29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Raszkolnyikov
    csak az utolsó kérdés olyan!!!
  • BADE
    Ismerős a szöveg.
  • The Garrett
    XD olvasd el a kérdéseket...
  • The Garrett
    nem kell neki semmit mondani, csak ne baszogasd miatta :)
    Nem kellemes eltölteni egy evet ugy, hogy mindennap kapod a bezzeghafelvettek volna dumát.

[tapasztalat :P]
  • Raszkolnyikov
    NE BAZD MEG!!! ÚJRA FELTÖRTÉK??
  • Carol
    Ha újrairatják, kiszúrnak azokkal, akiknek jól sikerült, és nem tudták előre a feladatokat.
    Ha nem iratják újra, kiszúrnak azokkal, akik nem ismerték a feladatokat, mert a felvételin hátrányba kerülnek azokkal szemben, akik ismerték a tételeket és kitűnőt írtak.
    Ha az év végi osztályzatot veszik figyelembe, akkor a legtöbb végzőssel kiszúrnak, mert már nem a jegyekre figyeltek, hanem gőzerővel az érettségire koncentráltak, mert az számít felvételinek.
    A most érettségizőkkel mindenképpen kiszúrnak, mert hátrányban vannak az előző években végzettekkel.
    Nem beszélve a csalódottságról, a stresszről, a becsületesek szigorú és tervszerű időbeosztásáról, a szülők idegeskedésről, az esélyegyenlőség mindenképpeni csorbulásáról, stb
    Ez már sehogyan sem lesz tiszta. Mi alapján kerülnek be egyetemre? Igazságos lesz-e ez? Miért van, hogy a leginkább BP-et és a legnagyobb városokat érintő dolog miatt az amúgy is hátrányban lévő vidéki diákok szívnak ( nem minden hol van internet hozzáférés-vagy legalább is sokkal nehezebb )? Mit mondjak majd a gyermekemnek, aki 4 évig becsületesen és jól tanult, ha nem kerül be az egyetemre? Itt már nincs jó megoldás.
  • Sir Quno Jedi
    Simán újrajáratnám az uccsó osztályt az összes érettségizővel az egész országban, aztán majd érettségiznének jövőre ! :DDD És persze ha akkor is bármi prücök beugrik, máris újabb évismétlés ! Asszem pár év múlva az egész ország 1x-re érettségizne ! :DDDDD
  • Dietrich
    no a 7. kérdésre ki nem tudja a választ?
  • feco
    kiaz a hülye aki ha tudja hogy meglehet szerezni a tételt nem szerezi meg, még a legbecsületesebb se
  • Vlala #5606
    az a poén, hogy MINDEN iskolábsn fennállt a lehetőség, hogy elterjedtek a tételek. Internet-hozzáférés minden suliban adott a diákok számára, főleg az érettségizőknél. Egy olyan suli lehetett volna a kivétel, amelybensoha, egyetlen gyermeknek sem jutot eszébe kibekkelni az érettségit, minden diák becsülettel készült. Ilyen azonban csak egy helyen van, Utópiában...
  • feco
    nem mindenki mivel jegyet kaptak rá
  • modellmaker
    persze mert azt mindenki lesz@rta.
  • soulhunter
    remek... akkor a törit is ujra akarják majd iratni???
    szegény barinőm :(((

de ha belegondolok, elég sokan vannak,akik épp hogy 2essel bukdácsolnak töriből 4 éven át (mint pl. én is),aztán az érettségit csalás nélkül megcsinálják 4-esre... és ezzel nagyon sokan vannak igy,szoval ezt tuti nem gyerek csinálta...
  • soulhunter
    de azt is hozzátették,hogy zökkenőmentes volt,és mindenki ugy viselkedett (tehát nyugodt volt,higgadt volt, ugy kezelte a helyzetet,stb) ahogy azt kellett
    az más kérdés,h hányan buktak volna meg...

szal nem voltak ilyen bakik,mint most... akkor 1 hiradoban lerázták az egészet...
    én maradok a média -összeeskövés-elméletemnél :) kell a nézettség,mert minél nagyobb a nézettség,annál több reklámot lehet bevágni,az ember ugyis megvárja a fontos hirt :)
  • szanics

Na ez az. Mindenki politizál, ahelyett, hogy arra a marha egyszerű kérdésre válaszolna, hogy ő helybenhagyta volna azt a rendszert, ahol a feladatsorok három héttel érettségi előtt már az iskolákban vannak vagy sem?
  • feco
    bocs s tv-ben azt mondták hogy a próbaérettségin a diákok több mint 70%-a megbukott volna
  • szanics
    Valószínűleg újraíratják a matek érettségit
  • soulhunter
    ebben az egészben az a poén,hogy állitolag a 2 szintű PROBA ÉRETTSÉGI jol sikerült,hibamentes volt...
    hááát, nem tudom ki hogy van vele,de ez a rendszer igyis ugyis megbukott volna... aki ezt csinálta,annak minden elismerésem,én is a drasztikus megoldások hive vok: ha én vmi rosszat teszek,akkor azt ugy teszem,h vki egész életében emlékezzen rá,mi és hogy történt :)

a felvételis modszer sokkal jobb volt,mert ott nem lehet 1másra mutogatni + eltussolni a dolgokat,mert ott a felsőoktatásiak maguk állitják össze a felvételit (ha jol tom,ha nem,akkor javitsatok ki nyugodtan) nameg anno nem keveredett bele a politika...

most meg mi van:
    KÁOSZ!
    mindenki a másikra mutogat,mindenki politizál... mi ez,ha nem 1 kis médiaszereplés a pártoknak??? ugyis az nyer,akinek jobb a dumája,és nem az,akinek esetleg igaza van...
    bááár, végülis a médiának is jol jött a dolog,mert ujabban semmi hirük nem volt az esőzéseken kivül... lehet,h vmelyik hirados csoport csinálta,hogy legyen végre valami hire a vizen és a siránkozo cigányokon kivül,nem???
    amilyen összeesküvés elméleteket gyártotok,sztem ez simán beleférne :)
  • szanics
    Ja, és a felvételivel mi lesz, hávercsávó? Merthogy ez felvételi is ám!
  • The Garrett
    hat ezeert kar volt ilyen koran felkelnekd
  • feco
    írják be mindenkinek az évvégi jegyét és kész
  • feco
    szerintem hülyeség az egész úgy ahogy van
  • ivjoe
    Van benne valami. Engem megfogott! Egyetlen probléma van csak, hogy ezért őket senki nem fogja felelősségre vonni! Az lesz az egészből, hogy a diákok a hibásak! A média meg elferdít mindent! Elég érdekes, hogy egy csomóan ide járnak érettségi tételeket kunyizni! Persze, mióta attól hangos a média, hogy az SG.hu-n fennvannak a tételek, meg, hogy TheParyFace felrakta a feladatsort!
    Itt had válaszoljak a #5567-re:
    Sztem ThePartyFace (TPF) nem tehet semmiről! Mert mit csinált? Belinkelt egy oldalt a magyar feladatsorról, ami ráadásul tele volt csíkozva! Szvsz csak az akarta nyomatékosítani, hogy fennvannak az INTERNETEN!
    Igen, ettől hangos a média "Az érettségi tételek felkerültek az INTERNETRE!" CSkhogy az emberek többsége csak az IE-t ismeri, meg a WWW-t, így ha a botrány kirobbanásakor beírták a kulcsszavakat a Gugliba, nem kaptak semmit! Persze, mert fingjuk sincs, hogy mi az a P2P! (Megjegyzem így járt a Magyar Bálint TEAM is!) SZal TPF szerintem nem hibás azért az egy oldalért, az már inkább hibásnak mondható, aki az ezt bizonyító screenshotot elküldte a médiának! Vagy az, aki elküldte a magyar feladatsor a médiának (lásd TV2 riportja!) Na itt merült fel bennem a politikai behatás! Ki küldte el??? Biztos nem egy érettségiző! Vagy érettségi előtt álló! Vagy egy nemrég érettségizett! Na akkor ki is??? Érdekes, hogy erről senki sem beszél! A média meg egy mocskos szenzációhajhász rohadt dolog!
  • mazsa
    Na igen. Amikor már lóg a lábuk a szarba, akkor már nincs lehetetlen küldetés.
  • poppy
    amugy meg az ugy tetszett hogy az egyik lefényképezett töri feladatsor fényépén rajta van az asztalterítő is ..ilyen matyó hímzéses..komoly...
    LOL!!
  • szanics
    #3960 :DDDDDDD
  • The Garrett
    hat az összes hiradoban az van reggel 6 óta hogy igen, de persze lehet hazudnak...
  • poppy
    szerintetek sikerült szétküldeni mindnehová?
  • The Garrett
    nem szegény, csak hülye szegény...
  • pasquale
    hányadik hozzászólás?? mert én esküszöm nem rólad mondtam..hagy nézzem meg hogy te mit irtál plz..
    és ne azt mondd hogy a 2000hozzászólással ezelötti :D
  • szanics
    Ja, a 2-es pontot mondtam én is tegnap.
  • Vlala #5584
    "Megy a szőnyeg alá!"
    /SoDi/
  • pasquale
    1.ötlet:azt kellene csinálni.. mint az új KRESZ vizsgánál:
    leültetnek a gépelé és ott kell beírogatni a dolgokat..
    2.
    minden iskolba tenni egy nyomtatót ami kapcsolódik egy főgéphez.. és az OM 7.30kor szétküldi minden iskolának.. és az igazgató fénymásol 100páldányt..
    30perc alatt nem tudnak csinálni semmit.. hacsak nem belülről van valami kém :)
  • TANÁRBÁ
    olvasgattam az írásokat sokban igazatok volt!
  • TANÁRBÁ
    Megkezdték az új feladatsor írását ...
  • TANÁRBÁ
    Szép napot mindenkinek!
  • Vlala #5579
    no politics please, peace an respect. And hungarian speaking...

szerintem azért találták ki, mert a világon mindenütt, minden területen számítógéppel dolgoznak, a kódexmásolók és íródeákok kora lejárt.
    Az embernek ami kell, azt megszerzi, ez régebben is így ment, de most az információtechnika korában sokkal könnyebb az útonállók dolga, és persze tegyük hozzá, ha a középkorban egy rablólovag kifosztott egy családot, azt maximum a falban tudták... most minden hír sokkal gyorsabban eljut mindenkihez, néhányan ezért érzitek szörnyűbbnek a világot, mint akár a '80-as években, ahol a rossz hírek terjesztése a Rendszer privilégiuma volt.
  • Gladiator
    fasza, hogy nagyjából mindenki leírja ugyanazt. amúgy hozzáteszem:

Szerintem tuti politikai háttere van az egésznek, szerintem ezzel akarták megbuktatni az egész rendszert.
  • pasquale
    ja.. miis ezt írtuk...
  • feco
    Szerintem belülről kerülr ki az érettségi biztos hogy politika háttére van az egésznek hogy kiderült az érettségi, megakarták buktatni az egézset!