FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GmorpH
Na még a végén ragad rám itt valami hasznos is. Mostmár érdemes benézni tanulás céljából is a FIFA topicba.

Közben gondolom láttátok, de Nr.1 lett a topic a listában.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

fm
hm?

Breki33
akkor kuldok egyet, hogy miket fogsz kihagyni
fm
most a fifa2004 a legnépszerûbb téma az sg-n!!!!!!!!

fm
milyen rendezési algoritmust alkalmazzak? azonos név esetén rendezze rendszám szerint? 😊 amúgy jó feladat,ilyenek voltak érettségin,meg késõbb vizsgán is. bár csak úgy menne nekem a c++ mint a pascal..

a kérdések nem komolyak,nem kell rájuk válaszolni..csak unatkozom😊

Breki33
A program bemenete két típusos állomány; autok1.dat és autok2.dat.
Az állományok rekordformátuma azonos, mindkettõ autótulajdonosok neveit (string❤️0> típusú),
és gépkocsijuk rendszámát (string<6> típusú) tartalmazza. Az állományok rendezetlenek.

A program olvassa be mind a két állomány összes rekordját, fûzze fel õket név szerint rendezetten egyetlen láncolt listára, majd listázza ki a képernyõre a név szerint rendezett rekordokat!
fm
c++ és elméleti kérdések lesznek (def,tulajdonságok,stb) de azért érdekelne a feladat..

Breki33
ha Pascal tudok mondani feladatot !
fm
igenis, értettem😊

Breki33
TANULNIIIIIIIIIII
fm
áá, dehogy. a tanulnivaló tart fel😊 utálom,ha csak gépen van meg egy jegyzet,mert akkor vagyok legközelebb a kísértéshez(magához a pc-hez),de sajnos még nincs nyomtatóm..

Breki33
jajj bocsi én meg feltartalak
akkor nyomás
fm
oké,maj próbálkozom. de mos sajna épp a holnap utáni programozás2 kollokviumra gyúrok😉

Breki33
ja és ne lassitva vedd fel
Breki33
ja es a vége lapos lovés

na akkor

Kell valami amivel kiszeded. Én frapsal de lehet pl virtualdub-al is

Utánna megint két program lehet

most ezzel csináltam: Animation Shop Pro
download
fm
nekem a 2002 után(abban éreztem igazán,hogy én irányítom a játékosokat,lövést,passzot,ívelést stb) sem a wc2002,sem a 2003 nem tetszett egyáltalán,maradtam is az említett résznél. viszont ami igaz az igaz,az idei rész tele van buggal😞

fm
amúgy teccik,jól alkalmaztad a shift-et(bill-en)..csak jobb lenne ha az akció elejét is látnánk..vagy az flipper? 😊

Breki33
sztem jó volt
és kevesebb buggal
Breki33
kicsinyiteni egyenlore nem tudtam, a széleibõl viszont egy csomót vágtam

de a minõség sztem már eléggé lerontott (a gyepen látszik)
fm
sztem a mérete és a minõsége lehetne kisebb/rosszab,így a hosszát a replaynek növelni lehetne..

fm

goal scored by Breki..

fm
a fifa2003 topic mindössze 1793 hozzászólásig jutott! ez tök jó,hogy a 2004 így lehagyta ilyen téren..nekem nem is tetszett az a rész..

Breki33
a frap-al csak aviba onnan mással
ha jó lesz elmondom
de ez csak elsõ próbálkozás
Breki33
elindula
fm
és fraps-al csináltad? ott lehet állítani minõség/méretet?

Breki33
amúgy nem ez a legszebb gólom P
Breki33
na alig több mint egy mega
de lehet tul kivágtam :-)

mindegy küldöm
fm
oké..akkor sztem küld el mind2õt,kilinkelem õket 2 külön hozzászólásban és törlöd amelyik rosszabb.

Breki33
hát lenyomtam még egy gigát
de igy kicsit már ronda lett
amúgy ha elrontod simán kirörlöm
fm
akkorát kitudok ám😊 de kicsit soknak tûnik. ha kilinkelem képként,az nem lesz gáz a mérete miatt?
mind1..azért küld el lécci mélben..

Breki33
na kész van 3,5 mega lett

mekkorát tudsz kilinkelni?
fm
hát persze 😉

Breki33
hát gif-et is fogok mindjárt csinálni
az gondolom érdekel :-)
Breki33
lehet, hogy kiakasztalak, de úgy nem lehet, hogy bal és jobboldalt függõleges maradjon?

Tehát tulajdonképpen egyre nagyobb téglalapokban van benne a belsõ kör.

És nem lehetne, hogy a külsõ kör széle is meglegyen?

Bocs, ha túl igényes vagyok P
fm
még mindig füveztek? vigyázzatok vele,lelki függõséget okozhat 😊
mint a fifa..

GmorpH
, ha erre jársz akkor itt egy alfa! verzió a körös pályáról:

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

grebber
Remélem a 2005 sokkal jobb lesz!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

GmorpH
Akinek kell megtalálja egy darabig.

Amúgy most éppen egy install-uninstall kombón vagyok túl PS ügyben, de az elõbb kitaláltam egyet az talán nemsokára elkészül, ha sikerül minden ahogy elképzeltem.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
persze mást lehet
Breki33
ilyesmi nem érdekel
inkább a kör és kocka
GmorpH
Na igen, néha nem ártana a frissítésre nyomnom. Megelõztél. Igen ez az.

GmorpH
Aki tud törökül annak itt az info, aki pedig nem annak a képek a lenti linken:

Winter Patch
Yaºadığımız soğuk günlere uygun bir patchle karºınızdayız.Winter patch sayesinde FIFA 2004 içindeki tüm zeminleri karlı bir hale getirebilir , saha çizgilerini siyah renk yapabilir , seyircilerin sayısını %50 azaltabilir ve oyun içindeki topun rengini kırmızı yapabilirsiniz yani soğuk kıº günlerinde gerçek maçta ne varsa bu patchin içinde var.Sitemizdeki "Crowd" isimli patch kullanıcıları için bir uyarımız var; Bu patchi yüklemeden önce Crowds.exe üzerinden "FIFA Orginal" seçeneği seçili olmalıdır.Aynı iºlemi Winter Patchten çıktıktan sonrada tekrarlamalısınız.

Képek pedig itt.

Breki33
jah ez?

GmorpH
Egy pill.

GmorpH
Itt a kockás pálya, amirõl az elõbb volt a kép.

Telepítés: mindhárom file-t a Fifa könyvtárába és ott elindítani az imp.bat -ot.

Az hogy melyik stadionban fog mûködni azt nem tudom, mert egyelõre csak kettõben próbáltam, ott megjelent jól, a többit majd máskor.

Breki33
oks de miez pontosan?
screenek nincsenek?
GmorpH
Lehet, hogy azért CRC-s mert még nem ért fel amikor te már leszedted. Belinkeltem aztán aztuán kezdtem el tölteni és kb. 1355-re ért fel teljesen.

Most kipróbáltam és hibátlan nekem.

GmorpH
Ez az 5359-re ment, a CRC-t meg megnézem.

GmorpH
Egy pill és csinálok hozzá egy telepítõt.

Rudee
Még semmi nincs vele, Ariel még offline, bár náluk még reggel van.

Szar Bayern, szar Bayern :)