N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• gercse
    Na én is túl vagyok rajta....húúú
    Magyar jó volt nagyon, jókat húztam(Biblia,ill. jel és jelrendszer)
    töri az hányás volt...dualizmus kori társadalom jellemzése, na ezt csak forrásból mondtam, de a hármas talán meglesz így is
    infóból meg szintén királyság volt: hang digitalizálása, ezt is tudtam, és a bizottságnak is nagyon tetszett
    magyarból tartom a négyest(tanár szerint) töriből lehet lerontom emiatt 3asra, infó meg elvileg 5ös(remélem)
    ja és Varga998nak:

ECDL és érettségi

Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétől számított két éven belül van lehetőség, az igénylés menete pedig a következő:

1. Töltse ki a regisztrációs lapot és az érettségi bizonyítvány fénymásolatával együtt postai úton küldje meg az ECDL Irodának "ECDL érettségi" jeligével.
    2. A regisztrációs díjról a számlát/csekket a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki és postázzuk.
    3. Fizesse be a regisztrációs díjat (5500 Ft) az általunk küldött csekken. A befizetett csekk másolatát postai úton vagy faxon vagy e-mailen keresztül küldje meg az ECDL Irodának.
    4. Címünk: Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, 1054 Báthori utca 16. Tel.: 06 1 472-27-10, fax.: 06 1 472 27 28, e-mail: [email protected]
    5. A bizonyítványt a befizetést igazoló csekkmásolat beérkezésétől számított 4-6 héten belül postán, ajánlva küldjük meg.

link, az alján van a cucc