Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
na hat ezaz😄

egyebkent nem, szerintem nem poen

doddencs
De azt azért elárulhatod, a kard, mint kötelezõ eszköz is csak egy humor, ugye? 😄 Na meg az alkoholtilalom, dehh.. kétlem, átkutatnak😄

(én azért bízom benne, hogy nagyon jó lesz. annyi remek gólyatáborról meséltek már (igaz fõleg Corvinus-os emberkéket ismerek ,de akkor is😊 )

I.C.ram
miert?
magus
hát nagyjából tudom mi vár rátok, több forrásból, legalábbis amikor én voltam gólya akkor kalózosat játszottak, és, hát fogalmazzunk úgy ahogy az egyik mentorom tette, "fura humoruk" van... de nem lövök le semmit, majd meglátod -.-

doddencs
Mért szopják meg? Asszem annyi van, h. aki nem hoz kardot, agy ilyesmit, azt nem engedik be, s szivatják, míg páran majd elhiszik, h. tényleg nem mehetnek😊

De vmi konkrét infód/tapasztalatod is van, szívesen várom 😄

grizzly21
Corvinusra tenyleg kell a pont, de nem a nyelvvizsgakon fog mulni szvsz. A pluszpontokat konnyu megszerezni, a tobbin van a hangsuly

Hali. Jövõre érettségizek, és lenne egy kérdésem: félárva vagyok, anyukám egyedül nevel, ezért valóban nem jár pluszpont? Elvileg jár, ha a jegyzõ védelembe vett. Ilyet lehet a jegyzõnél kérelmezni? Vagy van akármilyen lehetõségem? Ahogy olvasom, azért pluszpont jár, ha az egyik szülõ rokkant. Na és ha nincsen még rokkant sem, akkor meg nem? 😊 Na mindegy, valaki aki tud valamit, az légyszíves írjon. Köszi
ui: Bocsi, hogy fennakadok ezen a dolgon, de szarul élünk, ezért nekem nem mindegy, hogy közép vagy felsõfokú nyelvvizsgát kell-e befizetni, viszont Corvinusra mennék, így minden pontra szükségem van.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

grizzly21
ehh😊 hat lehet nem tudom, de szerintem ez nem sokat szoroz. en mondjuk (nyilvan) nem voltam, akkor asszem gladiatorosat jatszottak

"iyen a nagyrésze" ... milyen? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
hogy megszopják megint, minden évben megszivatják õket. szerintem azért ilyen a nagyrésze, mert már a gólyatáborban kezdõdik a mentalitás

grizzly21
te, ugy jopar evvel ezelott ha jol emlekszem😊

Molnibalage
Ment itt valaki gépészmérnöknek vagy közlekedésmérnöknek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hello!

Szerintetek pótfelvételin van esélyem egy olyan szakra, ahová 388 volt a ponthatár, nekem meg 390 volt? Ez egy Corvinus szak, és szerintem nem sok 350 pont fölötti ember van akit nem vettek fel sehova, ezért remélem itt nem lesz tolongás az üres helyekre. Van érdemi infótok ezzel kapcsolatban?

szucsy89
ez jó😄
Kötelezõ felszerelés:
Hálózsák (ágynemûhuzatot nem áll módunkban biztosítani), szappan (szappantartóban) vagy tusfürdõ, törülközõ, fogkefe és fogkrém, meleg váltóruha, játszóruha, esõkabát (vízálló!), sportcipõ (esetleg túracipõ), papír, írószer, pajzs, lándzsa, sisak. <#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

doddencs
fsgh
pontosan😊 köszi😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Blekk Síp
Ez kell neked. (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

fsgh
Hali.
Tudtok linkelni egy olyan oldalt ahol ha beírom az eredményeimet akkor kiírja mennyi pontom van?😊 (régen megvolt de elvesztettem a linket)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

csum666
ÉN😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

5c0rp330n
jaja. mondjuk a diákigazolvány befizetéséhez elég szoros a határidõ ahogy látom, de lehet késõbb is persze.

Balo
Ne aggódj, még csak most vettek fel. Úgyis megkapod idõben.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

szucsy89
BGF-PSZFK-BP

erre valaki rajtam kívül?
magus
majd írj mennyire kemény, én is gondolkozom majd váltáson. mármint tekintve, hogy ez a mûmenedzser vmi durva msc nélkül lófasz, nem csak gondolkozom, muszáj lesz

I.C.ram
gazd men
Gnome
Grat. de lehet megfogod bánni egy idõ után^^...énis onnan megyek most el radikális váltással a sotera...majd kérdezgesd meg a tanáraidat + beszélgess el a dékánnal ha lehetõséged lesz rá mindenképpen...érdekes dolgokat mond az NTs diplomákról.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Crazygirl
engem is felvettek 😄

PE-MIK mernok informatikus allamilag tamogatott
ponthatar: 325
pontjaim: 384

Orulok nagyon 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

magus
hova is adtad be corvinuson?

I.C.ram
Ha ha nem is annyi, de 1 evre szunteltetem mindenkeppe, aztan meglatom, hogy hogyan tovabb.
I.C.ram
Szunteltetem a masikat 😊 Belevagok valami ujba 😛
5c0rp330n
magus
indítok én is napközit, felhypolom, 600 pont lesz a ponthatár

grizzly21
van Lutonban is egy hely, (Anglia), egy probat megerhet.

Nem vettek fel sehova! xD Vagyis ilyen BME-GTK gazdálkodási és menedzsment ANK 434 pont | 246 pont eredményem van, de erre nem nagyon szeretnék menni, ütõs érv az a 225 ezer/félév. =) Még megvárom a külföldi jelentkezéseket, aztán ha az is ilyen fantörpikusan sikerül, akkor felmelegítem az amerikai rokoni kapcsolatokat, és indulok el. Éljen Magyarország. 😄
PTE-KTK- gazdálkodási és menedzsment ANA 410/370
szal felvettek <#vigyor><#vigyor>

grizzly21
grat! ez eleg jo pontszam. bme kozlek akkor annyi?

nyami
1. BCE-TK, nemzetközi tanulmányok ANA 465 pont 453 pont
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.

Nem tudja valaki hogy mikor kapok levelet az egyetemtõl, a beiratkozás miként és hogyanjáról?

Köszi.

U.i. Esetleg az elõzõ kettõre is válaszolna az illetékes? Megköszönném.

bulba
Beírom én is:
PTE-TTK fölrajz: ponthatár : 259 (380-280 közé saccoltam LOL) A poén az, az hogy a fizetõsre(!!) is 258 a határ.
424 ponttal kerültem be.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

1. NYF-MMFK, közlekedésmérnöki-légiközlekedési-hajózó szakirány ANA 456 pont 456 pont
Felvételi döntés: Besorolást nyert. Felvételi pontszáma elérte az államilag támogatott képzés ponthatárát.

légiközlekedési hajózó = hivatásos repülõgépvezetõ😊

doddencs
szuper 😊

És gólyatáborról nem tudtok vmit? xD

5c0rp330n
ide beszámítják a 100%-os emelt nyelvet, ez megmagyarázza.

Rockynhooo
amúgy nem vettek vna fel egyik helyre sem ami tetszett azok közül amit kinéztem 😊 még yo hogy nem jelentkeztem.. 😊 fizetõsre nem akartam kerülni támogatott meg pár ponttal ...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

5c0rp330n
szintúgy <#hamm>

Rockynhooo
jah semmi xd poén lett vna xd

5c0rp330n
mit követtél el? <#wow2>

Ez akkor azt jelenti hogy szeptemberben mehetek Debrecenbe? Egybõl? Semmi utólagos válogatás?

Rockynhooo
Engem is FELVETTEK!!!

a BRFK. országos körözési listájára....

Bandee1987
Grat 😊

Én a szomszédban vagyok a niken 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!