10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#7500 jah rakj már be dagirol egy képet hogy mennyit változott az enyimhez képest -
#7499 nemtom..kéne? milyen peccs? mit javít? hol olvashatok róla? honnan tölthetem le? ki vagyok én? :)) -
#7498 tényleg te nem szeded a patch-em? P -
#7497 persze csak,ha kevésen múlik..vagy nem? -
#7496 jólértem és Te is..ez mind2 oldalon így van egy elhibázott szabadnál..nézd csak meg;) -
#7495 Jag az egyebeket is bemásoltad? -
#7494 nemúgyértem az én kapumnál van -
#7493 sok ilyet írtak már az fh-n
nekem volt asszem a 98-hoz olyan mentésem hogy az alapvonalról dobdta be a labdát P -
#7492 az akkor van,ha mellélövöd a szabadot..ilyenkor a csatár helyett a kapust mutatja bosszankodni..szép bug:) -
#7491 ez a Fifa elég háklis
van hogy berakok a Realnak flag-okat és az Eindhovennál akad ki. -
#7490 ha nem hiszed szívesen elküldöm!! velem sem történt még ezelőtt ilyen,de most rettentően felb*ott.. -
#7489 én azt bírom amikor a kapusom hatalmasat vetődik át a kapufán csóválja a fejét, dörzsölgeti a tenyerét, majd hálisten kirúgás. -
#7488 Tulzás!!!!
ekkora bug nem lehet!
-
#7487 Hát ha szép mezeket akarsz ajánlok egy Manu Chelsea-t pl -
#7486 Hát gondolom müködik a dolog azokkal is! -
#7485 jah és multiban
bár úgy láttad, hogy megy P -
#7484 bázz..szabálytalankodtatok már az ellenfél ötösén belül,hogy a bíró befújta kifelé a szabadot??
a 3. évemben Ronaldonak nem megy a gólgyártás,6 meccsen mindössze 1szer talált be,és kapott egy piroslapot is. ez a szívózás odáig fajult az egyik meccsen,hogy egy beadásom után Roni elől a védő a saját kapujába rúgta,mintha nem akarná,hogy a csatár gólt rúgjon. aztán jött egy csomó szabálytalanság is ellene. de a főpojén,hogy egy beadás után a kapus kijött,de a Dagi a feje fölött elfejelte a lasztit a felső kapufára,hogy az onnan egyenesen lefelé a gólvonalra pattant. egyből rohantam rá egy védővel együtt és akit besodortam a lasztival együtt a kapuba. Roni erre fogja a fejét,mintha mellé lőtte volna,aztán kapuskirúgás?!!! hát ilyet..érti ezt vki? megvan replayben ha érdekel.. -
#7483 kivel még????? -
#7482 Köszi Breki mindent!!!!! -
#7481 próbáld ki több csapattal is -
#7480 Vazzeg!
Ez naggyon állat lett!
Tottenhamnek mijen Tuti meze van:)))))
Jol Müködik!!!!!!!!! -
#7479 Köszi, Breki! Igen, ez ugyanaz mint amit letöltöttem. De akkor nem értem mért néz ki másképp az én, meg a te screenshotodban -
#7478 és akkor elöször kicsomagolom oda az összeset - mindegy milyen sorrendbe, aztán a végén a pluszt????
és akkor a zdata fájlokat csak simán bemásolom??? -
#7477 baski
elmented az egész data- könyvtárat máshova
az öt perc
aztán kipróbálod
raknék be magamn nak új dolgokat de addig nem lehet P -
#7476 nem merem:)))) -
#7475 az fshpluszt a végén -
#7474 értem, na rakd már fel amit leszedtél, had tudjam meg jó-e -
#7473 Hát abbol hogy nekem a WC rekordom 9:1 lett és erre fel kértek meg hogy amateuron jáccak egyet! -
#7472 És mi okból?
A régi gamepaddal nekem a rekordom 7-1 -volt egy nemzetközi meccsen
de WC-n
MOst kb egálban vagyok a géppel P -
#7471 Brazil Home -
#7470 Hát CFC, Amstell, Sanzeyy, Peppe!
Mircesek! -
#7469 Milyen többiek? -
Na remélem sikerült!
Breki: megkértek a többiek hogy amateur-ön jáccak egyet!
ez lett! -
#7467 oké felrakom eztis oda bár sztem ez van ott kint
download
Ezt a többiek ne szedjék, hisz benne van P -
#7466 7238
Hát ez tényleg nem az a háló. Pedig én azt töltöttem le, amire a 7238-ban mondtad, hogy az van neked. De lehet hogy azóta újították a fájlt.
Mindenesetre még mindig érdekelne az általad használt háló. Nem tudnád feltenni valahova azt a fájlt, vagy esetleg mailben elküldeni?
-
#7465 nálad van a bibi
most próbaképpen leszedtem simán lejött
amúgy ha müxik az Terminek köszönhető
ha nem az meg nekem P -
#7464 jah akkor getrighttal töltöm mer az van!
Köszi! -
#7463 ez attol fugg mivel töltesz le
ha explorerrel azt hiszem buktad
probált flasgettel,reget, pl -
#7462 mást nem tudok tenni
egyrészt négy óra újrarakni
másrészt hátha valaki most szedi
megvárjuk másnak lejön-e
ha nem esetleg megadom a jelszot -
#7461 akkor megproszálom mégegyszer!
és ezt a 99%-ot törli is a gép???
Vagy azt nem lehet hogy arra töltöm rá az 1%-ot???