| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
ebben az egészben az a poén,hogy állitolag a 2 szintű PROBA ÉRETTSÉGI jol sikerült,hibamentes volt...
hááát, nem tudom ki hogy van vele,de ez a rendszer igyis ugyis megbukott volna... aki ezt csinálta,annak minden elismerésem,én is a drasztikus megoldások hive vok: ha én vmi rosszat teszek,akkor azt ugy teszem,h vki egész életében emlékezzen rá,mi és hogy történt :)
a felvételis modszer sokkal jobb volt,mert ott nem lehet 1másra mutogatni + eltussolni a dolgokat,mert ott a felsőoktatásiak maguk állitják össze a felvételit (ha jol tom,ha nem,akkor javitsatok ki nyugodtan) nameg anno nem keveredett bele a politika...
most meg mi van:
KÁOSZ!
mindenki a másikra mutogat,mindenki politizál... mi ez,ha nem 1 kis médiaszereplés a pártoknak??? ugyis az nyer,akinek jobb a dumája,és nem az,akinek esetleg igaza van...
bááár, végülis a médiának is jol jött a dolog,mert ujabban semmi hirük nem volt az esőzéseken kivül... lehet,h vmelyik hirados csoport csinálta,hogy legyen végre valami hire a vizen és a siránkozo cigányokon kivül,nem???
amilyen összeesküvés elméleteket gyártotok,sztem ez simán beleférne :)