Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
En ugy tudom, hogy ezt mikor tavaly bevezettek, akkor megsem alkalmaztak, mert nem volt ra kapacitas a KTHban, es ezert maradt a minden masodik felev utani 30 kredites vizsgalat.
5c0rp330n
mondjuk asszem ezt mostanában megvariálták, az új rendszer szerint úgy tudom én is, hogy ha nincs meg a 15 félévkor, akkor viszlát.

I.C.ram
Leghamarabb 2009 szeptembereben kezdheted el az uj sulit. Tudtommal BMEn nem nezik felevkor a kreditet, csak evvegen a 30-at, mert nincs ra kapacitas. Tehat elvileg meg eslyed is van a 30-at osszehozni evvegere.
89
Üdv srácok!
Fontos kérdésem lenne, BME-n vok államilag finanszírozott képzésen elsõéves, de elõreláthatólag nem lesz meg a 15 kredit félévkor, valamint a választott szak sem igazán érdekel. Namost: szeretnék intézményt váltani, ELTE-re mennék finanszírozottra. Beadhatom februárban a felvételi jelentkezést és ha sikerül, akkor ott folytathatnám tanulmányaimat, vagy ki kellene hagyni egy évet? Valamint ha nincs meg a 15 kredit félévkor, akkor még év végéig fenn áll a jogviszonyom a BME-vel és csak azután teszik ki a szûrömet?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

+fav köszönjük 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

grizzly21
thx, ezt elteszem

I.C.ram
grizzly21
az melyik ?

végre valaki... kezdtem egyedül érezni magam hogy be-be járok órákra... 😄

Balo
Hát ez két módszer, mondjuk én általában inkább bejárogatok, így kevesebb meló egy-egy zh-t teljesíteni, cserébe vannak hosszú (elég hosszú) napjaim😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
En nem jartam eloadasra kb soha 😄
Balo
Nekem anélkül is meglett a négyes😄 Petrónál villanyos létemre... Igazából szarul tartotta, de megedzett már pár tanszék szar elõadás terén, így sikerült mindig a lényeget leszûrnöm és megtanulnom. nem lehetetlen, csak pl. érdemes követni az elõadást meg hasonló sablonok.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Van belole pedig...

Ezekszerint nem tudtatok rola 😄

En is ebbol tanultam es elsore meg lett a targy 3-assal.
Balo
Ezért kellene egy jó jegyzet... Nem is értem mért nincs, vagy ha van mért nem terjedt el jobban, hisz a többi véres tárgyhoz már profi segédletek vannak...

mrzoltan
Tudjátok mikor lesz a Föci Közép Szóbeli?
Ki írt föcibõl?
Sztem könnyû volt...
neevous
Köszöni szépen^^

😄

8:00, de nem árt, ha már kb. fél 8 körül ott van.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

neevous
Sziasztok,
Egy haveromnak most jutott eszébe, hogy holnap angolból érettségizik...hosszú volt a szombat este ugye...
Esetleg valamelyikõtök nem tudja, hogy holnap hánykor lesz a az angol középszintû érettségi?

magus
rühellem Darukát, nem értem amit mondd. ja, ahogy mondod, magának tartja az elõadást

Daruka elõadásmódja pl. elég furcsa számomra... azt mondták hozzászokunk, én nem tudtam... nagyon durván darál, mintha saját magának mondaná el az anyagot 😄
magus
nem azért mert nehéz a tárgy, hanem mert botrányos tanárok tartják

Ja... akkor jó <#idiota>

Balo
Úgy nézem itt a mûszakin a mikromakro nagyobb kihívás mint a szakdolgozat😄

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
szerintem az nem epul ra, legalabbis en mar vagy 2 eve megcsinaltam azt uzleti joggal egyutt😊

Vegyészmérnökin vagyunk (Bence is, ha rá is emlékszel), következõ félévben Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan lesz.

magus
Ha már mindenképp könyvet akarsz olvasni, akkor szerintem a Kerékgyártó félével próbálkozz. Azt mérnökönek írták, tárgyilagosan van leírva, hogy mi miért történik. Nem olvastam, mert a Varian után feladtam, de az állítólag jobb...

Én sikeresen elbuktam ezen a zh-n, asszem rágyúrok én is a nagy-nagy pótzh-ra. De most már tudom, hogy az elõzõ tanulási módszerem szar volt (varian...) 😛
Va
grizzly21
nem lehet. biomernokon vagy nem?

Nekem még két tárgyam van ami erre épül :\

grizzly21
majd lehet kene konzultalni elotte, nekem ez mar szakirany kerdes^^

vagy csak direkt :C

Azt még nem vettük meg, de van.

magus
mikrobóbl azért nem érdemes teljesen arra hagyatkozni, mi anno csináltunk egy olyan puskát, hogy a kérdések szavainak kezdõbetûi, mellé a helyes válasz szavainak kezdõbetûi. Miután vagy 20-an lebuktunk a zh-n (köztük én is -.-) ezzel a puskával (kaptak egy fülest, ennyien puskázni se szoktak), azóta kicseréltek pár kérdést : D

grizzly21
ez jo hogy igy zh utan kiderult, akurvaeletbe
van makrobol is?

magus
ja, azt a munkafüzetet lapozgattam. most van nálam egy olyan, ami nem a megoldás alapján van megoldva, hanem tényleg jók a megoldások. hiába magoltam be azt, a megoldások több mint fele rossz, amit hozzá adnak, a tanárok is elismerik, csak akkora inkompetens faszkalapok, hogy basztak kijavítani.

Van munkafüzet, (igaz hogy vannak benne hibás válaszok de az mindegy <#idiota>) amikor én a zh-t írtam, akkor egy csomó kérdés visszaköszönt belõle.

grizzly21
valoszinu egyebkent nem irok tobb mikro zh-t, mert ha javitozni megyek akkor el is bukhatom az elozot..es amilyen jol tippelek..
nektek is 5 valaszos tesztkerdesek vannak? altalaban a kerdest sem ertem azokbol, ha csak feladat lenne irnek 90%ot

magus
külön van mikro meg makro, de jah, elõfeltétel. tudok mást csinálni helyette, de van pár tárgy, amibõl nem tudtam úgy haladni ahogy akartam

I.C.ram
Nektek eleve elofeltetel a mikmak kesobbi targyakhoz nem?
magus
makro már megvan, az sokkal könnyebb, meg több értelme van sztem...

korrepetálást 1 whiskey/óra : D

I.C.ram
Elvileg ja. Inkabb ugy mondom, hogy konnyebben foghato fel 😊
Megalapíthatod a vallásod 😄

grizzly21
grat😊mennyiert vallalsz korrepetalast?😄
#24347 makro konnyebb nem? /ugy hallottam/

I.C.ram
Majd a makro 😄
magus
70% mikro

sokk hatás alatt vagyok

Nálunk futótûzként terjedt a hír amikor a legelsõk észrevették: másnap, pénteken már kinn volt az ST épület lépcsõfordulójában mindenkinek az eredménye. :]

5c0rp330n
az nem rossz megoldás. de nálunk mégjobb volt. netre felrakni? áhh, ilyet miért is várnék el? ezutáni fokozat, hogy kiraknak egy listát valahova, ez kicsit kényelmetlenebb, de még hagyján. nálunk mi volt? odacseszte az asztalra az összes zh-t (~200 db), hogy nesztek, válogassátok ki, aztán tegyétek vissza. negyed óra után találtam meg az enyémet, az eredményét persze mondanom sem kell, ezt a negyed óra szarakodást meg az egész nem is érte volna meg.

Megkérdeztük amikor jött kifelé, idézem: "A hét második felében már megtekinthetõek, a közgáz tanszéken ki lesz ragasztva."
Pár percre rá tudatosult, hogy a hét második felében ünnepnapok vannak -.-
magus
nem tudom hogy hivjak, egy aszexualis ostoba kurva, eredmeny nem tudod mikor lesz?

Azaz, Lukács Adrienn féle csoport.