10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#6394 Az én readme file-om ehhez képest szájbarágós kisregény.
Három különböző labda amúgy. Leginkább kék, de egy bordós beütésű is van közöttük. -
#6393 Breki ha úgy gondolod tőlem bárhová mehet. Csak megköszönni fogom, ahogy most is teszem. Köszi
Én igazából nem is gondoltam rá, hogy népszerűsítsem csak mivel volt időm, felmerült az ötlet, és nem utolsó sorban meg is tudtam csinálni, ezért összedobtam őket. Just for Fun. -
#6392 Ezt nézd meg
Nike Geo Merlin Balls Pack
download -
#6391 elküldtem a soccergamingra
máshová is akarod? -
#6390 Egyébként is, itt a fórumban - akikről én tudok - közülük mindenki az eredeti változatot használja. -
#6389 Oké. Csak a válaszodra vártam, de már készek a fileok. A lentebb írt readme-vel kb.
Nike
Pitch
A pályát minden stadionba beteszi, de itt ez az egyszerűbb megoldás, és nem tudok olyan könnyen válogatni mint a labdáknál a Ball Raptorral.
Akinek nem jó így az legfeljebb utánajár, hogy lehet másképpen én továbbra is ezt tartom kivitelezhetőbbnek. -
#6388 csőváz
DC? -
#6387 az sg-n ugyis megkérdik ha nem értik
socergaming -
#6385 Na igen, de mit is kéne beírni, hogy aki nincs ennyire benne az is felfogja? Pl. azt hogy a Ball Raptorral válassza ki annak a csapatnak amivel szeretne játszani az 5-ös labdát és akkor fogja látni azt ami a rar-ban van? -
#6384 szvsz csak ird be a readmeba, hogy az ötös helyére mit rakhatnak
de a gyepet is publikálni kéne -
#6383 Közben egy kérdés eszembe jutott. Az általam írt bat csak az 5-ös helyre rakja be a labdát. Namost így ha valaki nem olyan csapattal játszik ami azt használja akkor nem fog látszani. Szerinted írjam át úgy a bat-ot hogy mind a hét labdát lecserélje erre? -
#6382 Ez a readme szerinted elég értelmes és érthető odaát is:
"Nike Vapor Red Ball 4 FIFA 2k4 from Hungary
Installing instructions:
- Please backup your FIFA\Data\zdata_06.big file,
this way you can simply uninstall this patch.
- Place all files from this archive to your FIFA 2k4 main directory
- Execute the included batch file
- Enjoy the great new Nike ball.
Uninstalling:
- Just copy over the modified zdata_06.big with your backed up zdata_06.big file.
Created by GmorpH (c)2004"
? -
#6381 Jólvan és csinálok egy emberi hosszúságú filenevet is akkor már. Mert ezt nem semmi lenne begépelni folyton és pláne hibátlanul. -
#6380 hát rakd és küldjük el -
#6379 Egyébként a readme is elkészült már kb 10 napja csak eddig még nem raktam bele a rar-ba. -
#6378 A rar neve? Mert most elvesztettem a fonalat...
Ha erre gondolsz ebben bent van a Nike egymagában jól és ez volt a filenév:
Nike Vapor Red for Breki the Goree of the FIFA Topic on SG.hu.rar -
#6377 nem az érdekelne ami külön van
a csomagolt file -
#6376 Ezek, de utoljára amit feltöltöttem és van mellette egy adidas is, abban utána van írva minden filenak az "adidas" vagy a "nike" szó a lenti nevek végén.
balltexobj.texobj55__texture56__5.fsh
ball____model58__5.o
ball____model8428955078125__5.o -
#6375 kéne írni hozzá egy readme-t és elküldeni
amúgy miis volt a te labdádnál a file neve? -
#6374 A 2GB féle labdák minőségbeli különbségét pedig szerintem csak akkor lehet észrevenni, ha kb olyan közel vagy hozzá mint szögletnél vagy bedobásnál. Ez meg ugye nem éppen játszható nézőpont.
Ja és amúgy én a saját kis szösszenetemet a kék 2GB-s labda alapján hoztam össze, tehát annak a dupla méretű textúrája lett felére kicsinyítve és utána ráhúzva a bordó színű minta. -
#6373 Így a képen láttam és szvsz annyi a különbség, hogy ez tele van aggatva a pici emblémákkal is, én pedig csak egy helyre raktam fel azokat. Emellett az egyik a jobb elsó sarokban mintha el is lenne csúszva középről. -
#6372 -
#6371 szia
láttad a labdát?
kiváncsi vagyok a véleményedre -
#6370 Nem semmi ahogy pörög a topic. Párszor nem nézek rá és máris összejött száz újabb hozzászólás.
Egyébként jó reggelt mindenkinek! Vagyis inkább napot... -
-
#6368 nade Gmorph már megcsinálta jól
oks nem 2GB-ben
-
#6367 -
Rudee #6366 Ezen túl sok a FIFA logo, má dolgozik rajta a srác és megcsinálja 2GB-s formába is. -
#6365 -
#6364 -
#6363 Frankó
El kellett volna küldeni -
#6362 flaggen-aktivieren
Oedit faces editor
A labdát úgy akarom hogyha én vagyok a hazai akkor az ha más akkor vagy a bl vagy az új adidas.
Az vili, hogy most az ötös van hozzám rendelve és a többit kéne cserélni. -
Rudee #6361 Írd át a filenevek (.fsh + .o) végén a számot 1től 7ig, és úgy importáld be a zdata_06.big-be őket, akkor elvileg minden labda helyén az lesz. Ha föntvan a Ball Raptor, akkor pedig a 2gbdatas.big-be. -
#6360 nocsak-nocsak
ASF-Konverter -
#6359 -
#6358 lehet, de nekem nagyon megfelel a Gmorph labda, csak úgy kéne, hogy a többi helyére -
Rudee #6357 Végre sikerült élesíteni ezt az új Adidas labdát, nem rossz, sőt... -
#6356 hanem az ezüst! :) -
Rudee #6355 Lettországban sincsenek Ronaldo-k meg Henry-k, mégis kijutottak az EBre, van ugyan 1-2 tehetséges játékosuk, de ebbe mi se vagyunk lemaradva. Szerintem egy Matthaus szintű edzőnek pedig minden, a keretbe bekerülő játékos bizonyítani szeretne, aki pedig nemteljesít Lothar elvárásainak megfelelően, azt nem fogja behívni a köv. meccsre (a Partizannal is igen sok korábban meghatározó, és a szerb fociban nagynevű játékost ki tudott hagyni a csapatból, mikor nem úgy jáccottak ahogy ő azt elképzelte) , mint tette azt Gelei. És ezért lehet bizakodni, hogy vmi elkezdődhet, persze ne a 2006os VB 1. helye legyen a cél. -
#6354 Off:
Én akkor is úgy gondolom, hogy szar játékosokból nem lehet jó csapatot csinálni. Bár elismerem, hogy mentalitásban sokat nyújthat Lothar, de éppen ezért inkább az utánpótlásba kellett volna küldeni, ott még tehet valamit :)))