29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
mondd csak, nálatok nem vadászgatják le a beképzelt emberkéket a tanárok?
karomon is ismerek kiemelkedően tehetséges, mondhatni fenoménokat, még sem viselkednek öntelt faszként:D
Habár sajna ellenkezőjéből is akad... -
ronesz #26811 Kockább körökben elterjedt mondás, "Don't hate the player, hate the game."
Ugyancsak, nem a gyerekek hibája az, hogy senki nem vázol fel nekik egy normális jövőképet, és max. azt kapják, amit a tévéből meg tököm tudja miből látnak (tudom, lejárt gagyi szöveg ez, de attól még így van).
Svájcot szoktam felhozni ilyenkor példaként, ahol iskolai keretek között, rendszeresen munkahelyeket látogatnak meg, egyértelmű célokból. Úgy látszik nekik bejön. -
Hali
A közlekedésmérnöki szakról kinek mi a véleménye? Esetleg van olyan aki elvégezte? -
Az igazi életképtelen paraszt meg inkább az, aki a saját tudása és korlátai ismerete és jövőkép nélkül megy egyetemre, hogy aztán 1-2 évig bukdácsoljon fölöslegesen herdálva anyuci/apuci/állam bácsi pénzét. -
Ugyanazt csak nem gondolják, ha nagy részük úgy jön egyetemre, hogy igazából gőze nincs mit szeretne csinálni, csak bejelölt x szakot, aztán felvették valahová. -
ronesz #26807 Egyetértek azzal, amit mondasz, csak a baj az,hogy mindenki ugyan azt gondolja, amit te.
Lehet szidni a médiát, vagy a tököm tudja mit, ami belesujkolta mindenkibe, hogy akinek nincs diplomája, az egy senki, életképtelen paraszt. -
Nem, nem hiszem. Tudom, hogy az vagyok.
Ezért tanulok egyetemen. Ha nem lett volna elegendő pontom, vagy kibuktam volna (másképp mondva alkalmatlan lennék a pályára), akkor elmentem volna asztalosnak. Az is kreatív munka, és ha az ember igényesen csinálja, akkor elég jól fizet. -
Cat 02 #26805 Biztos a kolesz miatt :D -
Tiszteletem
Nahát, ilyen topic is van? Annál jobb. :P
Kérdésem lenne, vélemény érdekelne.
Van ilyen h természetvédelmi mérnöki kar, környezetménök...(elsősorban természetvédelmi mérnök) Igazából csak annyi lenne a kérdésem h ezeknek mennyire van jövője, mennyire van lehetőség jó munkát találni/munkát találni. Annak ellenére h EU, meg jajgondoljunkagyerekinkre, életképes a dolog?
Természetvédelmi mérnök pölö Debrecenben, Gödöllőn, Sopronban, Kaposváron van. (szar, mert szar a közlekedés) -
ronesz #26803 Gondolom te se mentél el asztalosnak.
Nem, nem kell mondanod, hogy te okosabbnak hiszed magad az átlagnál, ezért neked tényleg ott a helyed. -
HUmanHunter #26802 pszichomókus? esélytelen :) -
vagy a mai termekben már egyből lekapcsolják simán.
Két srácot BGFen elkaptak, és az új TVSZ miatt 2 évre kivágták őket. Csak headsetelés miatt.. -
Cseszheted a szuper kémheadsetedet, ha a vizsgafelügyelőnél van rádióhullám zavaró. -
Komolyan nem értem miért akar valaki mindenáron egyetemen tanulni. Nem hogy elmenne asztalosnak. Aki egy kicsit is igényes a munkájára, az szépen meg tud élni belőle. -
javoriza #26798 Mini kém headset bérbe vehető!
Vizsgára, nyelvvizsgára, zh-ra.
Tökéletes kapcsolat a hívó féllel, semmi nem zavarhatja meg a kontaktot.
A csomag tartozékai: +mini headset, +indukciós hurok (extra érzékeny beépített mikrofonnal)
+1db elem (3-4 óra működés)
Személyesen kipróbálható.
Bérleti díj: 5500 Ft / nap; 10000 Ft / 2 nap
Érdeklődni a részletekről e-mailben: [email protected] -
úgy tudom, ha bölcsészkaron szpchihomókusokat is képeznek, kb egyetlen használható szak -
HUmanHunter #26796 jah az vagyok. csak így nem maradt szinte semmi normális szak, vénemberekkel gypsekkel foglalkozó vagy esetleg könyvtáros vagy vmi ilyenek.. szlavonisztikán is gondolkoztam mert oda nem kell emelt angol de anyám aztmondta hogy az ien helyekre úgyse 0 tudású embereket vesznek fel[sic!], és megnéztem DE t ahová menni akarok, nem is indult tavaly mert nem volt elég jelentkező. -
Végülis ha humán beállítottságú vagy (én az vagyok), nem is érdemes sztem a matekot igénylő szakokkal szenvedni. Mondjuk én kimondottan gyűlölöm a matekot, ezért is írtam, hogy bár ne lett volna. (: -
HUmanHunter #26794 ... nem véletlenül kaptam, és így lőttek egy csomó szaknak amire jelentkezhetnék. -
Eh, engem is felmenthettek volna. Menyivel könnyebb lett volna az életem... egy rémálommal kevesebb.
-
HUmanHunter #26792 tudom, és nem is akarok orvosira menni csak viszonyításképp írtam -
HUmanHunter #26791 súlyos diszkalkólia miatt felmentettek. -
Cat 02 #26790 Orvosira vagy emelt biga, vagy emelt kémia kell :D -
Hogyhogy nem érettségizel matekból? -
HUmanHunter #26788 én meg most angy szarban vagyok bakker, ha anglisztikára akarok menni[oda szeretnék] akkor kb 370 pontom jöhet össze, ha jól sikerülnek az érettségik. viszont ha nem anglisztikára megyek, sikerül a nyelvvizsgám, akkor 400 pont fölött is lehet. 400 ponttal meg már majdnem az orvosira is be lehet jutni. matekból nem érettségizem, azok a szakok kilőve, marad pár... -
Cat 02 #26787 Elte-n több a matek. Alapjáraton az a szak programtervező matematikus volt :) -
Ejj, még mindig nem tudtam eldönteni, hogy emelt vagy sima matekra menjek-e. Az a baj, hogy másból nem igazán lenne plusz pontom :\ -
eltét hagyd a szarba, semmire nem jó. többi mehet, mellé még a miskolcit ajánlom. -
Cat 02 #26784 Picit furának érzem most leadni, úgy, hogy még azt se tudom hova vesznek fel. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ha szeretnél diákot nem árt... -
Cat 02 #26781 Felvi.hu-n szerintetek be kell jelölni a Diákigazolványt ? -
xxxpaulxxx #26780 persze, a Neumann kar.:) -
Cat 02 #26779 Én is hasonlóképpen vagyok. Alapszinten megy deriválás/integrálás (szal tudom mi az kb :D). De BMF-nek is van info szaka ? -
xxxpaulxxx #26778 másképp: nem tudok semmit matekból... de ha ráfekszek akkor jó tudok belőle lenni, mert érzékem van hozzá:D -
A nem tudok semmit matekból és a BME kombó összesen egy félévet eredményez a BMEn, aztán kereshetsz mást :) -
xxxpaulxxx #26776 Hmmm remélem igazad van és tényleg könnyű lesz:D Nem tudok semmit matekból, de majd rá kell feküdnöm, mivel infó karra akarok menni...
BME,ELTE,BMF infó karok... szerintetek ezek jók? Illetve ez a sorrend is jó majd ha bejelölgetem őket? -
pont ezt magyarazom, hogy nem voltam kulonosen okos matekbol, az erettsegi megis ekkora lofasz volt. szoval a 4es matek az nem olyan dolog, amire buszkenek kene lenni a mai erettsegi rendszerben, csak ennyi. -
ronesz #26774 És továbbra is hű vagy magyarságodhoz gratulálok :) -
nem keresek kiskapukat, fogalmad sincs milyen költségeim vannak, az igazi magyar szövegért pedig legszívesebben szájbabasználak