártya) és mivel nekem ez lett volna a 3. passzív félévem, mentem volna a levesbe.
Mindezt reghét keddjén tudtam meg, aznap szervezkedtem de mindenki azt mondta, hogy mivel más banknál vagyok mint az egyetem, csak hétfõre megy át, ha nagyonnagy mázlim van, pénteken átmegy. Így a bankra volt bízva az hogy passzív leszek-e vagy sem.
Gyakorlatilag izgalmasan indult az elsõ hetem így.

magus
2010, hát, ha nagyon elbaszom, akkor még simán : D

msc-re is akár...

bár most raktak át passzivra egy 3.000 Ft-os gyakiv tartozás miatt, ami elõzõ félévrõl maradt, és tök véletlenül futottam bele, amúgy nem szóltak volna... úgyhogy most megyek picsogni mindenkihez akihez lehet.... szóval egész sanszos hogy megélem...

grizzly21
ja de azert akkor meg lehet. Kertem iskolalatogatasi igazolast, kepzes varhato befejezesere rairtak hogy 2012 😊 kis optimistak

grizzly21
nem tudom miert, gondolom 1.itt vannak a legtobben 2.nagy a multja

kicsit mas: most neztem utana ennek a Q epuletnek , nem lesz gyenge, meg a vegen egesz kulturalt hely lesz ez ( I -t leszamitva nekem 1 db terem nem tetszik)
vid
vik meg gtk lesz itt asszem (?) - de mindegy, mert 2010re lesz kesz, addig meg vagy elvegzem vagy nem, de semmikepp se leszek itt mar

I.C.ram
VIKen van messze a legtobb diak is.
magus
nem tudom, de el kell ismerni, hogy a vikeseké a legjobb kari rendezvény, ez a legkomolyabb szerintem.

bár nálunk vannak csajok : P

schönherz kupában mi volt ma? 😄

nekem teljesen kiment a fejembõl pedig szívesen mentem volna versenyezni (már csak a jó vegyész pólókért is <#idiota>)

magus
ez a videó még mindig kurvajó : )

már majdnem átveszem az infos életérzést, csak valami mindig jön, tegnap is, infosok vidáman ugrálva éneklik, hogy "zöld erdõben jártam, hibás pixelt láttam". ilyenkor komolyan megfordul a fejemben, hogy abbahagyom az egész leszokás dolgot és a dekket a homlokán nyomom el 😄

5c0rp330n
dettó. 10 után mentem el én is valamivel. haver most meséli, hogy 11-kor még visszament, és kiderült, hogy ma már nem lesz.. nice.

magus
schönherz kupában most lett volna, hogy a koli ablakait matrixba kötik, és animálják

fél 8-ról eltolták fél 9-re, 10 körül eljöttünk...

volt pár szeparatista ablak, ami nem akart leoltódni, szerintünk pár elvakult wowos instázott és magára zárta az ajtót-.-

I.C.ram
na meselj mar mi tortent? 😄
magus
na a kurva anyját a vik karnak, kinn álltam 2 órát az 5 fokban mert nem voltak képesek elismerni hogy elkurták

És persze a szaktól függ, hogy milyen éretségi tárgyat néznek, elte matekra pl. nem juthatsz be 100%-os tesi és hibátlan ének-zene érettségivel. Meg van adva, hogy pl. matek-töri-fizika közül 2 kell oda.

Nagyon egyszerû:

van a duplázás, amikor a két legjobban sikerült érettségidet nézik, pl angol 80% és matek 90%, ez 80 ill 90 pont, amit összeadsz(170) és megduplázod(340).

Ha jók voltak az évvégi jegyeid és a többi érettségid, akkor a két legjobb érettségidet csak összeadják(170), és a másik max 200pont a következõkbõl jön: 100 az öt érettségi tárgyad átlaga, másik 100 a 11. és 12. (vagy 12. és 13. )évvégi jegyeid.

80 pluszpont: közép C nyelvvizsga 35, felsõ C nyelvvizsga 50. Emelt érettségi(a példa szerint csak az angol ill. matekért jár pont, tehát ha abból számolják a két legjobb érettségid pontjait) 40pont. De két nyelvvizsgért is csak max 50 pluszpont jár.

Hegi90
Valaki segítene, hogy hogy van ez a pontszámítás? :SSS

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Volt barátnõm is odajár. 😊

Crazygirl
a tavaly evvegi erettsegiben is magyarbol az emelt sokkal konnyebb volt mint a kozepszintu (szvsz)...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

9csöves9
valaki vágja a dolgokat a levelezõs oktatásról?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tigeroo
nem😄

angol elég jól megy.
német döcögõsebben de megyeget
irodalom meg...2éve emeltre készülök(?)

idén eldöntöttem hogy anglisztikára megyek, oda kell emelt angol, de az emelt irodalmat már nem adom le...

majd kialakúl 😄
Mi vagy te, szótár? <#wow2>

tigeroo
fú ugynézki hogy emelt magyar + angolra megyek 😄
választott : német
Mondjuk már priviben megírtam neked és linkeltem! Na Peace!

Legalize!

Sajnos a fórum nem engedi a képet belinkelni!

Legalize!

Nem dalszöveg, hanem egy képen vannak ezek a szövegek, tudok várni a fordítással, elõre is köszi!

Legalize!

Az igen! Gratula

Crazygirl
ha tudsz varni egy kicsit még a mai nap folyaman leforditom neked es elkuldom neked privatban... (most kozepfokuztam franciabol)

Crazygirl
ez valami dalszöveg féle? amugy igen ez francia 😊

HA£i!Tudom, hogy nem ebbe a topicba való de remélem akad köztetek valaki aki nem németbõl vagy angolból érettségizik és talán letudja ezt fordítani!Sajnos én azt sem tudom, hogy milyen nyelven van, franciára tippelek, próbálgattam neten fordítani, de sajnos 10 szóbol 2-õt sikerült lefordítani! Elõre is köszönöm ha valaki lefordítja!

Panoplie Rasta
Á momenter soi-méme sur son petit corps

Bonnet: Le celebre pouf rasta fourra aux dreadlocks, moelleux et confortable, il convént neanmoins de verifier

quil n'est pas habite avant de s'affaler dessus.

Lunettes: Malgre tiute la technologie de babylone appliquee au flash photographique, le rasta apparaitra avec

les yeux rouges, les oculiestes appellent cela de la conjouctivite, avec une bonne paire de lunettes noires, le

phinomi! Ne s'estompe.

Dreadlocks: Paquet de cheveux a l'etat sauvage, on ne raisonne pas en longueur mais en volume, l'unite de

mesure est le bonnet.

Sac ä dos: La veritable maison du rasta ä force d'observer la nature, il est tombe en admiration devant la

merveille des mervelles du monoe animal: l'escargot.

T.Shirt: Existe seulement en delux versions: soit la tite (tete?) des bob, soit la feulle d'erable.

Bracelet: Sorte de grigri souvent confectionne avec de petits coquillages porte-bonheur trouves par
terre, c'est tres chou et bourre de propreites magiques: par exemple, ca elogne le travail,

Pantalon: Tres large, complement du bonnet, en cas de mauvais temps, les filles peuvent s'y refug s'il n'y a plus

de place dans le bonnet.

Sandales: Si la terre n'etait qu'une immernse plage, il marcheraint pieds nus, mais jah, dans son impenetrable

sagesse, a cree les petits calloux pointus puis le macadam brülant, et enfin les sandales en cuir.

Djembe: genre de balise argos scologique, quand le rasta est perdu il tape dessus et tres vite on le repere,

probleme, il continue ä taper dessus aores qu'on l'al retrouve.

Petard: Outil de communication, pour parler en ligne directe avec jah ou son messie, bob.

Legalize!

Rage47
ha nem kell CD, akkor ingyen megkapod a kulcsokat. amúgy a postát te fizeted, ezt nem írják le sehol, bár lehet, hogy mégis, csak nem emlékeztem rá a 4 hónap után😄
Elírtam: ezerért 😛

Engem pont ez a csomag érdekel... kissé álomszerûen hat, hogy 3 ezért kiküldik és (persze CSAK otthon, de még akkor is... ) felteszed magadnak.

Rage47
lessétek meg a honlapjukat, minden le van írva. én rendeltem tõlük csomagot, 4 hónap alatt postázták... 😄
9csöves9
mi a retkes kurvaéletet lehet csinálni ha nem lép be az etr moduloba?azt írja hogy betöltés folyamatban...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
ez engem is érdekelne, én csak annyit hallottam hogy pár ezerért kaphatunk windowst...a részleteket nem tudom
5c0rp330n
nálunk valami msdnaa van, amivel lehet ingyen vindózunk. erre azt mondom: köszi, már van ingyen vindózom, vista meg nem kell 😊

Egyetemisták! Mit tudtok ti errõl a tisztaszoftver programról?

van, de most az egész fõvámot túrják, szóval BMV aztán séta kálvinról szvsz

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

magus
parkolj a bme-n vagy az eltén, az infoparknál, és sétálj át a szabadság hídon, ha Budáról jössz...

bce

melyik közgáz ?😄

Jó is lenne... De csak holnapra kapom meg a kocsit, és hát jó lenne tudni, hol tudok ott parkolni.

nyami
hoppá hoppá valaki itt megteheti :p

Közgáznál van ingyenes parkolóhely?

Dragooon
értem😊
hát minket a tanár még nem kérdezett, de akkor beszélek vele mindenképp ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

amikor én tavaly elõrehozott érettségiztem, mindent a tanár intézett
kérdezte ki akar menni, akik igen annak meg elmondta mit hol mikor töltsünk ki
Dragooon
sziasztok!
lenne egy olyan problémám, hogy szeretnék jelentkezni õszi elõrehozott érettségire, aminek a jelentkezési határideje szeptember 5, vagyis holnap...
valaki röviden felvilágosítana, hogy hogyan kéne jelentkezni?
láttam interneten egy ûrlapot, azt töltsem ki és küldjem el?
vagy suliban szólok a tanárnak és majd elintézi?

bocsi a láma kérdésért, de idén új suliba kerültem, és most jöttem rá hogy rácsesztem az angollal és le kell érettségiznem minél elõbb (nem akarok órákra bejárni, semmi értelme) és most hirtelen nem tudom hogy mûködik!
köszi elõre is a válaszokat.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

olasz kezdõ.