29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Najó megyek vissza tanulni a mai ZHra :P -
De akkor már megoldások is lesznek :P -
holnap reggel 8:00tol nyugodtan megnézheted :DD -
Valaki szerezze már meg ak érdéses ábrákat :D -
Csak azt nézik, ami a felvételi tárgy. Ha matek+választott tárgyad, akkor le se szarják, hogy milyen lett a magyar. -
Nuki #18633 ha jobb a matek+választott pontod, mint a bizonyítványból és az érettségiből kapható pontod, akkor azt megkétszerezik.
mellesleg teljesítményt nézik. ami százalék. a pontokat is nézik, azt meg százalékból váltják át.
amúgy nem hülye kérdés.... -
nem kell a többi. csak ne bukj meg belölük. -
Nuki #18631 ne szidjátok egymást, nem attól vagytok nagylegények. -
Crash88 #18630 jaaaaaaaa megvan , igen több kérdés volt , asszem az 1ikhez azt irtam h függetlenséget követel , meg h a régi országterülteket visszakapni , mert h szévolt ott választva a képen a madzaggal v kötéllel
-
nyalokaa #18629 "Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza főleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. :D "
:D:D :D:D:D ez már a 2 kép keverése :D:D sztem hagyjuk abba:D:D -
ati711 #18628 Még egy utolsó hülye kérdés - hogyha a teljesítményt nézik és nem a pontokat akkor ugye nem nézik a törit az angolt és a magyart hogyha érettésig követelménynek a matek + egy választott tárgy volt írva pl. infó, fizika, kémia. Szóval hogyha a többi 2 az őket nem érdekli. vagy igen? meg ott van a rajz alkalmassági vizsga is -
Nem tudjáto kesetleg berakni ezt az ábrát? Egyre jobban érdekel :D -
Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza főleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. :D -
Nuki #18625 két furujás és egerek. van 1 darab aki középen maradt egy 'semleges' (vagy mi) táblával.
(direkt írtam j-vel :P ) -
nyalokaa #18624 te meg nagyon menöE vagy azzal a cccpvel.. sok szerencsét faszláma -
Crash88 #18623 igazad van , sztem meg is fogadom :) -
Crash88 #18622 ja ezé kéne tudni h az elsön mivolt , már már nagyon megy a keverés , mintha nem szarná le mindenki ezt a kis feladatot 
-
egyébként meg jobb nem rágódni az érettségin sztem, magamon úgy vettem észre, hogy jobb ha gyorsan felejtek, és nem érdekel milyen xarságokat rontottam el:)) -
nyalokaa #18620 az 1. kép az usa meg szovjetunio, hogy támogatja a 3. világot, és hogy miként, szoval miért is -
Ricco87 #18619 kibeszél annál a képnél USA -CCCP-röl? azaz elsö te nagyon értelmiségi -
Crash88 #18618 baszki inkabb azt mond h az elsö képen mivolt ,mert a 2 kép kapcsolodott egymashoz asszem. -
engem jól bekevert a német felirat... -
Crash88 #18616 
-
Nuki #18615 lehet ez volt a becsapós de lehet hogy nem. de mi köze lenne az OLAJHORDÓNAK és a NÉMETÜL RAJZOLT karikatúrának az amerikai polgárháborúhoz? -
Emelt töri nem volt rossz, teszt résznél bebuktam pár pontot de az esszék a kedvenceim voltak (XVI. századi világgazdasági folyamatokat, Kalandozásokat, Dualizmus oktatási rendszerét, Kádár rendszer életszínvonalát választottam). Sztem elég jó lett, majd meglátjuk Júniusban :() -
caps lock off majomember. -
Nuki #18612 süd? ki tud itt németül?
-
nyalokaa #18611 NHA GYEREKEK MEGVAN! AZ AKASZTOFÁS: ÉSZAK-DÉL ELLETÉTE, POLGÁRHÁBORÚ, ÉSZAK ÁLL A KÖNYVEKEN VAGY MIKEN, MEG ELEGÁNS CUCCBAN, DÉL PEDIG ALUL ÁLL ÉS ÉPP AKARJA KIRUGNI ALOLA, DE MIND2KETTEN MEGHALNAK (ELPUSZULT A 2 TERÜLET) MERT POLGÁRHÁBORU, ÉS 1 ORSZÁGBAN VANNA.. AKI IDEKERVERI AZ USA-SZOVJETUNIOT, AZ MEG IS ÉRDEMLI!!! lámák 

-
Szerintem a teszt resze se volt gazos a mai torinek,esszek meg szerintem jok voltak nagyon , sokat segitett a forras es az atlasz.en a H-t valasztottam (Francia f, Rakoczi szabadsagharc,oroszok) remelem meg lesz a 4-es.holnap angol:vicc. -
Az a dél, tehát az nem kevésbé zavarhatott meg mint a melléirt Dél... -
Nuki #18608 #18604
#18599 esély mindig van, csak van amikor NAGYON kevés... -
ati711 #18607 Kiegészítem az előzőeket - 70 a felvehető létszám -
engem az zavart meg annál a feladatnál, h oda volt írva, hogy Süd... -
Nuki #18605 aki ugyebár hamar túllesz rajta 
én megnézem a dr. house-t ha törik ha szakad, majd kémián találkozunk!!4 :D -
[virtuálisan meglincsel]
-
Egyebkent jol irtam tegnap azt a ket rovid ket hosszut, csak en emelt szintrol beszeltem, nem kozeprol, azt nem irtam oda, sry :D -
ati711 #18602 Én is ebben reménykedek de én nálam még szorosabb a helyzet 21 pont a veszteség és remélem hogy csak 20-at talál.
De az a szívás hogy nem a hibapontokat számolja hanem azt hogy hányat értél el, szóval az a lényeg hogy minél több pontot találjon. -
hehe én már végeztem az írásbelikkel :D -
Attól függ, hogy a többi odajelentkező hogy teljesített. -
ati711 #18599 szóval esélyem lehet hogy felvesznek?