29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Fujiryu
    Hát az orvosin meg a kémiaintézetet nem kell félteni egoban.Van olyan vizsgáztatzó aki másfél órát szivat.A csajok remegnek sírnak mire másfél óra szopatás után megbuktatja őket
  • Fujiryu
    VBK jóhely csak szopatós a labor :)
    Most hétfőn bizmutil-nitrát volt az ismeretlen fehér por.Sokat szopott vele az ismerősöm mire rájött mi az
  • magus
    na állj, a bme tanárok egoja alapjáratona csillagokban, ők mind kis Jézusok, vizen járnak, és te kis földönfutó úgysem tudsz az őszintjükre emelkedni, és persze majdnem mindegyik paraszt és lekezelő, és imád szivatni, de ez azért ennél több volt...
  • light00
    Hát én is vegyészmérnökire megyek, azért engem elég nehéz feldühíteni, az ilyen órákon szoktam mindig aludni :)
    Régi ofőm is hasonló volt, nem káromkodott, de szeretett dicsekedni hogy ő mekkora atyaúristen, és osztotta a karókat csak úgy, mint karácsonykor az ajándékot szokás. Nem kell odafigyelni, ennyi :)
    (najó, azért nem akarok átélni hasonlót :\)
  • magus
    amúgy nem a gólyákat szivatta, hanem a közgazdászokat, ez ilyen elég gyűjtő kurzus volt, volt itt 3.-ad évestől kezdve mindenki.
  • magus
    nem fogok fizetni, egy ilyen alapfunkcióért

levlistán most ez a téma, persze jönnek a jófej arcok, akik szerint csak picsog mindenki, és úgysem lehet tenni ellene, és sajnos igazuk van, ez az arc megy vissza mindjárt oda ahonnan jött (usa), és senki se fog foglalkozni vele, hogy elbaszta egy egész esténket/zh-nkat.

tényleg csak ez a kar szánalmas úgy látszik : /
  • Molnibalage
    VIP tag tud szerkeszteni...
  • Molnibalage
    De különbözik elhiheted. Én 6,5 éve járok oda. Nagyon kevés olyan zh-val vizsgával akadtam össze ami inkorrekt volt és ilyen pocskondiázáshoz még hasonló sem fordult elő soha sem. Rossz karra jársz, ennyi...
  • PíszLávJuniti
    a lépcső tetején véletlenül megbotlik, de lehet más véletlen balesete is
  • I.C.ram
    Elég szomorú. Kurvára nem azért járok egyetemre, hogy faszfej tanárok rajtam éljék ki azt, hogy tini korukban nem bírtak a pattanásaikkal.
  • Solten
    (hm, miért ismételgetek szavakat?! Ez az AVP2 betett nekem... )
  • Solten
    Ó, anno minket anno agyonszívatott mindegyik.. :)
  • I.C.ram
    magus már másodéves tudtommal. De mégha gólya is lenne, akkor is egy tanár nem azért van ott, hogy szivassa a gólyákat, szerintem, arra ott vannak a KISZ-esek.
  • Solten
    A gólyákat mindenütt szívatják ahogy lehet. A darwini törvény szellemében cselekszenek az oktatók.
  • Solten
  • I.C.ram
    Melyik tanszékről volt, azt legalább tudod?
  • magus
    nem mondta el a nevet...

ezen a karon alapbol nem lenne szopas, csak a tanari kar egy katasztrofa, innen-onnan osszevalogatott dreamteam...
  • Nuki
    El van döntve. Tavaly már felvettek, csak halasztok :)
  • grizzly21
    "lehet hogy tényleg csak ezzel a karral van bibi" melyikkel?
    aki sokat tanul az eleve nem szokott panaszkodni mert jol elvan ugy is..
    en azert jonehany kar-t tudok ahol nagy a szopas
  • I.C.ram
    Mi volt a neve ennek?
  • grizzly21
    na azert nem minden infost kell egy kalap ala venni:) de teny h bme-n van nehany kirivo eset, engem is mindig a tipikus infosok -programozas- szopattak meg a leginkabb, meg ugy altalaban mindenkit, valamiert ez kedvelt idotoltesuk...

• gercse
    meg most jut eszembe, másik osztálytársam meg villamosmérnökire, harmadik meg vmi energetika szakra jár, és ők sem nagyon panaszkodnak, csak annyit max. hogy sokat kell tanulni, de mindkettőnek nagy agya van, szóval lehet ezért tetszik nekik
  • magus
    hát én is kezdem gyanítani : (
  • gercse
    volt oszttársam környezetmérnökire jár, ha jól tudom, és nem panaszkodik,
    lehet hogy tényleg csak ezzel a karral van bibi
  • magus
    ha nem szeretnél, akkor egyszerű a döntés, NE gyere ide

bár mondom, a mérnökök más bánásmódban részesednek, ott aa hatalmas ego mindent elnyom, ott kisistenként léteztek mint mérnökök, igazából szoptok ti is, de legalább nem néz le, valamelyik kis köcsög infos (hogy irtanám ki a faszba az egész bagázst)
  • Nuki
    Vegészmérnök leszek, meglátjuk mi lesz. NEM szeretnék ilyeneket sztorizgatni...
  • magus
    ja, majd fenn lesz youtuben, felvettük, először nem is hittünk a szemünknek, amikor úgy kezdte, hogy kussoljunk már a büdös picsába

(sg motor mint egy 98-as honlap, szerkesztés funckiót nem ismeri...)
  • magus
    ja, a lényeget, amin még felbasztam az agyam, hogy ugye nem adta le az előadás anyagát, tönkretette a csaj gyakját, az félig adta le az anyagot, de az se ment bele senki fejében, a zh 60%-a az új anyagra kérdezett rá, amit le keleltt volna adni

kitalálhatjátok mennyire sikerültek jól a zh-k

mindez a Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi karán
    kerülje mindenki, mint a tüzet.

a mérnök szakok jobbak, de a mentalitás nem különbözik túlságosan
  • magus
    most komolyan, honnan tudtad, hogy vannak tengerimalacaim? oO
  • magus
    NE TEDD

a mai mikroökonómia program úgy nézett ki, hogy 4-6 - gyakorlat, 6-8 előadás
    előadáson írtuk volna vmikor a zh-t, első 2 hét anyaga, nem para, megoldjuk, egésznap erre tanultunk, menni fog

bejön egy fasz, egy gyökér infos (mint utolag kiderült). már látszott a fején, hogy debil, hogy itt bajok vannak. szóval bejön ez a fasz gyakra. 5 percig bírtam, ahogy megállás neélkül káromkodik, elküldi az egész évfolyamot a kurva anyjába, hogy a társadalom szennyei, csicskák (ilyen szavakkal!) vagyunk ( az előadó eltörte a faszomtudja mijét, remélem belehal, síbalesetben), hogy ő mennyire utálja a közgazdászokat (amúgy részben ő is az), hogy neki 3 doktorija van, meghogy a matematikusok nem kérdeznek, hanem válaszolnak, egyszóval nyílvánosan megalázta a társaságot. 2 gyak volt párhuzamosan, jó, akkor átvonul a 90%-a a másikra, leülünk a lépcsőre. ez immáron több mint félórát vett el. a másik gyakon a csajszi leadja za anyagot, dehát képzelheted, ezek után mennyi ragad meg az emberek agyában, semmi. 6-tól kezdődik aaz előadás. bejön megint ez a gyökér, elkezdi mondani, hogy mit kéne leadnia, de nem teszi, mert utál minket mint a szar. hanem elkezd beszélni, hogy miért utál minket, és miért néz le. 1 óra szapulás után bejön a boss, az agy a god, az isten, meyer dietmar, a közgazdaságtan agya a bme-n (gondolom híre ment az előadásnak), erre ez a rohadt tetü gerinctelen féreg, elkezdi leadni az anyagot, megalázkodva, kedvesen. félóra múlva, elkezdi kiosztani a zh-kat. ha jól számolom már 3,5 óórája hergel minket, és benn kellett lenni, mert nem mondta meg mikor írjuk a zh-t, bármikor megírhattuk. kiosztja a zh-t 3 kis kisistennel (kutyák), első sor megkapja, innentől kezdve fél óra. mi a hátsó sorban megkapjuk 15 p késéssel, onnantól kezdve 15 p. az még csak hagyján, hogy paraszt volt a zh, de annyira felkúrta az egész évfolyam agyát, hogy senki sem tudott két számot sem összeadni. ezzel elúszott a megajánlott jegy, elbasztunk egy zh-t, és ez a minősíthetetlen viselkedés, ez nem méltó még a kocsmában sem.

ez a fasz, a bolygónyi agya helyett, ha az icipici faszát használta volna, talán nem lenne 30 évesen ilyen megkeseredett pöcs. és ez a ribanc daruka küldte be, én nem is értem hogy gondoltam. ez egy szégyen, ez a bme kudarca

10 napja nem gyújtottam rá, de ez annyira kibaszta a biztosítékot, hogy nem bírtam, ráadásul holnap vizsgázom másból, tudtam volna hasznöosabban tölteni az időt, mint, hogy 3,5 órán keresztül elküldenek a kurva anyámba, amiért élek.
  • Solten
    Kifejtenéd? Hacsak nem félsz hogy a kedvenc tengerimalacod egyik testrészével ébredsz :)
  • Nuki
    Na mondjad, én kiváncsi vagyok.
    (ugyanis oda fogok menni)
  • magus
    majd ha megnyugodtam leírom miért, de jól vésse mindenki az agyába,

SOHA

ismétlem, SOHA

ne gyere a bme-re. ez a felsőoktatás szégyene, ez, ami itt folyik, azt már nem lehet letudni azzal, hogy "de nagy a neve". nem, ez már sokkal komolyabb ennél.

csak NE, vagy a saját károdon tanulsz, vagy másén, de ismétlem SOHA ne gyere a közelébe, különben NAGYON pórul jársz

faszomért nem adtam be a jelentkezésemet máshova, reménykedtem benne, de ez, valami olyan arculcsapásként ért, amire nem számítottam
  • Nuki
    Jaj ezek a mai fiatalok... :o

#20526: akkor: jó.
  • nyamiag #20526
    én még: nem
  • magus
    maradjunk a digitális analfabetizmusnál :D
  • Nuki
    Vagy tényleg igazak a legendák: van életük, csak mi szorultunk a gép elé.
  • magus
    úgylátszik ebből az évfolyamból kevesen járnak sg-re

vagy tényleg igazak a legendák a digitális analfabetizmusról
  • Nuki
    Hátezaz, bezzeg az én időmben már rég leadtam a : jelentkezést.
  • nyamiag #20521
    még 1 nap a jelentkezésig, és ily inaktív e topik

EJNYE