29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Danman
    valaki tudna nekem egy címet adni, ahol meg tudom nézni a szakomra tavaly felvetteknek az átlagpontszámát? ez a felvi.hu olyan jól szerkesztett, hogy semmit nem találok rajta (már ha ott van)

köszi
  • ivitzp
    majd holnap om.hu-n
  • bardocz
    Magyar 56%, szóbelin ha kurva okos vagyok, akkor lehet négyes:D
  • Rage47
  • Palesz2
    honlap valaki média ?:D
  • Sylar05
    Franciából volt valaki középszinten? Sehol se találom még a megoldásokat :S
  • xxxpaulxxx
    semmit
    enterezni kellett a különálló bekezdéseknél
  • Cat 02 #27766
    Csak a 3 főnek volt.
  • Blacktom
    Fizikáról tud valaki valamit? Origón semmi, keresgélek. Pedig ilyenkor már szokott lenni valami maszek megoldás.
  • Suffering
    honlap szerkesztésnél mit kellett tördelni a szövegen?
  • zkas
    92 pontos lett a matekom :)
  • lippet
    56 pontos lett a matekom! Az fránya 4 pont biztos elment azon, hogy elfelejtettem kerekítgetni!=(
  • ivitzp
    Accessnál már én is elakadtam mert csak 3ra emlékszem.:D

• xxxpaulxxx
    Megnéztem... ott vannak hibáim, ahol gondoltam... az a 2... az accessbe is biztos van, de arra nem emlékszem már mit csináltam:S
    Viszont.. a megoldás fájlban ugye csak 1 megoldások vannak.... de a megoldókulcsban meg ott van mindegyik feladatnál... hogy PÉLDÁUL így és így oldotta meg... szóval ha kijött az eredmény... más megoldással, akkor azt tuti el fogják fogadni:)
  • ivitzp
    Hajrá akkor, nézd meg. Én már elkezdtem összeszámolni, hogy kb hány pontom lesz...
  • xxxpaulxxx
    hülyeség... van több megoldás is sokszor... itt is lesz tuti:D
    Én még nem mertem megnézni a javítókulcsot:D
  • ivitzp
    Például access:

• Lywya
    Részpontokat nem fogsz kapni... Csak az eredményedre kapsz, ha jó.. :S
  • ivitzp
    szerintetek azt elfogadják ha mondjuk egy feladatot teljesen máshogy oldottam meg mint a megoldókulcsban van de mégis jó eredmények jöttek ki?
  • xxxpaulxxx
    Aki életében nem hallott róla, az az accessről sem:D
  • ivitzp
    várom már a megoldókulcsot, kíváncsi vagyok jól csináltam e az access feladatokat
  • zeli
    Az egy dolog, de aki az életlében nem hallott róla, az akkor sem fog tudni mit kezdeni vele. Persze ezt nem most csinálták így először.
  • Suffering
    de le is irták h UTF-8-ban van
  • Cat 02 #27750
    UTF-8 van mindig, 1-2 éve erre kell figyelni Access-nél.
  • lippet
    Pont fordítva kellett konvertálni! Én is észre vettem az ékezetes neveknél, hogy valami nem stimmel, s aztán sikerült megcsinálni!
  • tuzfal3
    Hello.Nekem is ma volt az info érettségi.A word,ppt és a weblap az pofon egyszerű volt.Az excel volt a legnehezebb, az adatbázis kezelésben pedig az volt a csavar h a beimportált nyersanyagot ISO-ból UTF-8ba kellett átkonvertálni, néhányan ezt nem vették figyelembe és jonéhány értékes pontot vesztettek el így.Én 20 percel a vége elött már kint is voltam. Várom az eredményem és a szóbelit hogy minél hamarabb vége legyen.
  • mucsácsó
    Így is jó tényleg, de úgy is működik a dolog ahogy én írtam :) Gondolom mindkét megoldás elfogadható..
  • Cat 02 #27746
    Ilyen az érettségi :D Egy szó dőlt betűsítése annyi pontot ér, mint egy index hol.van :)
  • Suffering
    én is ugyanigy jártam. sőt én itt a forumon tudtam meg utolag h egyáltalán volt ilyen feladat, nagyon elkerülte a figyelmem :(
  • xxxpaulxxx
    -_-
    Ezt nem mondod?:D
    Nah ez a durva... ez kifog rajtam viszont az excelben egy index=hol.van meg gyerekjáték:D
    vááá:D köszi:)
  • Cat 02 #27743
    Én adatbázisos cuccokat nem szeretem, ahol lehet index + hol.van :D
  • Suffering
    áttünésnél ki kell venni a pipát a kattintásra. akkor nem tudsz tovább lépni a kövi diára
  • xxxpaulxxx
    BASSZAMEG Oo
    Pedig gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni... hátha... de nem tettem:S
    Köszi... most is okosabb lettem:D
  • mucsácsó
    A PowerPoint-os dolog, hogy csak hivatkozásra kattintva menjen tovább a dia, az szerintem az volt, hogy a vetítési beállításokban belövöd azt, hogy "Kirakati bemutató"... így hiába nyomsz meg meg kattintasz, semmi nem történik, csak ha a hivatlkozásra :) Jó volt ilyenekre rájönni azért :D Szóval szerintem ez az tuti, mi más lehetne? :D
  • Suffering
    ezek az ajánlott idő tartamok semmit se érnek. tökre örültem h 20 percet tudtam sporolni a wordon, erre az accesre elment 1 ora az ajánlott 30 perc helyett igy nem volt időm átnézni az egészet. de minden feladatot megcsináltam
  • Suffering
    excelnél az ab.mező miért nem müködött? :S még mindig nem értem. ott estem kétségbe a vizsgán. szerencsére az index(hol.van kombo segitett
  • xxxpaulxxx
    Kinek-mi:)
    A tavalyiban a word húzósabb volt, de cserébe az access volt sokkal könnyebb:D
  • HUmanHunter
    én tavaly érettségiztem infóból, és úgy hallottam hogy az idei sokkal könnyebb volt mint a tavalyi.
  • xxxpaulxxx
    Ez qrvaegyszerű volt... bár 2 hibám tuti lesz...
    A tavalyi könnyebb volt... ott 1 óra pluszom volt a végére, itt pont be tudtam fejezni...
    A word az nagyon tetszett... először megijedtem a tabulátoros-keretnélkülitáblázattól, de aztán ahogy csinálgattam... olyan szépen egymás alá kerültek a dolgok, hogy öröm volt nézni:)
    Ppoint és dreamweaver gyerekjáték volt... szokásosan:D Bááár... ppointban sajna vesztek egy pontot... mivel az volt megadva ugye, hogy kattintásra váltsanak a diák... de csak ha a linkekre kattintunk... nah ezt nem tudtam hogy kell megcsinálni... de más se (konkrétan megkérdeztem hangosan:D) itt tudta valaki?:)
    Excel meglepően könnyű volt... örültem, hogy a legbonyolultabb függvénykombó a index(hol.van) cuccos volt benne... viszont az első feladatot elszartam:D A beadás idejét vagy mit? Próbáltam Szummal, 60/szum-mal, de sehogy nem jött ki annyi aminek ki kellett volna... ti ezt hogy csináltátok?:S
    Az Accessnél meg volt mikor elakadtam... főleg az Imrénél... mert persze nem szóltak, hogy le kell szedni az az-okról a kötögetést a kapcsolatoknál:D Nah meg az utsó feladat... HA szükséges akkor használhat lekérdezést is a jelentéshez... HÁT BAZZEG... ANÉLKÜL HOGY LEHETNE?:D De nem volt para... akadás után megvilágosodtam és már mentem is tovább... nem volt nehéz:)
    Szóval... remélem nem lesz több hibapontom amellett a 2 mellett... és akkor meg is van a 98%:)
  • mucsácsó
    Egyszerű volt ez az infó érettségi, egyedül az access volt a szopatós szerintem...azzal rengetegen bajlódtak ahogy hallottam, sőt valaki még be se tudta normálisan importálni a txt-ket :D Majd kiderül, én 90% felettit várok...