29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Najó megyek vissza tanulni a mai ZHra :P
  • I.C.ram
    De akkor már megoldások is lesznek :P
  • light00
    holnap reggel 8:00tol nyugodtan megnézheted :DD
  • I.C.ram
    Valaki szerezze már meg ak érdéses ábrákat :D
  • I.C.ram
    Csak azt nézik, ami a felvételi tárgy. Ha matek+választott tárgyad, akkor le se szarják, hogy milyen lett a magyar.
  • Nuki
    ha jobb a matek+választott pontod, mint a bizonyítványból és az érettségiből kapható pontod, akkor azt megkétszerezik.

mellesleg teljesítményt nézik. ami százalék. a pontokat is nézik, azt meg százalékból váltják át.

amúgy nem hülye kérdés....
  • light00
    nem kell a többi. csak ne bukj meg belölük.
  • Nuki
    ne szidjátok egymást, nem attól vagytok nagylegények.
  • Crash88
    jaaaaaaaa megvan , igen több kérdés volt , asszem az 1ikhez azt irtam h függetlenséget követel , meg h a régi országterülteket visszakapni , mert h szévolt ott választva a képen a madzaggal v kötéllel
  • nyalokaa
    "Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza főleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. :D "

:D:D :D:D:D ez már a 2 kép keverése :D:D sztem hagyjuk abba:D:D
  • ati711
    Még egy utolsó hülye kérdés - hogyha a teljesítményt nézik és nem a pontokat akkor ugye nem nézik a törit az angolt és a magyart hogyha érettésig követelménynek a matek + egy választott tárgy volt írva pl. infó, fizika, kémia. Szóval hogyha a többi 2 az őket nem érdekli. vagy igen? meg ott van a rajz alkalmassági vizsga is
  • I.C.ram
    Nem tudjáto kesetleg berakni ezt az ábrát? Egyre jobban érdekel :D
  • I.C.ram
    Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza főleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. :D
  • Nuki
    két furujás és egerek. van 1 darab aki középen maradt egy 'semleges' (vagy mi) táblával.

(direkt írtam j-vel :P )
  • nyalokaa
    te meg nagyon menöE vagy azzal a cccpvel.. sok szerencsét faszláma
  • Crash88
    igazad van , sztem meg is fogadom :)
  • Crash88
    ja ezé kéne tudni h az elsön mivolt , már már nagyon megy a keverés , mintha nem szarná le mindenki ezt a kis feladatot
  • Rage47
    egyébként meg jobb nem rágódni az érettségin sztem, magamon úgy vettem észre, hogy jobb ha gyorsan felejtek, és nem érdekel milyen xarságokat rontottam el:))
  • nyalokaa
    az 1. kép az usa meg szovjetunio, hogy támogatja a 3. világot, és hogy miként, szoval miért is
  • Ricco87
    kibeszél annál a képnél USA -CCCP-röl? azaz elsö te nagyon értelmiségi
  • Crash88
    baszki inkabb azt mond h az elsö képen mivolt ,mert a 2 kép kapcsolodott egymashoz asszem.
  • Rage47
    engem jól bekevert a német felirat...
  • Crash88
  • Nuki
    lehet ez volt a becsapós de lehet hogy nem. de mi köze lenne az OLAJHORDÓNAK és a NÉMETÜL RAJZOLT karikatúrának az amerikai polgárháborúhoz?
  • GAthersw
    Emelt töri nem volt rossz, teszt résznél bebuktam pár pontot de az esszék a kedvenceim voltak (XVI. századi világgazdasági folyamatokat, Kalandozásokat, Dualizmus oktatási rendszerét, Kádár rendszer életszínvonalát választottam). Sztem elég jó lett, majd meglátjuk Júniusban :()
  • I.C.ram
    caps lock off majomember.
  • Nuki
    süd? ki tud itt németül?
  • nyalokaa
    NHA GYEREKEK MEGVAN! AZ AKASZTOFÁS: ÉSZAK-DÉL ELLETÉTE, POLGÁRHÁBORÚ, ÉSZAK ÁLL A KÖNYVEKEN VAGY MIKEN, MEG ELEGÁNS CUCCBAN, DÉL PEDIG ALUL ÁLL ÉS ÉPP AKARJA KIRUGNI ALOLA, DE MIND2KETTEN MEGHALNAK (ELPUSZULT A 2 TERÜLET) MERT POLGÁRHÁBORU, ÉS 1 ORSZÁGBAN VANNA.. AKI IDEKERVERI AZ USA-SZOVJETUNIOT, AZ MEG IS ÉRDEMLI!!! lámák
  • Geeryy
    Szerintem a teszt resze se volt gazos a mai torinek,esszek meg szerintem jok voltak nagyon , sokat segitett a forras es az atlasz.en a H-t valasztottam (Francia f, Rakoczi szabadsagharc,oroszok) remelem meg lesz a 4-es.holnap angol:vicc.
  • light00
    Az a dél, tehát az nem kevésbé zavarhatott meg mint a melléirt Dél...
  • Nuki

#18599 esély mindig van, csak van amikor NAGYON kevés...
  • ati711
    Kiegészítem az előzőeket - 70 a felvehető létszám
  • Rage47
    engem az zavart meg annál a feladatnál, h oda volt írva, hogy Süd...
  • Nuki
    aki ugyebár hamar túllesz rajta
    én megnézem a dr. house-t ha törik ha szakad, majd kémián találkozunk!!4 :D
  • light00
    [virtuálisan meglincsel]
  • gameplusz
    Egyebkent jol irtam tegnap azt a ket rovid ket hosszut, csak en emelt szintrol beszeltem, nem kozeprol, azt nem irtam oda, sry :D
  • ati711
    Én is ebben reménykedek de én nálam még szorosabb a helyzet 21 pont a veszteség és remélem hogy csak 20-at talál.

De az a szívás hogy nem a hibapontokat számolja hanem azt hogy hányat értél el, szóval az a lényeg hogy minél több pontot találjon.
  • cold-fire
    hehe én már végeztem az írásbelikkel :D
  • I.C.ram
    Attól függ, hogy a többi odajelentkező hogy teljesített.
  • ati711
    szóval esélyem lehet hogy felvesznek?