29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Frosty01
    bassza meg :@
  • light00
    ööö... egyiket sem:DDD prospektusos az elsö feladatban volt.
    az utolsoban magát a cikk elolvasását kellett ajánlani, hogy a teso elolvassa-evagy ne a cikket ami erröl az izékröl szolt.
  • Frosty01
    szar volt sztem :\
    szövegértésnél, utolsó feladatnál akkor most magát a prospektust kellett ajánlani, vagy az utazást???????
  • LES FORZA INTER
    nah szép. azt hittem, hogy a tavalyinál egyszerűbb, átlag utcaseprő által is min. 2esre megírható érettségi után nem lesz gyengébb, de sikerült. A M.tanárok egyesülete csak égeti magát. Még néhány év visszaesés és sztem mindenki aki tud legalább beszélni valamennyire magyarul alapból kapjon 2es magyar éretségit, és ha akar javíthat.
  • light00
    hát mi végig azon görcsöltünk, hoyg mi a bánatot kellene irni. mégis milyen müben olvastam én könyvek és cd-k csatájárol?:DDD
    azért Verne se volt ennyire kreativ...aztán egy-kettö ötlet feljött de ugyanolyan hamar vesztek el...
    de ez a matek kicsinál...egy egy rész állatira nem megy(khm...koordinátageometria), hiányoztam az A betünél és megörülök...
  • 22Steps
    nekem úgy jött be magyar tanárom , hogy semmilyen irodalmi tudást nem igénylő érvelést lehet választani ;) hmm..hát bejött amire vártam :) lényeg a lényeg , nem kellett parázni ...
  • Kalozoner
    Picit megnyugodtam, mert én nem írtam irodalmi példát...
  • 22Steps
    kész :D vicc volt ez nap...
    reménykedem hogy holnap sem lesz nehezebb :) béke mindenki és sok sikert :)
  • Ricco87
    LOOL:D
  • modellmaker
    Magyartanárok Egyesülete: nagyon jók voltak a tételek

:CCCCCCC
  • light00
    esetleg Nuke?:DDDDDD
  • ryhdeksan
    Remélem nem lesz holnap kombinatórika :S
  • Nuki
    hú és az annál csököttebb lényeket hogy hívják? :D
    [egyik próbaérettségit énis kettesre írtam meg] :| ahhoz képest hogy felvételi tantárgy...
  • Nuki
    volt 1 nekünk is, sűrűn huzogattuk az ujjunk a torkunk előtt neki. De tényleg, semmi jóra ne számítson aki nem tud kiszenvedni 1-1,5-nél többet...akkor tényleg belekezd inkább abba a szaros érvelésbe, annyira könnyű volt hogy az már fáj :)
    (najó, csak könnyűnek túnik:D)
  • Nuki
    moderátor mentes környék ez mit vártál? :DD
  • gercse
    ja, csak 90% fölé kéne írni(nekem)
    és sok apróságon tuti elcsúszok....de mindegy, majd átnézem5x(szokásommal ellentétben)
  • BiG G
    :DDDDD
  • Frosty01
    ok :C
  • magus
    ne fossál már a középszintű matekot egy értelmileg sérült teve is megtudja írni legalább 3asra
  • magus
    szerintem mire hazaérek már banon leszel

így tippre
    ezt lessétek:D
  • cold-fire
    nem szar a fehér....
  • ryhdeksan
    oszt.társaim 1 meg 1,5 oldalakat írtak :D
    tanárfüggő
  • bodg
    az vajon gáz lehet ha nincs meg a 3oldal érvelésből?
  • Mirk
    érveltem 3 és fél oldalt
  • Nuki
    ha megcsinálod az Ó-görög emelt szintű érettségimet, akkor én is ezt a matekot....

(0 pontosra, sry)
  • I.C.ram
    Beugró meg valami aranyos kis területszámítós körintegrál lesz :P
  • hiftu
    Holnap parciális diffegyenleteket kell majd megoldanod... Csak Neked fogjuk szállítani. A többieknek 2*x < 5 egyenlőtlenséget kell majd ábrázolniuk log papiron. A harmadik csoportnak pedig egy 17-ed rendű polinomot kell elosztaniuk egy 19-ed rendűvel. Remélem elégedett leszel ezekkel a könnyű ujjgyakorlatokkal...
  • Xing
    A fehér xar. El se vidd.
  • Xing
    Lehetett beadni tisztázatot a feladatlap mellé :P
  • Frosty01
    én is meghívtam a kis sárgát D:
  • fravik
    én is a függvénytáblázatokban bízok. van 1 fehér (a régi) meg kihoztam a könyvtárból az újabb sárgát. Ha így sem lesz min. 85%, akkor nagyon szomorú leszek... a próbaérettségim 97% lett. csak nem rontom már el
  • Ricco87
    szerintem is lewes wolt a magyar...:D az elején azt irták 3-5oldal terjedelme legyen...erre 4oldal hely volt:D ennyit a magyar oktatásrol:D
    Holnap matek...na abbol sikhülye vok de viszem a legjobb barátom aki kihuz a bajbol : Függvénytáblázat:)
  • Frosty01
    wááááááááá valaki küdlje el nekem a holnapi matekot :(
    ne makarok nem akarok nem akarok menni :'(
  • szoltan
    Sziasztok!
    Sztem nem volt olyan nehéz, Adyra lehetett számítani, a szövegértés meg könnyű volt. összvissz 3oldalt írtam, remélem meglesz az 5ös :P
  • Bandee1987
    ez fájt...
  • Nuki
    gyáááááááááááááááááááááá!!!!!44444444 :DDDDDDDDDDDddddddd
    aszittem ilyenek csak viccben léteznek.

kiváncsi leszek a megoldókulcsban vajon benne lesz-e mint alternatíva mellesleg mekkora igaza van!!4 :DDDD
  • light00
    elemzés...
  • Rituska
    Egyik srác érvelésnél olyanokat írt hogy a könyvre azért van szükség, mert ha el akarunk érni valami magas helyet, a könyvre rá lehet állni a cd-re meg nem. Én novellát elemeztem. Érvelésnél meg arra fognak figyelni, hogy van-e bevezetés, témakifejtés, bizonyítás, esetleg cáfolás meg befejezés, tételmondatok meg ilyenek.
  • Nuki
    javító?
    mások gondolod nem szúrták el? :P