FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miért lenne beteges?
én minden héten fociztam a fosuli elõtt
es remélem ujra
mohus
huhh😊

ball raptor😊

ez már beteges....szerencsére mikor még 16 voltam a Bakira jártam meg terembe rugdosni, nem uralkodott rajtam a videojáték...bár ha belegondolok hogy a 90-es VB-kor ugy mentem le a flaszterra,mint Andreas Brehme...és bõszen töltögettem ki a csoportmérközések állásait...lehet, hogy az is betegesnek tûnt...ez most tényleg OFF volt csak most találtam meg a padláson a régi focis dobozomat tele mindenféle jóval😊

jár valaki mostanság teremfocira? innen a topicbol?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GmorpH
Ha átírod, hogy csak ez legyen benne akkor mennie kell. Nekem mindig megcsinálta jól ezzel a pár sorral.

@echo off
cls

ImpBIG /i data\zdata_06.big miscstadiumtexobj.texobj1019271230__texture1019503845__0_0_0_0.fsh miscstadiumtexobj.texobj1019271230__texture1019503845__0_0_0_0.fsh

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
ottvan
a bat-ot még megnéznéd?
köszi
GmorpH
Hát ezt nem tudom, hogy sikerült összehoznod, de lényeg, hogy ott megy ahol kell is hogy menjen.
Nekem simán átírja a zdata-t és ugyanúgy 70 MB feletti marad. Esetleg a bat fileban lehet hogy elírtam valamit.

Itt az 5522-es labda és a bat file. Remélem az impbig.exe ottvan a fifa könyvtáradban mert különben nem fog menni.

Labda

Breki33
most nézem a 71 megás zdata-t egy 2 megással cserélte le csoda hogy ment :-)
Breki33
köszi kipróbáltam jó is de a Juve stadionomat elszúrta 😞

Kár, hogy így oldották meg

az 5522-est ki tudod linkelni?
Breki33
az adidast meg a championst kilinkelnéd?
Cracker-kölyök
Sikerült a labdaimport!
Kösz mindenkinek!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Rudee
Verzió ua de ebbe más labdák vannak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
érdekes ugyanez a verziószámom
ja lehet én máshonnan szedtem
de ezek elég ronda labdák, talán a bal alsók nem
Rudee
Újabb.

Breki33
ezek voltak a múltkor nem?
vagy ez újabb verzió?
Breki33
beraktam de maradt aza hulye labda

az 5522-est nemtudok kilinkelni?
GmorpH
itt a körös pálya, a Bernabeu stadionhoz. Egyelõre ott tuti mûködik, máshol viszont majdnem biztos hogy nem. (Nem is próbáltam)
Egyelõre felfüggesztem a rajzolgatást, sürgõsen munkát kell találnom és erre kellene koncentrálnom, mondjuk nem mintha az bármit is segítene.

Itt a file. FIFA fõkönyvtárba kibontva telepíthetõ. Csinál egy másolatot a zdata_06.big-rõl, szóval ha eltûnik 70MB üres helyed, akkor az miattam van.

Bernabeu

Rudee
Sõt, ahogy elnézem 3 fileból áll:
ball____model58__5.o
ball____model8428955078125__5.o
ballhud____model311279296875__5.o

Rudee
A 2004es model fileneve elvileg ball____model58__5.o

Rudee
Ez nem mind, inkább megkíméllek titeket, mer van pár nagyon elvetemült (bár ezek se kispályások)

Rudee
Na lejöttek, mind bmp. Egyenként nem linkelem be õket, csinálok egy nagyobb jpg-t az összesrõl és azt berakom, pár perc.

Rudee
Én most a fifax.ru-n végre megtaláltam a letöltések közt a labdákat, van egy csomó, minnyá rakok be képeket ha van.

GmorpH
Biztos benne van, de ez meg egy exe és nekem csak maga a model file kéne. De van egy ötletem. Belinkelem ide a bmp-t ami a bordó labdához tartozik, aztán akit érdekel az majd megpróbálja valamelyik labda importáló progival betenni a FIFA-ba. Van olyan is amihez elég a bmp file, ha találtok ilyet akkor azzal szerintem menni fog. Jelenleg nincs jobb ötletem, mert fogalmam sincs, hogy kell model-t szerkeszteni, vagy ha nem kell akkor mi a hiba.

Íme:

Rudee

Rudee

GmorpH
UFO-k.

GmorpH
És konzol fórum...

Breki33
aztnemértem miaza világosság
Breki33
Breki33
Breki33
PES fórum
Breki33
nm
Breki33
tudtommal játékosokat, csak átigazolási idõszakban léehet vásárolni

on -line-t el kell kuloniteni eredeti vagy biztonsági
az utobbihoz kell a 22 megás patch és akkor direct-ip-n lehet
Breki33
The latest version of the 'Ball Raptor' includes the first 2GB balls (textures made by Wolf) for your FIFA 2004. This tool will allow you to choose between 7 different balls and assign them easily to your favourite teams in the game. 2GB balls use bigger textures (256x256 instead original 128x128 pixels). You select a team, then a ball and finally click on apply changes and ready! Download it now!
Breki33
van
Breki33
namostmár énis

ebben

download

sztem benne val a modell
csak sztem szürke helyett bordó minta kéne
GmorpH
Na most kipróbáltam valamit és mostmár tuti amit az #5532-ben írtam. Sajna nem elég csak grafikát rajzolni ahhoz, hogy jó legyen a labda, vagy találni kéne hozzá egy megfelelõ modelt, vagy nemtudom...Kicsit elvesztettem a fonalat.

GmorpH
Amúgy csak azt nem értem miért kerül oda ugyanaz a grafika a bal alsó részen a hatszögbe, amikor annak nem kéne ott lennie. Gondolom ez az ami a modellben van meghatározva, mert ahogy az #5530-ban is látszik alég változatos formákat lehet összehozni. Csak mivel most elõször próbálkozom így elég nehéz mindenre csak úgy rájönni. Használható info-t meg eddig nem találtam errõl. Mondjuk sokat nem is kerestem az igaz.

Breki33
Az alul lévõ minta jó csak bordóban kéne
Breki33
Ez segít?

GmorpH
Akkor munka nélkül maradok ezek szerint...ajjajj...

fm
neménvoltam

Breki33
okés de aki alõléptet az finanszíroz
Breki33
modellt tudok mutatni
illetve mondani

Nike labda van a 2004-hez csak nem bordó
fm
elõléptettünk,hogy tudj alkalmazottakat foglalkoztatni 😛

Breki33
/me felfele néz
Breki33
Én nem vagyok fõnök csak házigazda P
GmorpH
Amúgy csak, hogy nehogy valami egyszerû legyen, a labda sem megy olyan könnyen. Nem elég a grafikát módosítani a model-t is kéne, hogy a képek jó helyre kerüljenek, azt meg egyelõre nem tudom mivel és hogy lehet. Bár ha átrajzolom akkor ezzel a modellel is jó, de egyelõre így hagyom amíg nem látta. Jelenleg így néz ki:

GmorpH
Ez csak attól függ, hogy a Fõnök, mit szól hozzá és hogy mennyire lesz "bõkezû".

fm
ja és guten morgen mindegykinek

fm
felkérünk a Fifa topic "hivatalos" grafikusának 😛
feladat:labdakészítés, linkelés, füvezés 😊

elfogadod? bár a fõnökkel, Brekivel még egyeztetni kell..

GmorpH
"Neme: ismeretlen"

Amúgy reggelt.

Annyit szöszmötöltem mostanság grafikákkal, hogy igazán felfedezhetne már valaki és felajánlhatna egy jó kis állást. Szerintem megfontolnám.