29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Ryna18
    Hát anélkül én se. Így télleg könnyű volt :D
  • Palesz2
    nem volt vészes sztem.. mondjuk forrás és atlasz nélkül semmit nem tudtam vonla:D xD
  • nonicks
    képet majd vagy kamu:D
  • zkas
    Az első részében voltak nekem húzósabb dolgok, ott 25 pont körülire számítok, de az esszék most királyak voltak sztem.

Nők helyzete + Dualizmus korabeli gazdaság + rendszerváltás = 30-35 pont

Szóval meg lehetett írni 50 pontra teljesen nulla tudással. Józan ész + töriatlasz kellett.
  • Sly9119
    Én kétszer írtam bele a c!g@ny szót XD
  • Suffering
    télleg volt benne a fradirol feladat?
  • MaRee
    Áh srácok mi volt ez a töri :)) Sztem nekem 80 pont simán megvan, ez nagyon könnyű volt.
  • barcames
    sok sikert mindenkinek!!!
    meg lesz az
  • csupor
    sziasztok!

obádovics j. gyula neve a matematika területén mozgóknak gondolom nem idegen... nagyon érthetően magyaráz; a kérdésem az, hogy hasonlóan jó kiadvány FIZIKÁBÓL létezik-e? Van-e olyan szerző aki ennyire érthetően, tömören és jól elmagyarázza a fizika tantárgyat, mint obádovics úr.

üdv, csupor
  • borreg
    Jó sokáig írjátok a törit.
  • MaRee
    lol.
  • Zan
    Csak úgy mellékesen,mikor lesz az érettségi,valaki meg tudja nekem ezt mondani?Olyan hihetetlen,hogy valaha én is megcsináltam..:)!Életem egyik legrosszabb időszaka volt azt hiszem az,de félre ne értsetek,nem azért,mert annyit kellett tanulni...hanem azért,mert vége lett az első hosszú,nagy szerelemnek...!Ráadásul az én hibámból kifolyólag..jajj de rossz volt.Emlékszem,még amikor mentem be az érettségire,alig akartam kikapcsolni a telefonomat,hátha keres,vagy ír...!Bocsi mindenkitől,hogy ezt most leírtam,de hát eszembe jutottak ezek a dolgok és jobb ha ilyenkor inkább kiírom magamból...!

Na jóccakát!
  • bardocz
    Szerencsére tartalomjegyzék megy, meg a térképnézés is, ha megvan melyik cellába keressem, amit keresni kell. Jó lesz ez.
  • HTS s3rg1nh00
    ha tudsz tartalomjegyzéket használni akkor nem(én is csak akkor néztem amikor nagyon unatkoztam órán,bár akkor is volt sudoku meg minden egyéb is 8))
    egyébként meg rengeteg infó van az elején/hátulján,és a legjobb h.időd is lesz bőven használni.
  • bardocz
    Az para, ha a töriatlaszt most nézem át először?
  • HTS s3rg1nh00
    :D!
    (nekem fizika 1.pótzh,erre is csak azért megyek be mert gyakon van,ne mondhassák már h.megint nem voltam ott,majd 3 perc után beadom a faszba és iszom egy kis sört:))
  • HTS s3rg1nh00
    nekem az bonyolultabb volt,mivel arra is csak 1 feladatsort néztem át előtte.meg 4 évvel azelőtt tanultunk olyasmiket,illetve 11.ben volt fakt,bár annak is a felét leszartam:)
    de azért sikerült gyakorlati részen bemákolni a 90 pontos határt,a szóbelin meg egy jó húzással megvolt az ötös 8)
  • Csirke4
    :D
    Neféljetek holnap énismegbukokmajd közgáz ZH lesz... :C
  • Cat 02 #27395
    Info :D
  • HTS s3rg1nh00
    omg,ne legyetek már beszarva.mi töriből kb 56-nál álltunk meg,erre mi volt?parlamentáris rendszer a rendszerváltás előtt és után.meg volt forrás.na,a 0 tudásommal és a jó választásokkal sikerült kihoznom a 90 pontos írásbeliből egy 81-est,de talán akit nagyon lehúzott annak is 60 pont lett(szal még szóbelivel az is lehet ötös),meg úgy általában,a töri érettségi a legegyszerűbb az összes közül.
  • Lywya
    Rendszerváltás...? Szuper lesz akkor

56 nem hiszem hogy benne lesz, októberben volt

Sok sikert mindenkinek holnapra!
  • Mazarex
    hali, német nyelvű matek megoldásokat látta már vki a neten? ha igen, link please!
  • Orsi90
    Talán azért, mert ezek az emberek mind bennfentesek és tudják mi lesz holnap. (ezt nem kell komolyan venni, csak az irónia miatt írtam) Én a helyedben nem hinnék egyiknek sem! Sajnos mindenki csak találgatni tud az előző töri érettségik után. Az elmúlt két nap után én már mindent el tudok képzelni holnapra, semmin nem fogok meglepődni, az biztos.
    Mindenkinek sok sikert kívánok holnapra! Vagy ha jobban tetszik kéz és lábtörést!:)
  • bardocz
    Szerintem az lesz az egyik kérdés majd, hogy Viktort megválasztja-e a parlament 2/3-os többséggel királynak:D
  • Cat 02 #27389
    Eléggé egyértelmű volt, hogy mi lesz, de ebbe most ne menjünk bele
  • berczely
    Ja és az érettségi feladatlapot előre elkészítik... honnan tudják mikor mi lesz előre?
  • zkas
    mert most is egyfajta rendszerváltás van
  • berczely
    Gyoh az ilyennek ne higgy hülyeség!
  • smcby
    Sziasztok! Mit hallottatok erről a downloadcave.com oldalról? Valahol azt olvastam, hogy 30 dollárért le lehet tölteni az idei érettségi tételek megoldásait. Szerintetek kamu?

http://webvalasz.hu/Kerdes/385/erettsegi-megoldas-letoltes.aspx
  • berczely
    Miért olvasom mindenfelé hogy a rendszerváltás esélyes a töriben?

Ismerősök is rendszerváltást, 56-ot meg 1929-et emlegetik...
  • bardocz
    Na, 3.os és 4.es töri átnézve, mindkét könyvben végignéztem a képeket
  • attiGT
    a legszarabb "troll" vagy a világon :D
  • gotchaaa
  • Csirke4
    Mindahányan megfogtok bukni. :(
  • zkas
    nekem ebből elég a 60%, a 4es a cél :)
  • bardocz
    Én 90+-ra hajtok mindenből.
  • HUmanHunter
    nekem 80%+ :s
  • Cat 02 #27376
    Hát én megcsináltam októberit, 66 %, és a mostani nehézségeket elnézve, félek :D
  • Lywya
    Töriből milyen esszét kaptatok?
    Holnap 70%felett kell teljesítenem töriből, kíváncsi vagyok az OM is így akarja-e...
  • Betti13
    Én ma meg tegnap írtam meg a kisérettségit :D Kicsit nehéz volt :(
    Szövegértésből a Kölcsey Ferencet kaptuk :D Töriből esszé volt :D
    Német volt a legkönnyebb :D Matek Fizika Föci Kémia egy kicsit nehezebb volt :(