29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
xxxpaulxxx #27973 Efelvin meg ez van:
Ön az E-felvételi rendszerében tájékozódhat a 2010. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő különböző adatairól, illetve ezekhez kapcsolódóan adatmódosító kérelmeket adhat fel 2010. július 8-ig.
Illetve emailben is ezt írták:
Tájékoztatjuk, hogy a 2010. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során a dokumentumok benyújtásának határideje 2010. július 8. (csütörtök), eddig a határidőig küldheti be azon dokumentummásolatait, melyek szükségesek a felvételi pontok, többletpontok kiszámításához, és amelyeket nem küldött be korábban. -
HUmanHunter #27972 a visszaigazolt reg papíron az volt hogy a 12. es évvégi fénymásolatát máig kell beküldeni/feltölteni. -
xxxpaulxxx #27971 Jah és mondták is, hogy ugye a bizonyítványt csak az érettségivel együtt kapod majd meg -
xxxpaulxxx #27970 Jó... de most hívtam fel a sulim igazgató helyettesét, aki a beiskolázásért felelős tanár és ő azt mondta, hogy nem ma... nah akkor most mi van:D -
Cat 02 #27969 Én tegnap bementem, lefénymásolta iskolatitkár, bescanneltem és feltöltöttem ^^ -
HUmanHunter #27968 tegnap énis elsőbbségin adtam fel postán mer kibaszás hogy 1. én megkapjuk és 2. án már legyen benn.. -
HUmanHunter #27967 ma -
xxxpaulxxx #27966 Váááá nem értem...
Kavarnak össze vissza... ma azt mondta barátnőm, hogy MA kell beküldeni Efelvi-re az év végi bizonyítványt?
Ez igaz? Vagy ezt is júli 8-ig kell?:D -
MaRee #27965 na meglestem én is az eredményeket, hát azért 0 tanulásasl rosszabbra számítottam :D angol 100 pont, töri 80, biosz 40, magyar 66, fölrajz 54 ;) -
Nem tudod meg aznap. :C (Ha jól emlékszem az emelt érettségik szóbelijét nem tudod meg a helyszínen mert egy bizottság még megtárgyalja vagy fogalmamsincs micsinálnak vele.) -
Akkor az nem sok egyáltalán, simán meglesz az! ;D -
Cat 02 #27962 Ez az info szóbeli tényleg rossz. Ha hibátlanra felelek + 1 %, de egyébként csak rontani tudok. -
HUmanHunter #27961 ősszel mentem emelt angolra -
HUmanHunter #27960 350 volt tavaly szinte mindenhol -
nem,közép. Jah,tudom elbasztam a nyelvhelyességi teszt részét... szóbelivel egy 94-95-ig föltudom húzni szerintem. -
Angol emelt? csak mert ha felsőfokú nyelvvizsgád van, ami elég durva, sztem jobban is sikerülhetett vna.. már ha közép. Ha emelt akkor király vagy :D -
Az én eredményeim:
Angol: 93%
Magyar: 72%
emelt töri:76%(ide kell pénteken egy jó szóbeli)
Matek: 30% (:D:D:D)
Média: 79%
duplázással + felsőfokú angol nyelvvizsgával még meglehet a nemzetközi tanulmányok (nem corvinus) -
Emelt szóbeli eredményét mikor tudom meg? Már aznap? -
Neked a szóbeli mikor volt? Az nem még csak ezután következik? Nekem most 8-án lesz. -
Bele lehet szaladni szar érettségikbe, én pl mielőtt elmentem általában 80-90%-os körüliket írtam még gyakorlásként aztán a jó kis őszi előrehozotton meg kifogtunk egy jó nehezet. :C
Dehálisten meglettaz ötös mert emelt szinten már 60%-tól ötös. :D -
:o
És ott általában magasak a ponthatárok?
(Mellesleg kurva szar a felvi.hu soha nincs rajta ilyen hogy pl tavalyi felvételi ponthatár, minden szar rangsor van ami senkit nem érdekel de a leglényegesebb dolgok jól elvannak rejtve. -.-) -
HUmanHunter #27952 de az emeltet nézik, és biztos hogy oda akarok menni, a 45% nem a valós tudásomat tükrözi mert az írásbelim 5 ös lett csak a szóbelit rontottam el, de azt is a feszültség miatt kb az is nehezen jutott eszembe hogy nyáron meleg van télen meg hideg o.O ezen kívül más szakot nem írtam be jelentkezésnél, csak más egyetemeket is, + 1 okj t. -
xxxpaulxxx #27951 Vegyenek fel Neumann-ra!!!:D
358 pontom lehet max... remélem ez elég lesz idén -
xxxpaulxxx #27950 éttem köszi:D -
Ne haragudj hogy ezt kérdezem, de eleve oda nem az emeltet nézik? Meeeg inkább a másik kérdésem, hogy biztos oda akarsz menni? 45%-os emelt nem túl meggyőző, ne haragudj, csak őszintén érdeklődöm. -
HUmanHunter #27948 DE-BTK-Anglisztika, de az emelt angolom csak 45% lett, de van közép szintűm is, 84% os+közép nyelvvizsga -
Hová akarsz te menni?:o -
A fullosat kapod, nekemisvan. :>
(Márha a fulloson azt érted hogy minden modult magába foglal) -
Lehet, hogy neki a 12 és 13-ik kell^^
Az utolsó két tanult év kell pontosan. xD -
Komolyan mondom, néhány számpárosnál más jött ki a két módszerrel. :D Amúgy 69% a matek, év végén 5-ös voltam. :P -
Basszameg, úgy éreztem az összes gány lett ezért nem érdekelt a szóbeli, úgy voltam vele majd jövőre. Erre:
Töri (emelt): 79%
Magyar (közép): 88%
Angol (közép): 67%
Matek (közép): 62%
Végülis nekem hatványozottan a töri és a magyar számít.
Oké, akkor tehát maradt 6 napom a töri emelt szóbeli 34 tételére, fincsi. Magyar 40(?)-re meg 5 nap majd a töri után xD -
Matekból hanyas vagy? 
-
Nem tudom, de az eredményt megmondja ez. -
Affene, tényleg.
-
Cat 02 #27939 Ugyanaz :D -
Ha duplázok, pl info 91%, angol 95%, akkor előbb összeadom és aztán duplázok, vagy előbb duplázom őket, és aztán adom össze? -
Cat 02 #27937 Igen, mert a gép számolja, hogy melyik a jobb, ergo kell mind2 neki :D -
xxxpaulxxx #27936 ha duplázok, akkor is? -
Cat 02 #27935 11. és 12. mindenképpen kell. -
Most amúgy hányadik osztályos bizonyítványt kell feltenni? Mert én csak az utolsó raktam fel.