N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• xxxpaulxxx
    Ez qrvaegyszerű volt... bár 2 hibám tuti lesz...
    A tavalyi könnyebb volt... ott 1 óra pluszom volt a végére, itt pont be tudtam fejezni...
    A word az nagyon tetszett... először megijedtem a tabulátoros-keretnélkülitáblázattól, de aztán ahogy csinálgattam... olyan szépen egymás alá kerültek a dolgok, hogy öröm volt nézni:)
    Ppoint és dreamweaver gyerekjáték volt... szokásosan:D Bááár... ppointban sajna vesztek egy pontot... mivel az volt megadva ugye, hogy kattintásra váltsanak a diák... de csak ha a linkekre kattintunk... nah ezt nem tudtam hogy kell megcsinálni... de más se (konkrétan megkérdeztem hangosan:D) itt tudta valaki?:)
    Excel meglepően könnyű volt... örültem, hogy a legbonyolultabb függvénykombó a index(hol.van) cuccos volt benne... viszont az első feladatot elszartam:D A beadás idejét vagy mit? Próbáltam Szummal, 60/szum-mal, de sehogy nem jött ki annyi aminek ki kellett volna... ti ezt hogy csináltátok?:S
    Az Accessnél meg volt mikor elakadtam... főleg az Imrénél... mert persze nem szóltak, hogy le kell szedni az az-okról a kötögetést a kapcsolatoknál:D Nah meg az utsó feladat... HA szükséges akkor használhat lekérdezést is a jelentéshez... HÁT BAZZEG... ANÉLKÜL HOGY LEHETNE?:D De nem volt para... akadás után megvilágosodtam és már mentem is tovább... nem volt nehéz:)
    Szóval... remélem nem lesz több hibapontom amellett a 2 mellett... és akkor meg is van a 98%:)