29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
bassza meg :@ -
ööö... egyiket sem:DDD prospektusos az elsö feladatban volt.
az utolsoban magát a cikk elolvasását kellett ajánlani, hogy a teso elolvassa-evagy ne a cikket ami erröl az izékröl szolt. -
szar volt sztem :\
szövegértésnél, utolsó feladatnál akkor most magát a prospektust kellett ajánlani, vagy az utazást??????? -
nah szép. azt hittem, hogy a tavalyinál egyszerűbb, átlag utcaseprő által is min. 2esre megírható érettségi után nem lesz gyengébb, de sikerült. A M.tanárok egyesülete csak égeti magát. Még néhány év visszaesés és sztem mindenki aki tud legalább beszélni valamennyire magyarul alapból kapjon 2es magyar éretségit, és ha akar javíthat. 

-
hát mi végig azon görcsöltünk, hoyg mi a bánatot kellene irni. mégis milyen müben olvastam én könyvek és cd-k csatájárol?:DDD
azért Verne se volt ennyire kreativ...aztán egy-kettö ötlet feljött de ugyanolyan hamar vesztek el...
de ez a matek kicsinál...egy egy rész állatira nem megy(khm...koordinátageometria), hiányoztam az A betünél és megörülök... -
22Steps #18150 nekem úgy jött be magyar tanárom , hogy semmilyen irodalmi tudást nem igénylő érvelést lehet választani ;) hmm..hát bejött amire vártam :) lényeg a lényeg , nem kellett parázni ... -
Kalozoner #18149 Picit megnyugodtam, mert én nem írtam irodalmi példát... -
22Steps #18148 kész :D vicc volt ez nap...
reménykedem hogy holnap sem lesz nehezebb :) béke mindenki és sok sikert :) -
Ricco87 #18147 LOOL:D -
Magyartanárok Egyesülete: nagyon jók voltak a tételek
:CCCCCCC -
esetleg Nuke?:DDDDDD -
ryhdeksan #18144 Remélem nem lesz holnap kombinatórika :S -
Nuki #18143 hú és az annál csököttebb lényeket hogy hívják? :D
[egyik próbaérettségit énis kettesre írtam meg] :| ahhoz képest hogy felvételi tantárgy... -
Nuki #18142 volt 1 nekünk is, sűrűn huzogattuk az ujjunk a torkunk előtt neki. De tényleg, semmi jóra ne számítson aki nem tud kiszenvedni 1-1,5-nél többet...akkor tényleg belekezd inkább abba a szaros érvelésbe, annyira könnyű volt hogy az már fáj :)
(najó, csak könnyűnek túnik:D) -
Nuki #18141 moderátor mentes környék ez mit vártál? :DD -
ja, csak 90% fölé kéne írni(nekem)
és sok apróságon tuti elcsúszok....de mindegy, majd átnézem5x(szokásommal ellentétben) -
:DDDDD -
ok :C -
ne fossál már a középszintű matekot egy értelmileg sérült teve is megtudja írni legalább 3asra -
szerintem mire hazaérek már banon leszel
így tippre -
#18135 ezt lessétek:D -
nem szar a fehér.... -
ryhdeksan #18133 oszt.társaim 1 meg 1,5 oldalakat írtak :D
tanárfüggő
-
bodg #18132 az vajon gáz lehet ha nincs meg a 3oldal érvelésből? -
Mirk #18131 érveltem 3 és fél oldalt -
Nuki #18130 ha megcsinálod az Ó-görög emelt szintű érettségimet, akkor én is ezt a matekot....
(0 pontosra, sry
)
-
Beugró meg valami aranyos kis területszámítós körintegrál lesz :P -
Holnap parciális diffegyenleteket kell majd megoldanod... Csak Neked fogjuk szállítani. A többieknek 2*x < 5 egyenlőtlenséget kell majd ábrázolniuk log papiron. A harmadik csoportnak pedig egy 17-ed rendű polinomot kell elosztaniuk egy 19-ed rendűvel. Remélem elégedett leszel ezekkel a könnyű ujjgyakorlatokkal... -
Xing #18127 A fehér xar. El se vidd. -
Xing #18126 Lehetett beadni tisztázatot a feladatlap mellé :P -
én is meghívtam a kis sárgát D: -
én is a függvénytáblázatokban bízok. van 1 fehér (a régi) meg kihoztam a könyvtárból az újabb sárgát. Ha így sem lesz min. 85%, akkor nagyon szomorú leszek... a próbaérettségim 97% lett. csak nem rontom már el -
Ricco87 #18123 szerintem is lewes wolt a magyar...:D az elején azt irták 3-5oldal terjedelme legyen...erre 4oldal hely volt:D ennyit a magyar oktatásrol:D
Holnap matek...na abbol sikhülye vok de viszem a legjobb barátom aki kihuz a bajbol : Függvénytáblázat:) -
wááááááááá valaki küdlje el nekem a holnapi matekot :(
ne makarok nem akarok nem akarok menni :'( -
Sziasztok!
Sztem nem volt olyan nehéz, Adyra lehetett számítani, a szövegértés meg könnyű volt. összvissz 3oldalt írtam, remélem meglesz az 5ös :P -
ez fájt... -
Nuki #18119 gyáááááááááááááááááááááá!!!!!44444444 :DDDDDDDDDDDddddddd
aszittem ilyenek csak viccben léteznek.
kiváncsi leszek a megoldókulcsban vajon benne lesz-e mint alternatíva
mellesleg mekkora igaza van!!4 :DDDD
-
elemzés... 
-
Rituska #18117 Egyik srác érvelésnél olyanokat írt hogy a könyvre azért van szükség, mert ha el akarunk érni valami magas helyet, a könyvre rá lehet állni a cd-re meg nem. Én novellát elemeztem. Érvelésnél meg arra fognak figyelni, hogy van-e bevezetés, témakifejtés, bizonyítás, esetleg cáfolás meg befejezés, tételmondatok meg ilyenek. -
Nuki #18116 javító?
mások gondolod nem szúrták el? :P