| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
NE TEDD
a mai mikroökonómia program úgy nézett ki, hogy 4-6 - gyakorlat, 6-8 előadás
előadáson írtuk volna vmikor a zh-t, első 2 hét anyaga, nem para, megoldjuk, egésznap erre tanultunk, menni fog
bejön egy fasz, egy gyökér infos (mint utolag kiderült). már látszott a fején, hogy debil, hogy itt bajok vannak. szóval bejön ez a fasz gyakra. 5 percig bírtam, ahogy megállás neélkül káromkodik, elküldi az egész évfolyamot a kurva anyjába, hogy a társadalom szennyei, csicskák (ilyen szavakkal!) vagyunk ( az előadó eltörte a faszomtudja mijét, remélem belehal, síbalesetben), hogy ő mennyire utálja a közgazdászokat (amúgy részben ő is az), hogy neki 3 doktorija van, meghogy a matematikusok nem kérdeznek, hanem válaszolnak, egyszóval nyílvánosan megalázta a társaságot. 2 gyak volt párhuzamosan, jó, akkor átvonul a 90%-a a másikra, leülünk a lépcsőre. ez immáron több mint félórát vett el. a másik gyakon a csajszi leadja za anyagot, dehát képzelheted, ezek után mennyi ragad meg az emberek agyában, semmi. 6-tól kezdődik aaz előadás. bejön megint ez a gyökér, elkezdi mondani, hogy mit kéne leadnia, de nem teszi, mert utál minket mint a szar. hanem elkezd beszélni, hogy miért utál minket, és miért néz le. 1 óra szapulás után bejön a boss, az agy a god, az isten, meyer dietmar, a közgazdaságtan agya a bme-n (gondolom híre ment az előadásnak), erre ez a rohadt tetü gerinctelen féreg, elkezdi leadni az anyagot, megalázkodva, kedvesen. félóra múlva, elkezdi kiosztani a zh-kat. ha jól számolom már 3,5 óórája hergel minket, és benn kellett lenni, mert nem mondta meg mikor írjuk a zh-t, bármikor megírhattuk. kiosztja a zh-t 3 kis kisistennel (kutyák), első sor megkapja, innentől kezdve fél óra. mi a hátsó sorban megkapjuk 15 p késéssel, onnantól kezdve 15 p. az még csak hagyján, hogy paraszt volt a zh, de annyira felkúrta az egész évfolyam agyát, hogy senki sem tudott két számot sem összeadni. ezzel elúszott a megajánlott jegy, elbasztunk egy zh-t, és ez a minősíthetetlen viselkedés, ez nem méltó még a kocsmában sem.
ez a fasz, a bolygónyi agya helyett, ha az icipici faszát használta volna, talán nem lenne 30 évesen ilyen megkeseredett pöcs. és ez a ribanc daruka küldte be, én nem is értem hogy gondoltam. ez egy szégyen, ez a bme kudarca
10 napja nem gyújtottam rá, de ez annyira kibaszta a biztosítékot, hogy nem bírtam, ráadásul holnap vizsgázom másból, tudtam volna hasznöosabban tölteni az időt, mint, hogy 3,5 órán keresztül elküldenek a kurva anyámba, amiért élek.