Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a variant felesleges olvasgatni, én már vagy 3x elolvastam és nem lettem okosabb tõle, felesleges faszság az egész
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- én halasztottam, ergo nekem saját magamnak kellett mindent felvennem.
- volt egy lány akinek más tankör szerint volt fölvéve az órarendje, fogtuk és letöröltük és felvettük neki a normális órákat, mert ezek ott bent nem voltak képesek normálisan megcsinálni.
Szóval felvehettem volna, de éreztem az édes profit (jele: pí <#idiota>#idiota>) szagát, úgyhogy inkább nem okoskodtam se magamnak, se a többieknek.
Mellesleg teljesen igazad van 😛
Ilyen alapon mindenki ezt csinalna. Semmi kockazat nincs, mert az 1-es se fog bekerulni, es a bukott kreditekert se kell fizetni, mert ugye fel se vetted a targyat.
Ha ilyen alapon mûködik nálunk is, akkor talán nálad is fog. Mellesleg ha kiderül hogy visszafizetted a tartozásod és visszaraknak aktívra akkor meg vidámkodhatsz tovább, nemde?
Ez így nem lehetséges?
mondta egyebkent h most irtak muszaki menedzserek is, naluk 60 bol 5 en mentek at😊 csak nem koztuk voltal? 😄
Bár most tart Vállalkozástant nekünk, azon voltam bennt, akkor szokott a mai politikán fájdalmasan poénkodni 😊
Hala Madrid!
Nekem azt mondják hogy átlag, pontok átlaga. Én inkább megpróbálom mindkettõnél összeszedni a 22 pontot, az a biztos, nincs nekem kedvem még errõl beszélgetni is.
#24310: 😄DD Az igen! Nálatok szokott mesélni szar vicceket? Nálunk volt már ilyenre példa, és had' ne kommentáljam milyen volt a fogadtatás, de sikerült vele 'kielégítenünk' a tanárt, mégis abban az egy nevetésben benne volt a világ fájdalma.
azt nem tudja aki bmes hogy a megajanlott az a 2 jegy atlaga >= 3 -nal van, vagy pontszam is jo?
- Drágám, hallottad hogy eltolódott balra a mûcsalik keresleti görbéje?
- Nem hallottam még, de te tudtad hogy a Dörgeburgernek felemelték az árát 50 forintal?
- Igen, meg is jósoltam elõre a könyvemben...
Petro Katalin meg az a csavo durvabb. Petro nagyon szarul tanit, a csavo meg siman elmebeteg 😄
egyebkent meg 4-5x
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ma volt R-ben órám, ha tudom, megállok egy kicsit a géptan gyakon rajzolgatás közben és öt percet imádkozom lelki üdvösségedért.
az aktivizálásommal amíg nem egyenlítem ki a tartozásom szintén nem, majd a kérelem megírásával odamegyek segítségért
Támpont irodáéknál voltál benn? (mondjuk tuti mást mondanak mint a KTH-ban)
elutasították az utólagos tantárgykérelmemet (2 db elég fontos...). átraktak passzívra.
jó hogy nem jönnek ide és rugnak még fejbe is.
szétbasz az ideg már megint ettõl a szarkupactól