10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#6608 -
#6607 Terem Patch by GFO -
#6606 -
#6605 -
#6604 Ja egy fontos dolog
Engem többször megszivatott
Fifa 2004 Flag Factory
Ha használod és mostanában egykét mecs előtt kilép ő a főbünös.
Két megoldás
1. visszatölteni a zdata mentésed
2. Flag Raptorral berakni azt a zászlót (felüliratni) -
#6603 muti+ P -
#6602 a cselek tényleg nem a leghatásosabbak,ha szépségdíjas gólokat akarsz lőni,akkor érdemes rámenni..de a hirtelen testcsellel irányváltoztatás (billenytűn def:shift) gép ellen nagyon hatásos és simán otthagyhatsz vele több védőt is,csak jól kell fedezni a lasztit. shiftnél számít az irány is amit nyomsz közben,arra fog fordulni..
(+van 1-2 csel amit megeszik a gép..illetve nekem itthon multiban gyakran beválik,hogy megállítom c-vel,és ahogy rámront a védő elsprintelek a megfelelő ütemben,ilyenkor általában árnyékra vetődik a labdára éhező ellen:))
sok sikert:) -
#6601 -
download -
#6599 cselezni sztem nem megtanulni kell
rá lehet menni de szvsz az alapcselnél a megállósak kevésbé hatásosak. -
Nasheem #6598 Sziasztok!
A tudomány mai állása szerint érdemes megtanulnom cselezni? Használható gép ellen, vagy multiban? Egyenlőre sok sikerélményem nem volt, de ez a bénaságomnak is betudható.
Ja és van még egy problémám:
Ha egy gépen multizunk a haverommal, akkor nem tudjuk beállítani a Gravis Destroyer pad-jének a billentyűzetkiosztását. A pad-ed felismeri, de a setupnál nem enged állítani, sőt le is fagyizik. Lehet, hogy az zavarja a tisztánlátását, hogy már kalibrálva van rajta egy Logitech pad?
Tényleg ha valaki ismeri a Gravis Destroyert felhomályosíthatni, hogyan lehet vele a szabikat csavarni.
Előre is köszi. -
#6597 -
#6596 -
#6595 -
#6594 -
#6593 -
#6592 ja és nemcsak a labda van kint, de pl a nemet engem is meghszivatott, leszedtem újra akkor látom -
#6591 csinálhatnál új gyepeket pl mint a 6587-ben alul lévő minta
Amúgy az megvan a demóhoz, csak kicsit kicsúszik a körböl -
#6590 tanultunk marketinget
de nemcsak a németek rakták ki
szinte minden nagyobb oldalon kint van
amúgy csak azt írtam nekik hogy ez better P
Szivesen fogadnak újabbakat is, ha érdekel adok címet.
Amúgy énis csak akkor jöttem rá milyen jó a labda mikor megnéztem a másikat.
-
#6589 Itt vagyok, csak a napokban kicsit belemerültem pár dologba és ezért nem nagyon írtam ide, de azért követtem az eseményeket.
Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen jól sikerült a labda, hogy ilyen szép szavakat írjanak róla.
Breki köszi a reklámot, egyértelmű, hogy amiatt ütött ekkorát és nem a németek olvasták az SG-t.
Egész véletlenül nem marketing szakember vagy? -
#6588 roster by argon
download -
#6587 -
Rudee #6586 Dinamic Gameplay
Dinamic Gameplay 2.0
Ultra Gameplay -
#6585 Ja és ezzel a szöveggel:
This is a great Nike Vapor Red Ball for FIFA Football 2004! Check it out immediately!
-
#6584 Gmorph nemtom hol járkálsz de már ittiskintvagy P -
#6583 -
#6582 most nézem ez nemis új 12.05-i
akkor ezt használomm P -
#6581 köszi
ez melyik oldalról van?
-
Rudee #6580 Klikk -
#6578 a download lemaradt -
#6577 link?
-
Rudee #6575 De van még Milan, MU meg Liverpool is, biztos jók, csak föl kéne rakni, ahoz meg lusta vagyok