29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Kellemes :)
Én Pénteken érettségivel sztem végzek 3 körül, akko gyors cigitekrencs :D Haza, zuhany go haver, karaoke, kis iszogatas, go Rio vagy ZP, Szombat dejavu.. Hétfon elmegyek erre a ponthirdetos izére ofc részegen.. -
Holnap (inkább ma, csütörtökön :D) hatttttttalmasss buleee az osztálytársakkal és pusztulhatnak az agysejtek!! :D
Pénteken esküvő, lagzi, júl 7.-én újabb esküvő, mi kell még? :D -
Amugy rajöttem h egész vágom a dolgokat most kezd minden összeállni -
Köszi!
wordsworth: Majd holnap lesz buli. :D -
azt nem ertem h ilyenkor ti nem mentek bulizni? en kb pénteken hazajövök, zuhany eltünok majd vasárnap este hazaesem ^^ -
grat -
Végre én is túl vagyok az érettségin. Szerencsére a tanárok nagyon rendesek voltak, így aztán nekik és magamnak köszönhetően mindenből meglett az ötös. :) -
szitya01 #19751 Ez pontosan így van. -
thx, megnézegettem a felvit.
az év végi jegyeimnek kell egy olyan lap + fénymásolat, igaz?
az érettségi bizim csak lefénymásolom?
ugyanígy a nyelvvizsga bizit? azokhoz nem kell semmilyen extra lap? -
Nemtudom, én is ebben reménykedem, hogy olyat huzok amiról tudok valami szart tolni. Nem mondom, hogy nem tanultam mer azé tanultam. De minek azt nem tudom. Jó mondjuk tanultam 1-1.5 hetet durván, ennyi elmehet az életemből tanulásra, ha eddig semmit nem tanultam :D -
#..46 semmit :D
#..47 Pontosan! Én a jó szóbeliknek köszönhetem a viszonylag jó jegyeket. Kivéve töriből, ott meg jó tételt húztam az igenrossz írásbeli mellé. :D -
Nuki #19747 az egész éreccségi mázli kérdése kéremszépen, ennyi :D -
És mennyit tanultál rá? mer lehet h ő semmit :D -
Érdekes, nekem ez eszembe nem jutott előző este, aztán nem is lett gond vele. :D -
nyalokaa #19744 büdös kurva életbe nemtudom semmit sem irodalombol, hogy sezdjem össze azt a 10%ot?????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
áhh. végre hazaértam, halál jo volt. négyen voltunk bennö, és 8-10ig lezavartam az egészet. De ügyi voltam, az egyetlen tételt kihuztam rohadalombol, amit nem tanultam meg. Egyszer találkozzak Murphyvel, óóó, csak egyszer...
Másrészt a többi jo volt, elbirtam vele, csak németböl értelmes fejjel néztem a tanárra, és halvány fingom se volt, mit mondott elöbb nekem :D
Deh,...végre vége az egésznek, jobb igy korán tullenni rajta. Mostmár haverok, napfény, hawai...izé meg szamba, vammi...:D -
Fasza lesz :D Igazabol az gáz h nem izgulok? :S Csak várom már péntek estét h menjek bulizni mer 5 napja ki sem tettem a labam :D
Hat remelem nem fogom megszopni az egészet.. nyelvtan érdekes lesz de valamit kohozok.. 27 pontot kell elérnem irodalombol h maradjon a 4es...
-
Nah ezt is értelmesen leírtam, jóan fáradt vagyok :D
"Külön kihúzod egyszerre a kettőt..." :DD
Szóval egyszerre kihúzod a kettőt... :D -
Külön kihúzod egyszerre a kettőt, leülsz és van egy órád, hogy MINDKETTŐBŐL felkészülj. Utána felváltva elmondod. -
Nahhh le van tudva, zsííír :D
Nálunk 1 óra volt minden tantárgyra a felkészülés, kivéve az angolt, ott pörögni kellett. Már minden bajom volt, 20 perc is bőven elég lenne sztem.
Amiket húztam:
Irodalom: Radnóti eclogái
Nyelvtan: Tömeg kommunikáció, a reklámok manipuláló hatása (Akkora rizsát nyomtam mint még soha :D ) ÉS jól lebasztam a TV2-t és RTL Klubot :D
Info: Tömörítés :DDD
Töri: 56-os forradalom
Angol:Már nem tudom, csak beszéltem mindenről :D 2 képet azé tudom: kosárlabdás, meg egy hegyvidéki
Érettségi bizi:
Matek: 3
Töri: 4
Magyar: 5
Angol: 5
Info: 5 -
én is, hiába tanultam múlt héten magyarra, felét nemtom már úgy érzem :S -
Jah a masik dolog, külön huzok irodalombol meg nyelvtanbol is? -
Hmm Pénteken érettségizem. weha :D Amugy nemtom, hogyvagytok vele, de minel jobban tanulok annal kevesebbet tudok, egyszeruen felejtem el a dolgokat :D
Viszont az elnökünk Kémia szakos, nyugdíjas, és allítólag rendes is -
nyelveknél fél perc, többinél fél óra úgy tudom -
pillacska #19734 hello vki meg tudná mondani h amikor kihuzok egy tételt mennyi idöm van felkészülni? köszi -
szitya01 #19733 Nah én is végeztem. 8-tól 10:45-ig voltam bennt, nem is olyan rossz mint amire számítottam:)
Davidka: a WWW.FELVI.HU -n ott van minden, amúgy neten leszkennelve is el lehet küldeni. -
Hali, én azt szeretném kérdezni, hogy a kiegészítéseket, amit júli 11.ig kell elküldeni, azt hogyan kell elküldeni? lefénymásolom az érettségi bizit, meg a nyelvvizsgabizit és berakom egy borítékba, azt elküldöm? vagy hogy?
előre is kösz! -
Süveg #19731 Nagyon szépen köszönöm a segítséget...
Már teljesen el voltam veszve, mert persze a neten ilyen tétel nem volt:S -
Nuki #19730 nekem ilyen van hogy szöveg szóban és írásban:
körülbelül ennyi az egész, marha rövid tétel:
Élőszó
Akusztikai, időbeli benyomás
Időben múlandó, helyhez kötött
Hallgató visszajelzésének többféle lehetőségét adja
Gyors gondolkodást feltételez
Lazább szerkesztés
Közlés minden eszköze felhasználható
Írásbab
Vizuális, térbeli benyomás
Időben, térben kevésbé korlátozott
Visszajelzésnek korlátozott lehetőségei vannak
Időt enged a gondolkodásra
Szabályos szerkesztés
Írásjelek használata
-
Süveg #19729 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos...
Nyelvtanból van egy olyan tételem, "hogy szóbeliség és az írásbeliség"
De neten sehol se találom:(
Előre is köszönöm!
Üdv: Dani -
Nuki #19728 én tudtam hogy van ilyen :P
erősen fontoltam mint +1 tantárgy, és nem tudok ilyenről, hogy kapsz forrást... -
szitya01 #19727 Sok sikert holnap mindenkinek aki velem együtt érettségizik. -
:] Tesin van szóbeli is. De van pár sz*r tétel. Meg eléggé elhanyagoltam, mondva, h úgyis tudom. Erre átlestem előbb a tételsort, és néztem nagyokat.
Például hogy olimpiatörténetnél van-e névjegyzék, vagy helyszínek évszámokkal etc. -
heh? :D -
Véletlen nem tudjátok, hogy testnevelés szóbelin középszinten van-e valami forrás? -
Nuki #19723 mekdonálcban mindenkit szivesen várnak :D -
nincs mit, és köszi
hogy sikeres-e:D fogjuk rá -
Varga998 #19721 Köszönet a válaszért és gratula a sikeres érettségidhez. -
Na én is túl vagyok rajta....húúú
Magyar jó volt nagyon, jókat húztam(Biblia,ill. jel és jelrendszer)
töri az hányás volt...dualizmus kori társadalom jellemzése, na ezt csak forrásból mondtam, de a hármas talán meglesz így is
infóból meg szintén királyság volt: hang digitalizálása, ezt is tudtam, és a bizottságnak is nagyon tetszett
magyarból tartom a négyest(tanár szerint) töriből lehet lerontom emiatt 3asra, infó meg elvileg 5ös(remélem)
ja és Varga998nak:
ECDL és érettségi
Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétől számított két éven belül van lehetőség, az igénylés menete pedig a következő:
1. Töltse ki a regisztrációs lapot és az érettségi bizonyítvány fénymásolatával együtt postai úton küldje meg az ECDL Irodának "ECDL érettségi" jeligével.
2. A regisztrációs díjról a számlát/csekket a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki és postázzuk.
3. Fizesse be a regisztrációs díjat (5500 Ft) az általunk küldött csekken. A befizetett csekk másolatát postai úton vagy faxon vagy e-mailen keresztül küldje meg az ECDL Irodának.
4. Címünk: Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, 1054 Báthori utca 16. Tel.: 06 1 472-27-10, fax.: 06 1 472 27 28, e-mail: [email protected]
5. A bizonyítványt a befizetést igazoló csekkmásolat beérkezésétől számított 4-6 héten belül postán, ajánlva küldjük meg.
link, az alján van a cucc -
Varga998 #19719 Sziasztok érettségizők, először is sok sikert annak aki még nincs túl rajta én épp most értem haza és szerencsére sikerült minden, de egyvalamit nem tudok infóból ötös lett az érettségim és nem tudom hogy most megkaphatom az ECDL viszgát is? Valami ilyesmit halottam tavaly. Ha valaki tudja kérem irja meg. Köszönöm.