FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GmorpH
Hát nemtom. Azért a körkörös fûnyírás nem könnyû mulatság, nem tudom japán kertész barátaink is tudnak-e ilyet, és azért a bordó Nike Vapor is ultrabrutál.
Szerintem berakom a TCM-be is ha lesz egy csepp idõm.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
ja a Rumble?
GmorpH
Persze tudom, a gumira mindig vigyázni kell, mert elég drága mulatság a következmények orvoslása és nem utolsó sorban egyészségre is elég ártalmas tud lenni egy ilyen beavatkozás.

Amúgy az enyémen nincs gumi, másik tipus, kaptam, tehát nem tudom mennyi volt, de gondolom nem volt olcsó.

Breki33
igen ez igy van nekunk jo, hogy kettõ van

mert ha idén a fifát rendesen megírták volna no bugs és ugy nézne ki mint most nekem pl mindenki odalenne
GmorpH
Ehhez meg csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy szerencse, hogy nem egyforma a kettõ és eléggé különböznek egymástól. Ez így van jól.
Ezzel részemrõl le is zárom a témát, mert megint betéved ide egy ember a "odaát"-ról és másról sem fog szólni a topic mint hasonlítgatásról.

Tehát, kérem kaccsolja ki...

Breki33
hát fontos dolgokban sose hazudok

figyi a logitech-et hol vetted és mennyiért?
a gumira vigyázz
GmorpH
Ez igaz, tényleg ilyesmiket írtál.

Breki33
ja és amivel még nagyon egyetértek:

Remélem a jövõ évi verzióhoz ellopják az EA féle Freestyle cselezést, no meg a forradalmi Off The Ball irányítást-azok ugyanis nagyon hiányoznak innen.

Persze a Fifanak is lenne mit ellopnia.
Breki33
Lehet holnap bescannelem

89%-ot kapott (Fifa 94)

PRO: Ez a labdarúgás szimulációja
KONTRA: Átirat minõsége csapnivaló

Kihagyott ziccerrõl és a Lan mód hiányáról beszél.

Egy mondat: "Ahogy azt a Konamitól megszokhattuk, a japán fejlesztõknek ismét gondjai akadtak a különféle videokártyákkal. Kicsit már javult a helyzet ugyanis patch nélkül is elindul Ati kártyán (ez lehet röhejesen hangzik de sem a Metal Gear Solid 2, sem a Silent Hill 3 nem tudta ezt a "feature-t" felmutatni.), ezúttal ugyanis NVidián makrancoskodik. MX-eken néhe lefagy az intró után, és úgy általában nem érzi jól magát a legújabb detonátorok mellett, a régieket jobban szereti. Ezért aztán, ha gyanúsan durván szaggatna nem tehetünk sokat, az elsõ hivatalos patch ugyanis nem sokat javít ezen a téren.
Nagyon kár ezekért a bakikért - ezek miatt kellett ennyivel a Fifa alá értékelnem.

Csak azért tetszik mert szinte szórol szóra ezeket írtam a múltkor még talán a ziccer szót is használtam.........
GmorpH
Amúgy állati jó a béka a "másik" topicban.

GmorpH
Az valami vitamin reklám volt nem?

GmorpH
Miért LOL? Nem olvastam, mesélj mit írtak...

Logitech természetesen.

Breki33
énsem
de a reklámban volt ha támad a tél vegyen vmit

de pontosan nem tudom mit kell venni
Breki33
elõbb mond meg milyen van

amugy lol a PCGuru PES cikke
ha nem tudnám, hogy nem én írtam :-)
GmorpH
Ez nem rossz ötlet, de az sem lenne rossz ha mondjuk kb. 0 fok körül megállna a hõmérséklet és nem süllyedne örökké -10-ig. Nem csípem a túlzott hideget az az igazság.

GmorpH
Miért oly' nagy a felelõsség?

GmorpH
Nincs, de azt egész könnyû összehozni, lehet hogy összedobom rendesen egyszer.

Vagyis megnéztem, mégis megvan, ugyanúgy, azóta nem nyúltam hozzá.

Íme

Breki33
Breki33
na tudják, hogy most jön a Parma elleni BL meccsem :-)

Breki33
ja a hivatal lecsap

énis hogy utáltam readme-t irni mikor gameplay-okat irtam és arrol volt szo, hogy Hedge rakja fel a soccergamingra

mindig angol nyelvû readme-ket követelt tölem :-)
mondjuk akkor Tommy még bölcsis volt :-)
Breki33
gamepad tulajnak lenni nagy felelõsség ám

amúgy milyen?
Breki33
jön a tél

asszem valami olajat kell venni :-)
Breki33
tényleg az 5506 nincs már meg?
azon filózok, hogy azis elég jól nézne ki felógások nélkül

elküldhetnénk a Nike-nak :-)
GmorpH
Hát ezt döntsék el inkább a többiek, hogy jó-e vagy sem.
Én eddig nem teszteltem komolyabban sem a labdát, sem a pályát így nem is tudom milyen lett, lényeg, hogy rossz semmiképp ne kerüljön ki az FH-ra, mert az csak rontja az oldal jó hírét.
Ha mások akik már használták azt mondják jó lett, akkor a readme-t hamar legyártom hozzájuk és elküldöm. De ha gondolod, kipróbálni te is ki tudod az 5628-as post-ban már a jó ladba és jó fû van elvileg, minden szükséges file-al ami a telepítéshez kell..

A telepítés pedig csak annyi, hogy a FIFA fõkönyvtárába bemásolni az összes file-t a rar-okból és ott elindítani a megfelelõ bat file-t.
Persze elõtte nem árt egy mentést csinálni a data\zdata_06.big file-ról, ha esetleg késõbb vissza akarod csinálni a dolgot.

FH ToMmY
GmorpH: ha ugy gondolod, van vmi jó cuccod, küldd el nekem: [email protected] és felrakom

De ha lehet vmi readme-t mellékelj

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

GmorpH
Ja ebbõl kiderül, hogy közben én is gamepad tulaj lettem.

Szóval akik ezzel jöttek mostmár ezt sem hozhatják fel a FIFA elleni kifogásnak. TV-m is van, szóval nincsen semmi amitõl ez rosszabb lenne mint a másik.

Egy gáz van hogy most tisztára fáznak az ujjaim, szóval max. kesztyûben tudnék játszani. Lehet, hogy ez már a vég kezdete?

GmorpH
Billenytûzeten nem is nagyon lehet, ahogy tudom, gamepadon meg majdnem 5 meccset már le is játszottam, szóval ott is egyelõre igyekeztem arra futni amerre szereték.

GmorpH
Ja és ha már felkerült az FH-ra a rossz labda, szerintem ki lehetne cserélni a jóra és ne a rosszat népszerûsítsük.
Ennél azért mi profibbak vagyunk. Még azt hiszik ilyen amatõrök dolgozgatnak a FIFA kiegészítõkön. És az tényleg gázul nézett ki közelrõl.

Breki33
jó ám az a foci is, de túlzásnak tartom, hogy verné a fifát ezerrel
de gondolom olvastad, hogy jön az EURO

tényleg te nemis mondtad, használsz-e OTB-t
GmorpH
Jahh, oda, de tiszta vicc, hogy itt végignézed az utolsó 5 oldalt és egy szó nem esik arról, ott meg mindig elõkerül ez.

De hát ez van, mindig a legjobbhoz hasonlítják az emberek a dolgokat.

Breki33
A PES-esbe?

AZt birom, hogy engem akartak az fh-ra PES-esnek
Termi is ezzel üldöz P
GmorpH
Na megint benéztem a "másik" topicba, bár nem kellett volna. A második hozzászólás amibe belefutottam megint a FIFA-ról (is) szól.

GmorpH
Játék közben látható, bár replayben, a 5593-ban. Kicsiben távolabbi kamerával is jól néz ki, csak gondolhatod mennyi látszik belõle. Ami látszik az remek.

A 2003-as fsh-ból van a minta, csak azok a modellek nem voltak jók a 2004-hez és ezért kellett a kékes idei másik nike modellje a raptorból és így a kettõt összegányolva, plusz némi PS-ses móka után sikerült összehozni a 2004-es Nike Vapor Red-et. Teccikérteni? Mert ez egy szép hosszú mondatra sikeredett. De lényeg, hogy a labda remek lett.
És mint látod tudásomnál csak szerénységem hatalmasabb.

Breki33
és a labda játékban milyen?

ja és hogy sikerült?
a ball raptorbol vetted a mintát?
GmorpH
Aha, persze, a pálya tök jó. És a labda is, mostmár.
Igaz, mert a háló, pláne amit mutattál az messzirõl botrányos. Közelrõl nagyon jó.

GmorpH
Párat igen mert kezdtem elveszni a sok file között. De remélem neked megvannak még?

Breki33
de tetszik neked is?

amugy a háló sem az igazi még PPPPPPP
GmorpH
Ja, nemtom...ráérek és biztos mazochista vagyok...

Amúgy azért, mert ha sikerül akkor az tök jó mert ilyen még nem volt a 2004-hez.

Breki33
ja a regi képeket kiszedted?
pl a zászlókat nem látom
GmorpH
Na bazz, mindig kihagyok valamit. Sorry a sok post-ért.

Szóval a lenti stadion kép (5580) az már a Delle Alpi volt amúgy, szóval Play Nownál már akkor is mûködött a dolog.

Breki33
sztem félreértettél
azt kérdem miért volt neked jo nekem labdát meg füvet készíteni
GmorpH
Ja és kipróbáltam, a stadiont és simán körös volt carreerben is bár nem Juveval próbáltam, de Reallal is csíkos volt és ott simán jó lett miután lefuttattam a bat-ot. Play Now-nál próbáltam más csapattal is, ott a Juve stadion is karikás mostmár. Ja és a labda csak azoknál a csapatoknál lesz Nike Vapor Red, amik az 5-ös labdát használják, ui. csak az van módosítva.

GmorpH
Hát az hogy mindig mikor változtattam valamit akkor újra el kellett kezdeni a meccset, mert különben nem látszik mit csináltam. A játék nem baj ha fut, de ne 3D módban, hanem csak a menüben. Így változtatni lehet, bár néha kilõtte a neccképet de ez kb. 50-bõl egyszer ha elõfordult. És hogy miért Real-Barca? Mert a play now-nál kapásból azok jöttek elõ és így csak rá kellett tapadni az enterre és ment is a meccs.

GmorpH
Na igen, játékokkal tök jó lenne dolgozni, bár a programozáshoz azért elég kevéske vagyok ám.

Breki33
köszi de mi volt ebben neked jo?
a feladat?
remélem azért tetszik a labda
Breki33
a gamehunter.hu-n van egy email-t megér

de ingyen nem adunk P
GmorpH
Hát igen, ez nem hangzik rosszul, de tényleg nagyon társadalmi munka szaga van. Azért köszi.

GmorpH
Ha tudnék...kb két hete játszottam utoljára a FIFA-val szóval megnézem. Az utóbbi két napban kb. százszor kezdtem el a Real - Barca meccset, de egyszer sem játszottam tovább csak egy bedobásig.

Breki33
ja hátha érdekel

:: Programozókat keresünk ::

Olyan embereket keresünk, akik értenek a programozáshoz és szívesen segítenének, hogy minél több játékhoz készüljön honosítás! A feladat annyi lenne, hogy néha küldünenénk egy egy játék szövegfájlját (ami esetleg kódolva van, vagy ha nem is kódolva, de nem lehet simán szerkeszteni) és ahhoz kellene megpróbálni írni egy visszakódoló programot. Dezzy anno nagy segítségünkre volt, hiszen nélküle nem lenne most Enter The Matrix ill. Project IGI 2 honosítás! A jelentkezéseket a saját (Methos) mailcímemre várom!

bár szocmunkának tûnik
Breki33
az összes?
semmi másmilyen nem marad benne?

de a kockásra válaszolj please P