FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Írtam neki de még nem válaszolt, bár ma nem is voltam sokat ICQn.

Szar Bayern, szar Bayern :)

fm
köszi az érdeklõdést,de ha jól tudom,csak holnap lesz a vizsgám 😊

agba
Na vazze ,ma hazajövök mondom nyomok már egy jó kis meccset,erre nem indul a játék,újraindítottam a gépet vagy 3 szor semmi ua.Eljút az elsõ képernyõig aztán nagy semmi.(ctrl+altr +del sem mükszik Mi a ráktól lehet ez?Kb 1 hónapja volt fennt gond nélkül.

GmorpH
Hozott anyagból dolgozom, tehát ailyen a csíkos volt olyan ez is, csak körökkel.

Emellett nem csak rajtam múlik a dolog, mert a kapunál a homok sem olyan homokszerû a képeken amikor csinálom, de a program tesz bele egy kis zajt amitõl salakosabb, homokosabb kinézete van. Vagy talán pontosabban ettõl lesz mélysége és nem egy szimpla világos téglalap lesz. Ugyanezt szerintem a fûvel is megteszi, és ezért tökmindegy én mit csinálok, tuti nem lesz pontosan olyan mint amit elképzelek. Azért szerintem annyira nem rossz. Majd ráfogjuk, hogy kiázott.

v0.94a

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
és a külsõ kvilágosabb körnél miért rondább a szin?
GmorpH
0.92a

Buglist:

- színhiba középen az illesztésnél, ami a képen nem látszik
- kapunál homok a fû helyett

Elõre szólok, hogy a körök vastagsága tuti ekkora marad, mert az nekem a fél januárba telne mire újrarajzolnám az egészet.

Breki33
Barcelona?

Ariel felkelt már? :-)
GmorpH
0.92a verzió jelenleg.

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
megvan?
GmorpH
Az #5454-es hozzászólást kéretik szerkeszteni T. házigazda Úr.

A 10% helyett 90% legyen ott. Köszönöm.

Breki33
milenne ha megkérdeznénk az sg forumán?
Breki33
oks még egy órát tudok várni :-)
GmorpH
Már ültetik, de psszt...ezt csak halkan, nehogy a csúnya, gonosz bácsik megtudják és baj legyen belõle.

Breki33
jaja, sikerült a vizsga?
fm
elfogyott 😊 muszáj lesz drótolni vmi újat..

Breki33
jut eszembe mivan a füvemmel? :-)
Breki33
fm
jó8

Breki33
na majdnem megin ugyanaz a 90-ik percig de Totti bevert egyet még
mindegy 4-2
jóccakát
fm
ja..vettem észre

Breki33
jó csak nemtom melik a csavarós
elég hülye mentése van
fm
csak vmi igazán különlegeset! azt szívesen kilinkelem,persze az iménti sem volt rossz,de pl a csavarós 1000x szebb volt. majd én is nyomok be,scak jelenleg a replay betöltés sem mûködik..azt hiszem ebbõl kalapács lesz..

Breki33
kezdem azt hinni, hogy én más játékkal játszom mint ti :-)

na animáljak még gólt?
fm
jujj😊

nálam meg nem mûködik a career mód. nem lehet elmenteni/betölteni. mikor win reinstall volt,elmentettem a user könyvtárat. aztán megpróbáltam visszatenni,de a fifában a load-nál nem látott semmit. aztán kitöröltem,gondoltam sebaj majd újat kezdek(meg szegény bátyám is) de azóta nem lehet csak elmenteni lehet,betölteni nem. üresen áll a lista,pedig ott vannak a career file-ok a user-ban,még az újak is.

Breki33
énis azt tettem, ragyagó játékkal 4-1-re vertem a rómát
második helyre jöttem fel
mondom elmentem
ehelyett betöltöttem
GmorpH
Egyelõre átmegyek elméleti síkra, és a sok próbálkozás helyett inkább gondolokozom hátha rájövök a lényegre.

Nameg játszom is egy keveset.

GmorpH
Ez az amiért a sarkoknál rossz lesz, mert azt a program megnyújtja és hiába a pontos illesztés a nyújtás miatt az elcsúszik.

GmorpH
Hogy érthetõbb legyen csináltam egy képet, amiben össze van illesztve pontos méretben a három file.

Breki33
oks
GmorpH
Az a gáz, hogy nem név hanem egy azonosító alapján vannak a stadionok. Így csak sejtem, hogy melyik melyik a kiválasztási sorrend alapján. Én csak a legelsõt változtattam meg a listában az tuti, és a legelsõ a friendly matchnél a Bernabeu ha minden igaz.
Én is kicsit meg vagyok keveredve amúgy, de igyekszem rájönni a nyitjára, csak emellett még más dolog is kavarog a fejemben és alig tudok koncentrálni. De ez mondjuk nem FIFA-val kapcsolatos, egész más, és nehezebb is sajnos sokkal.

Breki33
és a delle alpi nem sima volt?
mert most csíkos
de tetszik
GmorpH
Amúgy ez leginkább gépelési gyakorlat lesz ha elkészül, rajzolni csak egyszer kell.

GmorpH
Azért mert csak egy sort írtam át és kb. 60-at kell, hogy minden stadionban kockás legyen. Így csak egy kettõben olyan. Ahogy a lenti képen is láttad nekem kockás lett. Az a Real stadion volt, és a kép is onnan van. A többiben elvileg nem is szabad kockásnak lennie, mert az még nincs kész, csak addig nem akartam sokszorosítani, amíg nem biztos jó jó-e így.

Breki33
vagy gyereket :-)
GmorpH
A középsõt kirakja egy az egyben mert az pont olyan az #5380-ban mint kicsiben. De a sarkokat valahogy eltolja mindig hiába illesztettem pontosan össze, mégis elcsúszik a kör a pálya vége felé teljesen. És most hogy nézem a kapunál is jól kerül oda, ott csak színhibák voltak, de az semmiség. A széle a rejtély egyelõre.

Breki33
okés de nekem most miért csikos?
csináljak még gólokat?
Breki33
babonából P

GmorpH
Hát hogyis mondjam. Nem nehéz ez ha rájövök végre milyen rendszer szerint rakja ki a képeket. Egyelõre ez még nem történt meg.

fm
de megkaptam..nehezebb volt kihagyni,mint berúgni 😊 de sajnos velem is elõ szokott fordulni hasonló baklövés.
csak furán fgalmaztál az #5413-ban..

Breki33
a másikat még nem kaptad meg?
Breki33
azért olyan van, hogy a közepén körkörös és a kaputol kb 30-ra csíkozott

Amúgy beraktam a belinkeltet de nem kockás lett hanem csikos
ugye nem volt csikozás?
igazság szerint nem láttam a zdata-bas, hogy beraja de az origi és ennek más a mérete
GmorpH
Szerintem is ezért nincsen csak egyenes csíkozás. Az sokat segít a linesman-eknek. Vagyis miket beszélek, bocsánat asszistenseknek.

fm
Breki rúgta és készítette, én csak linkeltem..

fm
van ugye 1 sarokfû,1 középfû, nomeg 1 oldalfû. a sarkot elforgatva teszi be 4szer a megfelelõ helyekre,tehát ha arra "félköröket" rajzolsz,akkor annak stimmelnie kell(persze ha jól van megrajzolva) a középsõ az sima,az oldalsó fûvel már nagyobb gond lehet,mert nem biztos hogy megfordítja.
sztem ha beteszed 1 képbe a sarkokat,a közepet meg az oldalakat összeillesztve,megrajzolható lesz a körös gyep.

vagy totál rossz az elképzelésem? nem is így rajzolja ki a gyepet? akkor bocsi,csak 1 ötlet volt

amúgy sztem már nemigen látni manapság az életben ilyen pályákat(az egyenes csíkok segítik a partjelzõ és a bíró munkáját) vagy ebben is tévedek?

GmorpH
Aha, szép lett.

GmorpH
Ezt nem teljesen értem, de ha megnézed az #5320-ban a harmadik képet akkor ott megvan a három alap kép. A harmadikat pl. a pálya teljes hosszában kinyújtja. Tehát kitesz egyet középre, egyet a két kapu elé és szintén egyet a két szélére a pályának. Szóval ha a pálya szélére körívet rakok akkor az a pálya egész hosszában íves lesz és így elég nehéz összeillesztgetni a csíkokat, hogy mindenhol jó legyen.

Teccikérteni?

fm
sebaj..nézted az #5395-t?

GmorpH
Igen, én meg kb. 30-al lejjebb, hogy ideje lenne gyakrabban nyomkodnom a frissítés gombot.

Ma ez egy ilyen nap.

fm
3al lentebb írtam 😊