29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
1x láttam a történelem könyvemet, mikor hazahoztam. szégyen, de osszehoztam egy 74%os irasbelit ugy hogy sz@rral sem foglalkoztam 5 evig. most viszont iszom a levet mert tanulhatok meg mindent :) megtanulassal nincs is gond, csak hogy meddig marad meg bennem. megprobalom minden nap fel-feleleveniteni, 2-3x elolvasni a tételeket, ugy meg kell maradjon bennem.
nekunk mondjuk nem mondtak semmit ,hogy lesz barmifaju segitseg, remelem terkepet ott adnak, vinni valszeg nem lehet. ha lehetne ott lenne az osszes tetelem es nem foglalkoznek most ezekkel a szarsagokkal -
Valószínű grafikonok, képek, esetleg valami szöveges dolog. Ha Száray féle könyvből tanultál, akkor abban láthatod, hogy mindenhez vannak források. -
énis pont aznap megyek :) attól parázok hogy mindent elfelejtek, nyelvtant tudom, törivel szeretnék holnap végezni, de legkésőbb szombaton, irodalom miatt valahogy nem aggodom, tudni fogom a rövid kis életrajzokat, versekről meg tudok makogni valamit.
hozzátenném hogy nálam egész egyszerű a dolog, a minimum 6 pontokra megyek mindenhol :)
milyen forrásokra gondoltál? például egy legvidámabb barakk, konszolidacios tetelnel milyen forrásom lesz ami segit? -
Úgyis lesz egy csomó forrásod. Én se nagyon tudtam még semmit se felmondani. Talán majd holnap nekiállok tanulni, én csak 21.-én megyek :\ -
törivel nincs probléma a némettel meg biosszal van ... -
basszus, ma nekialltam, dél óta tanultam töri tételeket kisebb nagyobb megszakitasokkal, es mar az elso par tetelt nem tudnam ugy elmondani hogy ne nezzek bele... ez normalis? sosem tanultam még :DDD -
Német szóbelin nem azt a tételt mondani amit húztál hanem azt amit tudsz az nagyon gáz? leállítanak? -
közben rájöttem hogy a szóbeli 50 pontos és ott is megkell legyen a 10% ami 5 pont, tehát 5 pont kell. -
De szóbelin is el kell érni a 10%-ot nem? 2 pont a 10% vagy hogy? -
2 pont kell hozzá. -
HUmanHunter #28124 valószínű -
Sziasztok!
Biosz középszint 28 pont, szóbelin azért el lehet érni a 2 est? -
HUmanHunter #28122 így van. ha az egyiket nemtudod mindkettőből újat kell húzni -
kva töri tételek nagyon nehezen akarnak megmaradni bennem
3-4 oraja tanulok es csak 4et tudok...
a középkori városfejlődés meg egyszerűen undorító, utálom... -
zkas #28120 Nekem azt mondta a tanár h ha nem tudom az egyik felét, tehát vagy az irodalom tételt vagy a nyelvtant, akkor mind a kettőből újat kell húznom (póttétel). -
xxxpaulxxx #28119 :D:D
Kérdésem: Irodalom szóbelin irodalomból és nyelvtanból külön-külön kell elérni legalább 10%-ot, vagy együtt?:D -
HUmanHunter #28118 b@szhatsz előtte egy jót :D -
xxxpaulxxx #28117 és ezzel miként segítesz minket az érettséginkben kedves barátom? -
Ismerem én az ilyeneket, be vannak kamerázva és a redtube-nak dolgoztok :D -
buvóhelykiadó #28115 Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Kálvin térnél!
Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu -
buvóhelykiadó #28114 Búvóhely pár órára kiadó!
Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Kálvin térnél!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu
-
Cat 02 #28113 Én írtam 3 oldal vázlatot :D -
Nekem elég volt az idő, így, hogy a felét nem tudtam :ASDADA -
Cat 02 #28111 Én első voltam és elsőnek is feleltem, de 30 percnél tudtam volna többet is készülni :/ -
Faszom csak picit volt tele, miután elbasztam, és a napon sétálhattam a hévhez:D -
Pedig már terveztem, hogy valami lazább ruhában megyek. :( -
Ja, öltönyben mentem. -
HUmanHunter #28107 :D -
lehet a neten módosítani. -
És ti mit vettetek fel? :D Az érettségis öltönyt? -
Meg születeseme
-
Naszóval emelt angolra mikor elmentem kb 7-ikként voltam a listán de 3-iknak hívtak be mert nem mentek el a gyerkőcök (szar lett az írásbelijük) úgyhogy javasolt hamar odamenni. :D -
Énnekem a szóbeli része a rendes érettségin jó volt, mert a leges legelső csoportal mentem be de utolsónak. Simán volt 1 óra felkészülési időm az elején. :D
Mindez csak mert fizikából is érettségiztem. -
Hát én hamarabb bementem, és hamarabb is kezdhetem. -
Cat 02 #28100 Ha más fele, hogyan ? :) -
Nincs több készülési időd, hamarabb kezdheted a feleletet. -
Cat 02 #28098 Igen.
Pl info: (120+30)/150 -
az emelt szinten ugy jön össze a százalék hogy összeadják és átalogalnak ? -
Cat 02 #28096 Yap, nálunk volt akit pl 12-re hívtak, de már 11kor bement. Igaz, szerintem legalább 1 óra készülési ideje volt :D -
Én odamentem 20 perccel korábban, és kezdhettem is.