FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem berakom a TCM-be is ha lesz egy csepp idõm.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Amúgy az enyémen nincs gumi, másik tipus, kaptam, tehát nem tudom mennyi volt, de gondolom nem volt olcsó.
mert ha idén a fifát rendesen megírták volna no bugs és ugy nézne ki mint most nekem pl mindenki odalenne
Ezzel részemrõl le is zárom a témát, mert megint betéved ide egy ember a "odaát"-ról és másról sem fog szólni a topic mint hasonlítgatásról.
Tehát, kérem kaccsolja ki...

figyi a logitech-et hol vetted és mennyiért?
a gumira vigyázz
Remélem a jövõ évi verzióhoz ellopják az EA féle Freestyle cselezést, no meg a forradalmi Off The Ball irányítást-azok ugyanis nagyon hiányoznak innen.
Persze a Fifanak is lenne mit ellopnia.
89%-ot kapott (Fifa 94)
PRO: Ez a labdarúgás szimulációja
KONTRA: Átirat minõsége csapnivaló
Kihagyott ziccerrõl és a Lan mód hiányáról beszél.
Egy mondat: "Ahogy azt a Konamitól megszokhattuk, a japán fejlesztõknek ismét gondjai akadtak a különféle videokártyákkal. Kicsit már javult a helyzet ugyanis patch nélkül is elindul Ati kártyán (ez lehet röhejesen hangzik de sem a Metal Gear Solid 2, sem a Silent Hill 3 nem tudta ezt a "feature-t" felmutatni.), ezúttal ugyanis NVidián makrancoskodik. MX-eken néhe lefagy az intró után, és úgy általában nem érzi jól magát a legújabb detonátorok mellett, a régieket jobban szereti. Ezért aztán, ha gyanúsan durván szaggatna nem tehetünk sokat, az elsõ hivatalos patch ugyanis nem sokat javít ezen a téren.
Nagyon kár ezekért a bakikért - ezek miatt kellett ennyivel a Fifa alá értékelnem.
Csak azért tetszik mert szinte szórol szóra ezeket írtam a múltkor még talán a ziccer szót is használtam.........

Logitech természetesen.

Vagyis megnéztem, mégis megvan, ugyanúgy, azóta nem nyúltam hozzá.
Íme
énis hogy utáltam readme-t irni mikor gameplay-okat irtam és arrol volt szo, hogy Hedge rakja fel a soccergamingra
mindig angol nyelvû readme-ket követelt tölem :-)
mondjuk akkor Tommy még bölcsis volt :-)
azon filózok, hogy azis elég jól nézne ki felógások nélkül
elküldhetnénk a Nike-nak :-)
Én eddig nem teszteltem komolyabban sem a labdát, sem a pályát így nem is tudom milyen lett, lényeg, hogy rossz semmiképp ne kerüljön ki az FH-ra, mert az csak rontja az oldal jó hírét.
Ha mások akik már használták azt mondják jó lett, akkor a readme-t hamar legyártom hozzájuk és elküldöm. De ha gondolod, kipróbálni te is ki tudod az 5628-as post-ban már a jó ladba és jó fû van elvileg, minden szükséges file-al ami a telepítéshez kell..
A telepítés pedig csak annyi, hogy a FIFA fõkönyvtárába bemásolni az összes file-t a rar-okból és ott elindítani a megfelelõ bat file-t.
Persze elõtte nem árt egy mentést csinálni a data\zdata_06.big file-ról, ha esetleg késõbb vissza akarod csinálni a dolgot.
De ha lehet vmi readme-t mellékelj
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Szóval akik ezzel jöttek mostmár ezt sem hozhatják fel a FIFA elleni kifogásnak. TV-m is van, szóval nincsen semmi amitõl ez rosszabb lenne mint a másik.
Egy gáz van hogy most tisztára fáznak az ujjaim, szóval max. kesztyûben tudnék játszani. Lehet, hogy ez már a vég kezdete?

Ennél azért mi profibbak vagyunk. Még azt hiszik ilyen amatõrök dolgozgatnak a FIFA kiegészítõkön. És az tényleg gázul nézett ki közelrõl.
de gondolom olvastad, hogy jön az EURO
tényleg te nemis mondtad, használsz-e OTB-t
De hát ez van, mindig a legjobbhoz hasonlítják az emberek a dolgokat.

A 2003-as fsh-ból van a minta, csak azok a modellek nem voltak jók a 2004-hez és ezért kellett a kékes idei másik nike modellje a raptorból és így a kettõt összegányolva, plusz némi PS-ses móka után sikerült összehozni a 2004-es Nike Vapor Red-et. Teccikérteni? Mert ez egy szép hosszú mondatra sikeredett. De lényeg, hogy a labda remek lett.
És mint látod tudásomnál csak szerénységem hatalmasabb.

Igaz, mert a háló, pláne amit mutattál az messzirõl botrányos. Közelrõl nagyon jó.
Amúgy azért, mert ha sikerül akkor az tök jó mert ilyen még nem volt a 2004-hez.

Szóval a lenti stadion kép (5580) az már a Delle Alpi volt amúgy, szóval Play Nownál már akkor is mûködött a dolog.

:: Programozókat keresünk ::
Olyan embereket keresünk, akik értenek a programozáshoz és szívesen segítenének, hogy minél több játékhoz készüljön honosítás! A feladat annyi lenne, hogy néha küldünenénk egy egy játék szövegfájlját (ami esetleg kódolva van, vagy ha nem is kódolva, de nem lehet simán szerkeszteni) és ahhoz kellene megpróbálni írni egy visszakódoló programot. Dezzy anno nagy segítségünkre volt, hiszen nélküle nem lenne most Enter The Matrix ill. Project IGI 2 honosítás! A jelentkezéseket a saját (Methos) mailcímemre várom!
bár szocmunkának tûnik