N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• ivjoe
    Van benne valami. Engem megfogott! Egyetlen probléma van csak, hogy ezért őket senki nem fogja felelősségre vonni! Az lesz az egészből, hogy a diákok a hibásak! A média meg elferdít mindent! Elég érdekes, hogy egy csomóan ide járnak érettségi tételeket kunyizni! Persze, mióta attól hangos a média, hogy az SG.hu-n fennvannak a tételek, meg, hogy TheParyFace felrakta a feladatsort!
    Itt had válaszoljak a #5567-re:
    Sztem ThePartyFace (TPF) nem tehet semmiről! Mert mit csinált? Belinkelt egy oldalt a magyar feladatsorról, ami ráadásul tele volt csíkozva! Szvsz csak az akarta nyomatékosítani, hogy fennvannak az INTERNETEN!
    Igen, ettől hangos a média "Az érettségi tételek felkerültek az INTERNETRE!" CSkhogy az emberek többsége csak az IE-t ismeri, meg a WWW-t, így ha a botrány kirobbanásakor beírták a kulcsszavakat a Gugliba, nem kaptak semmit! Persze, mert fingjuk sincs, hogy mi az a P2P! (Megjegyzem így járt a Magyar Bálint TEAM is!) SZal TPF szerintem nem hibás azért az egy oldalért, az már inkább hibásnak mondható, aki az ezt bizonyító screenshotot elküldte a médiának! Vagy az, aki elküldte a magyar feladatsor a médiának (lásd TV2 riportja!) Na itt merült fel bennem a politikai behatás! Ki küldte el??? Biztos nem egy érettségiző! Vagy érettségi előtt álló! Vagy egy nemrég érettségizett! Na akkor ki is??? Érdekes, hogy erről senki sem beszél! A média meg egy mocskos szenzációhajhász rohadt dolog!