10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Rudee #6353 -
Rudee #6352 Nem csak hardver miatt szaggathat. -
Drizzthsz #6351 Bocs, de nem tudja valaki, hogy nálam mitől szaggat? R9800,2*256-333,2500@3000. -
Rudee #6350 Ha kijön az EURO 2004, szerintem akkor is a FIFA lesz a népszerűbb, főleg a klubok miatt.
Magyarokkal jáccok, csak nem annyit mint tavaly. -
#6349 forza Balaton FC!! ;) én bízom a Lotharban..csak a labdarúgóinkban nem annyira..még -
#6348 Az MLSZ ma délelőtti sajtótájékoztatóján Lothar Matthäus közzétette a negyven játékosból álló, bővebb keretét.
Kapusok: Babos Gábor, Király Gábor, Szűcs Lajos, Végh Zoltán.
Védők: Bodnár László, Fehér Csaba, Simek Péter, Szélesi Zoltán, Böjte Attila, Éger László, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Pető Zoltán, Szekeres Tamás, Dragoner Attila, Molnár Balázs. Bodor Boldizsár, Füzi Ákos, Lőw Zsolt, Korsós György.
Középpályások: Dárdai Pál, Farkas Balázs, Lendvai Miklós, Tóth Balázs, Böör Zoltán, Lisztes Krisztián, Németh Norbert, Polonkai Attila, Dvéri Zsolt, Gera Zoltán, Sándor Tamás.
Támadók: Bajzát Péter, Fehér Miklós, Kovács Péter, Kovács Zoltán, Szabics Imre, Tököli Attila, Kenesei Krisztián, Mészáros Norbert, Torghelle Sándor -
#6347 Amúgy tuningoltal játszol, vagy kétfajta fifa-d van? -
#6346 engem meg leszánalmasoztak mikor mondtam, hogy most nem érdemes megvenni, hisz mindjárt jön az EB-s és fizetős is lesz
Akkor magyarokkal nemis játszol?
Én személy szerint sajnálnám, mivel még nemis játszottunk. -
Rudee #6345 Szerintem nem. -
Rudee #6344 Már tavaly is egy német klánba voltam, most ez "egyesült" egy másikkal. Pl az EA a szponzorunk, meg ilyen apróságok Ahoz pedig hogy bármilyen külföldi bajnokságba jácchass, nem kell az eredeti FIFA, a németek is nagyon jól tudják, hogy a néha-néha lagoló direct ip-s meccseken lehet a legtöbbet tanulni, ezt csak néhány magyar gondolja máshogy. Tegnap is akkora meccset jáccottunk egy másik német csapattal, a szabályok szerint matchupot kellett volna jáccani, mégis mindenki a direct ip mellett volt (az utolsó meccset én jáccottam, győzni kellett a továbbjutáshoz, sikerült is, bár a szerencsére nem panaszkodhattunk ). Meg pl nem is jácchatna azon a tornán magyar játékos egyik csapatba se, mégse szólt senki, pedig ismernek elég rég óta, és tudják hogy nem vagyok német. -
#6343 ugye azt nem lehet beállítani, hogy a bl-es reklámtáblák csak bl-es meccseken legyenek? -
#6342 németekkel játszol?
csak nem megvetted? -
Rudee #6341 Az IGA az egy német klán -
#6340 -
#6339 ezek most újabbak? -
#6338 nyammmmmmmmmmmmmmm
azon filózom hogy túl téglalaposak ezek a flag-ek (az összes)
Mi lenne ha sarkait kicsit lekerekítenénk valami progival és úgy raknánk be.
Csak egyesével elég macerás
Iga az egy csaj? P -
Rudee #6337 A Breamster.com-on van még egy rakás zászló, reklámtábla, meg 1-2 új mez, nem linkelem ki egyenként őket -
Rudee #6336
-
Rudee #6335 -
Rudee #6334 Kluivert, Buffon & Davids Face -
Rudee #6333 -
#6332 jöhet :) -
Rudee #6331 Nálam nem homályos. -
#6330 fm mehet két szép gif? -
#6329 nem caináltam ilyen bonyolultan
mentés másként :-)
A REal MAdrid away nektek is homályos a játékban? -
M.A.D. #6328 na...én viszem haza nemsokára az új gameplay patch-et, amit Breki kitett ma...bár sok időm nem lesz. Jégkorong-hegyek lesznek ma a Sport1-en. :))
Hajrá Volán! -
#6327 próbáld ki a gameplay-t -
#6326 létezik peccs nélkül is sztem,csak karriert nem lehet 2en menni,mert az karrier
DE a bajnokságoknál több csapatot is ki lehet választani.. -
CzKaresz22 #6325 Létezik már olyan patch amivel egy gépen 2 lehet elkezdeni bajnokságot ? -
#6324 -
-
#6322 [IMG][/IMG] -
#6321 nyaknál?
én tegnap a 90-ik percben egyenlítettem a Lazio elleni rangadon szabadrúgásból
Aztán jött a kapus a kamera felé és teljesen ki volt akadva
azt hittem lerúgja mint a régebbi részekben :-) -
M.A.D. #6320 na, asszem amennyi file lesz ehhez...elleszek egy darabig.
pláne, ha egyszer nyerni is fogok. :))
-
#6319 -
#6318 Pop Up Patch V. 1.0
-
M.A.D. #6317 Nekem ez a nyaknál visszahúzás..idáig űberel mindent. -
- 1.FC Kaiserslautern
- 1.FC Köln
- TSV 1860 München
- Bayer 04 Leverkusen
- Borussia Dortmund (Bei Patrice & Dennis121188)
- Borussia M`Gladbach
- Eintracht Frankfurt
- F.C. Bayern München e.V.
- Hamburger SV
- Hannover 96
- Hansa Rostock
- Hertha BSC Berlin
- S.C. Freiburg
- FC Gelsenkricken Schalke 04
- VfB Stutgartt
- VfL Bochum
- VfL Wolfsburg
- Werder Bremen
download -
M.A.D. #6315 Vagyok! 2 napig nem voltam NETközelben...viszont otthon legalább nyugodtan kipróbáltam a FIFA-t. Mi??? újabb realistic patch? :))) Na, felraktam vasárnap délelőtt (kicsit másnaposan) a gammát. 1.1. patch...legújabb realistic (na, nem ez, ami itt van, kössz)...nos...ezt már nevezem. végre egy kis kihívás. angol 3.osztály...és azok a jó kis stadionok. :))) Iszonyú jó. Ja...szívok rendesen 11 meccs 11 vereség 2! rúgótt és 52 kapott gól. Karrier mód...világklasszis...6 perc..
ja...sorry
ON:
-
- 6 Flaggen/Banner BY AndyWolf
- 13 Sounds BY AndyWolf
- 3 Banden BY EBS-Fan
- 1 Ticket BY AndyWolf
- 4 Ladebilder BY AndyWolf
- 4 Hintergrundbilder BY AndyWolf
- 3 Trikots BY Behrendt
- 2 Minikits BY chibi gocku
download