Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
csaknem zf04?

egyébként a variant felesleges olvasgatni, én már vagy 3x elolvastam és nem lettem okosabb tõle, felesleges faszság az egész

heh gólya bme-gtk-sként nekem is megvolt tegnap az elsõ mikro zh-m, valszeg bukó. hiába tanultam a variant, ha bemagoltam volna a feladatgyûjteményt akkor lehet meglenne... elég apró részletekbe mentek bele a kérdések szvsz...
magus
egy vallas, ami egyertelmuen egy adott pont fele halad. a legalabb mikro kettes elereseig, aholis ritualisan annyi természetes/természetellenes dolgot tolunk magunkba egy vilagvege party kereten belul, hogy csoda hogy tuleljuk.

5c0rp330n
hát, én is hittem a mikró kettesben, de csak úgy, mint ahogy a lottóötösben hittem.. ha meglett volna, lehet, hogy egy lottószelvényt is megjátszok, ki tudja..

Úgy hangzik mint egy új vallás. Remélem nem szoktatok rituális öngyilkosságokat végrehajtani.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
most perpill a mikro kettesben -.-

hiszel is? <#idiota>

magus
ma írtam mikrobol, imádkozom

I.C.ram
Nekem eppenhogy meglett az alairasom. Aztaln vizsgan lealaztam mindenkit a 3-asommal 😄
5c0rp330n
mikrón megb@sztak. 11 pont. mondjuk jobb, mint amire számítottam. viszont vizsgázni vszínûleg be se mennék, megajánlotthoz pedig 2szer ennyi pont kéne átlagosan. esélytelen, teljesen esélytelen.

Két okból tettem ilyen macskakörmök közé:
- én halasztottam, ergo nekem saját magamnak kellett mindent felvennem.
- volt egy lány akinek más tankör szerint volt fölvéve az órarendje, fogtuk és letöröltük és felvettük neki a normális órákat, mert ezek ott bent nem voltak képesek normálisan megcsinálni.

Szóval felvehettem volna, de éreztem az édes profit (jele: pí <#idiota>) szagát, úgyhogy inkább nem okoskodtam se magamnak, se a többieknek.

5c0rp330n
felvettek mindent, ettõl függetlenül azt adtál le és vettél fel, oda mentél át, ahova akartál..

Igazad van, de hát a tanár mondta ezt nekünk (szóval megbeszéltük) , mivel a neptunnal 'felvettek nekünk mindent' alapon mi ezt nem is tehettük volna be magunknak. (az egész évfolyam így jár az óráira mint amit én mondtam úgy)

Mellesleg teljesen igazad van 😛

I.C.ram
Aha, es mit is fogsz az orra ele dugni? Mert Indexbe nem irhatja be neked az eredmenyt... Se neptunba. Tehat semmi bizonyitekod nem lesz, hogy te tenyleg megcsinaltad a targyat. Ez igy tuti nem fog mukodni... max ha nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jofej a tanar.

Ilyen alapon mindenki ezt csinalna. Semmi kockazat nincs, mert az 1-es se fog bekerulni, es a bukott kreditekert se kell fizetni, mert ugye fel se vetted a targyat.
grizzly21
ez csak akkor van ha megbeszeled a tanaroddal, mivel ez nem hivatalos es bizalmi alapon megy. hivatalosan ilyet nem lehet

(bocs, nem felveszem ÚJRA hanem csak felveszem😊

Én is úgy járok egy válogatott fejezetek az általános kémiából c. órára, hogy nincs felvéve a tárgy, aztán levizsgázom, ha jól, akkor következõ félévben felveszem újra, és odadugom a vizsgaeredményem a tanár orra alá, hogy kérem a +2kreditem.

Ha ilyen alapon mûködik nálunk is, akkor talán nálad is fog. Mellesleg ha kiderül hogy visszafizetted a tartozásod és visszaraknak aktívra akkor meg vidámkodhatsz tovább, nemde?

magus
szerintem alapból nem lehetséges ez, mert most nem is járok az egyetemre, ennyi erõvel akárki beülhetne az órákra

Meg lesz a mikro, és a makro is, megkapod az aláírást amit köv. félévben odanyújtasz az orra alá hogy érvényesítse, merthogy ez és ez történt velem.
Ez így nem lehetséges?

I.C.ram
Passzivon vagyok most BME-n. Ugy tudtam, hogy nem kell leadni az indexet... aztan megis... Igy 7. heten sikerult bevinnem. Mondta a kurva, hogy 5*1200 forint kesedelmi dij... Mire hazaertem, mar ki is irtak a neptunban. Ezt bezzeg rogton kiirja a kocsog BME.
magus
viszont még nem bírálták el a passzívra helyezés ellen irányuló kérelmemet, hogyha meglesz a mikro, és utólag kiderül, hogy nem raktak vissza aktívra, én felgyújtom az egész kg tanszéket, és elhúzok újzélandra

magus
nem, kedden írom, és érzem magamban az erõt, így 5.jére már annyira kívülrõl vágom a feladatokat, hogy nem is tudom mi lesz ha megbukom. Bár igazából már annyira szánalmas, hogy még mindig ezzel szívok, mikor ennél sokkal durvább tárgyaim vannak meg, hogy már nem is mondok semmit rá...

grizzly21
nalatod, mennyivel jobb most csinalni😊

grizzly21
igen?😊banocinal azert korrektebb szerintem

mondta egyebkent h most irtak muszaki menedzserek is, naluk 60 bol 5 en mentek at😊 csak nem koztuk voltal? 😄

I.C.ram
Nalam meg kulon kulon neztek. Tehat mindket zhbol meg kellett lennie a 3-asnak.
magus
én is ezzel a dumával nyugtatom magam : P

Vígh meg egy elvetemült alkoholista állat

szoltan
Nahát annyi órán azért nem voltam bennt nála 😊 mikro-makro 2félév alatt kb 5órán voltam, abból 4en zh-t írtunk 😄
Bár most tart Vállalkozástant nekünk, azon voltam bennt, akkor szokott a mai politikán fájdalmasan poénkodni 😊

Hala Madrid!

grizzly21
ok koszi, akkor 2 pt kell, de makron erositeni kell mindenkepp...

CHC14 csütörtök reggel 08:15 tõl (vagy 30tól, már a rák emlékszik).

Nekem azt mondják hogy átlag, pontok átlaga. Én inkább megpróbálom mindkettõnél összeszedni a 22 pontot, az a biztos, nincs nekem kedvem még errõl beszélgetni is.

#24310: 😄DD Az igen! Nálatok szokott mesélni szar vicceket? Nálunk volt már ilyenre példa, és had' ne kommentáljam milyen volt a fogadtatás, de sikerült vele 'kielégítenünk' a tanárt, mégis abban az egy nevetésben benne volt a világ fájdalma.

grizzly21
uu mar tudom melyik. egyszer vettem fel nala is, hat egy fel orat voltam abban a felevben mikron

szoltan
😄DD
Az volt a legdurvább amikor Kurtán bejött zh-t íratni a horgász-anorákjában 😊

Hala Madrid!

grizzly21
mikor van orad? lehet neha be kene ulnom

azt nem tudja aki bmes hogy a megajanlott az a 2 jegy atlaga >= 3 -nal van, vagy pontszam is jo?

Mondta nekünk a férje hol-mit csinál. El sem tudom képzelni ezek ketten mirõl beszélgethetnek horgászás közben...

- Drágám, hallottad hogy eltolódott balra a mûcsalik keresleti görbéje?
- Nem hallottam még, de te tudtad hogy a Dörgeburgernek felemelték az árát 50 forintal?
- Igen, meg is jósoltam elõre a könyvemben...

I.C.ram
Kurtanne pedig a legnormalisabb arrol a tanszekrol meg 😄

Petro Katalin meg az a csavo durvabb. Petro nagyon szarul tanit, a csavo meg siman elmebeteg 😄
szoltan
Loool nálunk meg a férje, Kurtán a tanszékvezetõ 😛

Hala Madrid!

Én is most tanulok rá elõször <#idiota>. Késõbb nem akarok ezzel szopni, hát inkább most esek túl rajta. (meg úgy mindennel)

Úgy értem hogy amikor írtam a ZH-t akkor ez volt ráírva a papíromra... amúgy Kurtánné tanít minket.

I.C.ram
😄 Minek vetted fel akkor, ha nem tanulsz ra? 😛
grizzly21
ha azokat a feleveket nezzuk amikor tanultam is ra akkor most eloszor, szoval nincs itt nagy gond - csak mostmar kell szakiranyhoz
egyebkent meg 4-5x

grizzly21
I4 az melyik? en Vighnel vagyok most

én I4 voltam és 24-et szereztem mikroból <#idiota>

I.C.ram
Hanyadszor nyomod mar a mikrot? 😄
grizzly21
ez a mikro ebben a felevben is hozza a formajat..megcsinaltam 5feladatot 6bol, az ugye 5*3 = 15 pont, es a tippelos reszbol (ami 22pont max) osszejott ugy nez ki kb 4 pontnyi (vagyis 2...) statisztikailag is jobbnak kene lennie basszameg

Balo

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Sok szerencsét!
Ma volt R-ben órám, ha tudom, megállok egy kicsit a géptan gyakon rajzolgatás közben és öt percet imádkozom lelki üdvösségedért.

magus
még nem... a tantárgyas dologgal szerintem már õk sem tudnak mit kezdeni, azt beszoptam...

az aktivizálásommal amíg nem egyenlítem ki a tartozásom szintén nem, majd a kérelem megírásával odamegyek segítségért

Tessék csak.

Támpont irodáéknál voltál benn? (mondjuk tuti mást mondanak mint a KTH-ban)

magus
hát mindjárt felgyujtom az egesz R épületet a gecibe

magus
fasszopó tetves cigánybanda az egész bme meg a kth

elutasították az utólagos tantárgykérelmemet (2 db elég fontos...). átraktak passzívra.

jó hogy nem jönnek ide és rugnak még fejbe is.

szétbasz az ideg már megint ettõl a szarkupactól

5c0rp330n
ezt pénteken pótolják be, ha minden igaz.. asszem vmi olyasmi baj volt, hogy csak a napokban kapták meg a cuccot és az fw-vel voltak gondok.. ezúttal már le is tesztelik elõtte ha minden igaz..