29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ronesz #26772 Nem az a baj, hogy fejleszteni akarod a képességeidet , meggondoltad magadat a jövődet illetően stb., hanem hogy neked áll feljebb, hogy fizetni kell érte és igazi magyarként kiskapukat keresel. -
ok, értjük, okos vagy
mennyi ideje vársz h ezt elmesélhesd? -
4-es matek sem eleg? :o
akkor az mar kurvakemeny hely lehet.
az emelt matek is ugy lett 5-os (~85%) hogy kb kitoroltem vele a seggem, pedig egy eleg szar kozepsuliba jartam matek szempontjabol, minimalis tanulassal. -
ahova jelentkezek, oda a 4-es matek sem elég. ok?
akkor még más érdekelt. minek érettségiztem volna infóból, ha nem volt rá AKKOR szükségem. sztem feleslegesen magyarázol most. -
ronesz #26768 "akarok újraérettségizni. matekot javítani,...."
Na most akkor mi is van?
Nem hiszem, hogy akárki is azt mondta volna neked akkor, hogy tilos abból a tantárgyból érettségizned. -
tanultam, olyanból akarok érettségizni, amiből akkor nem mentem
kussoltál volna, amíg lehetett -
ronesz #26766 Tanultál volna akkor amikor mi fizettük helyetted. -
tényleg 12k egy rohadt érettségi? nincs vmi kedvezmény? :D -
Ja hupsz igen köszi a javítást :) -
Wattin #26763 KRF -et akartál mondani ugye? De osztom a véleményed...én is erre gondoltam. -
Szerintem is egy új iskola nem ér fel oda ahol egy jól bevált régi iskola, de a RKF egy felfelé törekvő suli úgyhogy lehet hogy mire elvégzi az ember addigra már máshogy fognak vélekedni a suliról. -
Wattin #26761 Ugye egy viszonylag új intézményről van szó. Mi kell ahhoz, hogy egy új intézmény neves és elismert legyen? Nem létezik, hogy az újtól való félelemről, meg nem elismerésről van szó. Valahogy azt érzem sose érhet egy nagy múlttal rendelkező iskola közelébe egy nemrég alakult. -
én a helyedben egy nevesebb intézményt választanék, mert hiába van diplomád, ha nem kapsz melót -
Hát ha ez az, amit reklámoznak a rádióban, akkor valószínű elég kaka. Ha egy egyetemet reklámozni kell, hogy menjenek az emberek, az nem hiszem, hogy magas színvonalat jelent. -
Hát.. szerintem a KRF elég vicc lehet.. Lazának tűnik, ad diplomát, de a rangsorban elég 0.
Tavaly hirdettek tanulmányi versenyt.. Neten poénból kitöltöttem, 60p helyett 20percbe került az egész. Rá 1 hónapra jött e-mail, hogy menjek már be hozzájuk, mert valami döntő van, amibe én is bekerültem. Aztán ha megjelenek és a KRF-et választom, akkor 1 éven át az ösztöndíjamhoz hozzácsapnának 5000-et stb.. Nem mentem :D
(de rendesek voltak, mert kiküldték az oklevelet, hogy megjelentem xd sulim igazgatója adta ide, az meg csak nézett,h mi van és gratulált:D) -
Wattin #26757 Sziasztok!
Érdeklődnék a Károly Róbert Főiskoláról. Mit lehet tudni róla? milyen helyet foglal el a hasonló képzéseket nyújtó intézmények között? Az hogy újraérettségizik az embert pénzbe kerül?? Mondjuk érthető, de valahogy sosem gondoltam végig. És mégis mennyibe kerül? -
HUmanHunter #26756 szerintem abban csinálsz amelyikben akarsz és nem lessz olcsó mulatság. -
akarok újraérettségizni. matekot javítani, informatikát meg megcsinálni, mert eddig nem tettem.
fingom sincs, mi hogy van. muszáj abban az iskolában csinálnom, ahová jártam? mennyi pénzzel fognak lehúzni?
most a bkf-re járok, de kell érettségiznem újra a felvételihez stb stb -
Végül meg lett, de ha nem sikerült volna akkor még felvehettem volna még1x 3000-ért.
-
zkas #26753 és kicsapnak?:D -
Hugh Hefner #26752 még csak meg sem nyitottam -
Értem, végül sikerült előhalásznom a tanulmányi és vizsgaszabályzatot, úgyhogy mindere választ kaptam. (: -
vendelin #26750 http://t-core.blog.hu/
nézzétek meg!!!
Egy nagyon jó zenekar!
Ők is most felvételiznek meg érettségiznek!
Sorstársak!!! :) -
Egyetemenként változó. De van pár egyetem, ahol, ha harmadszorra sem sikerül, akkor kibasznak autómatán. -
Ha harmadszorra sem sikerül egy tárgy, akkor milyen költségek várnak rám?
Vagy ez egyetemenként változó?
-
Hugh Hefner #26747 középszintűn -
Cat 02 #26746 Emberfüggő. Én pl irodalmat tanulhatok amennyit akarok, szövegalkotás a halálom, max ha vmi jó érvelés van akkor menne. -
#26728 pls:D -
HUmanHunter #26744 ha eddig rendesen tanultál akkor igen, de másképp 1 nappal esélytelen -
Tantárgyanként 1 nap tanulással simán hozható a 90%+. -
Cat 02 #26742 Ezt így cselesen írta le :D -
zkas #26741 van olyan osztálytársam (nem is 1), akik szinte ilyeneket sem tudnak megoldani segítség nélkül:
16*9+11
-------
3 -
vendelin #26740 http://t-core.blog.hu/
olvassatok, hallgassatok bele!! :) -
Nemtudom, a suliban mondta osztályfőnököm, nem nagyon bíztam benne azért kérdeztem rá. :) -
HUmanHunter #26738 mien 30-40%? én ősszel tettem emelt angol érettségit és megkapom azokat a pontokat amennyi az érettségi lett, +40 et. -
Cat 02 #26737 Hát jah, de a matek tényleg nem olyan nehéz én magyar, töritől jobban parázok. De majd meglássuk mi lesz ^^
Ám felvi.hu-n jelentkezik vki felső oktatásba ? Ha igen, akkor egyből él a jelentkezés vagy csak akkor ha befizeted csekket ? (mert akkor gondolom nem februárban kéne leadni :D) -
Bocs. Én csak azokra írtam, akik a bukástól paráznak. Azok meg is érdemlik, akik megbuknak. -
#26733 -
Cat 02 #26734 És mit érsz 4 darab 30 %-os érettségivel ? :)
Ha tényleg nem akarsz továbbtanulni / okj képzésre menni csak, akkor nem muszáj, de ha legalább 2-re nem árt és a matek az pl tényleg olyan h ha érted és figyelsz órán akkor érettségi nem nehéz. -
Ahhoz tanulni kellett volna 4 éven keresztül, bizony ám.