Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én azért bízom benne, hogy nagyon jó lesz. annyi remek gólyatáborról meséltek már (igaz fõleg Corvinus-os emberkéket ismerek ,de akkor is😊 )
De vmi konkrét infód/tapasztalatod is van, szívesen várom 😄
ui: Bocsi, hogy fennakadok ezen a dolgon, de szarul élünk, ezért nekem nem mindegy, hogy közép vagy felsõfokú nyelvvizsgát kell-e befizetni, viszont Corvinusra mennék, így minden pontra szükségem van.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintetek pótfelvételin van esélyem egy olyan szakra, ahová 388 volt a ponthatár, nekem meg 390 volt? Ez egy Corvinus szak, és szerintem nem sok 350 pont fölötti ember van akit nem vettek fel sehova, ezért remélem itt nem lesz tolongás az üres helyekre. Van érdemi infótok ezzel kapcsolatban?
Hálózsák (ágynemûhuzatot nem áll módunkban biztosítani), szappan (szappantartóban) vagy tusfürdõ, törülközõ, fogkefe és fogkrém, meleg váltóruha, játszóruha, esõkabát (vízálló!), sportcipõ (esetleg túracipõ), papír, írószer, pajzs, lándzsa, sisak. <#vigyor>#vigyor>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Tudtok linkelni egy olyan oldalt ahol ha beírom az eredményeimet akkor kiírja mennyi pontom van?😊 (régen megvolt de elvesztettem a linket)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
PE-MIK mernok informatikus allamilag tamogatott
ponthatar: 325
pontjaim: 384
Orulok nagyon 😄
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
szal felvettek <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.
Köszi.
U.i. Esetleg az elõzõ kettõre is válaszolna az illetékes? Megköszönném.
PTE-TTK fölrajz: ponthatár : 259 (380-280 közé saccoltam LOL) A poén az, az hogy a fizetõsre(!!) is 258 a határ.
424 ponttal kerültem be.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.
légiközlekedési hajózó = hivatásos repülõgépvezetõ😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a BRFK. országos körözési listájára....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"