FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is olyan rég Hedge bejelentette, hogy február hónap folyamán megjelenik a HSP 2004 Light Edition a HSP sorozat legifjabb tagja, amely a nevével ellentétben cseppet sem kicsi és könnyû falat.
A light verzóban csak az NBI-es csapatok szerepelnkk. A tavaszi kiegészítésben már a második liga is szerepel majd. Egyébként sok kiegészítõ patch is megjelenhet...

forrás: FH

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
sztem még nincs végleges
BaLeeX
Láttam valahol, hogy létezik a 2004-hez egy olyan kiegészítés amiben az aktuális NB1-es csapatok játékosai/mezei szerepelnek. Ezt honnan lehet letölteni?

Néztem a http://www.fifahungary.com-on de csak valami Demohoz valót találtam.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Breki33
gamecopyworld
Breki33
ha akarsz venni olyat minz én ajánlom a SZÁMALK-ot
Breki33
miez fejtágító? P
Valaki tudna adni egy cracket a FIFÁ-hoz,még mindig nem megy a bill. átálitás.

mukika
dehogynem hidd csak el! billentyûzetmél biztos jobb! legalábbis nekem! 😊

LezLee
Lehet, hogy neked jó, de Fifához nem sokat ér két analóg joy nélkül.
mukika
hátul is van még 2 gomb, és azok alatt is! tök jó!

mukika
nah én is elkezdtem ezzel játszani. én ezzel nyomom:

Rudee
Kommentár nem rossz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
namindegy megprószálom reprodukálni

bár nemlesz könnyû

a kommentátor, hogy tetszik?
Breki33
Ezt nem hiszem el

életem gólját löttem vagy 30-ról erre a fifa nem veszi fel.

Olyan volt mint anno Romerto Carlos golja a brazilok ellen a minivb-n, irtó nagy csavar volt benne aztán bevágódott a sarokba.

Na mondom ebbõl gig lesz erre nincs mentés.
Rudee

Rudee

Rudee

Rudee

Breki33
Ja és megvan a fifaurugvay

itt fent vannak a kommentárok
Breki33
Ja és megvan a fifaurugvay
Breki33
Drawing Fouls

We have used special moves with only mixed success in Fifa 2004, but we have found that they have a useful application in drawing fouls. There isn't a "take dive" button in Fifa, but you can manipulate the refs a bit with your special move button. You will often draw the foul 10-20 yards outside of the penalty box, putting you in a solid position for a set play on the net.

In this example, #20 is moving at good pace down the field, but his defender is closing on him quickly.

We use our special move button and right analog stick to pull the ball back. This baits the defender who gets just a bit too aggressive.

The defender goes for an out of control slide tackle, taking down our man and committing the foul. We know have the opportunity to pull a set play out and attack the goal. You won't always get the foul called. At times you will simply be dispossessed, but the odds are pretty good that you'll get a free kick. Not a strategy that you want to use on your own side of the pitch, but in a tight game, it might give you the break you need to put one in the net.
Breki33
viszont van szép mezük P

Breki33
nem láttam, bár délamerikai oldalakon elõferdülhet

Rudee
Nincs.

Barca soundpatch nincs vhol?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
Borussia Soundpatch

download
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Egy fifa oldalon olvastam:

Miklós Fehér dies while playing.
:: Posted by Michael on Monday, 26 January 2004
Benfica striker Miklós Fehér suffered a heart attack and died during a Portuguese SuperLiga clash at Vitória Guimarães on Sunday.

The 24-year-old Hungarian international - who was capped 18 times - collapsed shortly after being yellow carded in stoppage time. He leaned forward with his hands on his thighs before suddenly falling backward.

Feher - a second half substitute - was stretchered off the pitch and the game was halted for 15 minutes as team doctors attempted to resuscitate him.

"We tried to do everything we could to save him", Dr. Fausto Fernandes said.

Fehér was taken to a hospital in Guimarães by ambulance, where he died later.

UEFA announced on its official website that Fehér died of cardiac arrest. An autopsy was planned for Monday.

"We are all in deep shock and would first like to address his family sending our condolences. All the Benfica board and supporters are mourning our athlete, Miklós Fehér," Benfica's head of communications Antonio Cunha Vaz said.

At last year's Confederations Cup finals, Cameroon midfielder Marc Vivien Foé collpased and died after suffering a heart attack on the field.

Centrespot and the soccer world give their prayers to Fehér's family, friends and team mates.

Miklós Fehér
20/07/79 - 25/01/04
R.I.P.
Breki33
oké, de hogy
ezt kérdem
Breki33
oh yes
megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

mûködik a brazil kommentár
és tökjó
onnan szedjétek amit kilinkelte ! ! !

Kezdek büszke lenni magamra P
Rudee
Messzirõl is ki lehet lõni a sarkokat 😊

Breki33
jó közelröl ok de 30 ról

bár most rúgtam egyet a hosszúba P
Rudee
Én a C-t nem használom.
Mikor kapu felé viszed lõdd ki vmelyik sarkot, kapus nem sokat tud tenni.

Breki33
kapáson a c-st érted?

igazából arra gondoltam mikor kapu felé vezetem és zutty
Rudee
Kapásból kell ellõni csak nem túl erõsen mer akkor kapu tetejére esik.

Breki33
Hát megnézem a másikat hátha az jó lesz, sztem lehet nem jó teljesen.

Ja tényleg akartam kérdezni tõled, mivel most bill-el vagyok kénytelen játszani, hogy lehet 30 méterrõl nagy gólokat lõni?

Gamepaddal valahogy ment így meg csak nézem, hogy valaki tök távolról bevarja a-la 2003.

Olyasmire rájöttem, hogy ha lövés után a vissza nyilat nyomom hatalmas bombák lesznek.
Löttem is egy akkora gólt de aztán elkezdtem kapufákat löni. Szval érdekelne te hogy lõsz.
Rudee
Nekem is ilyen volt, de mielõtt azt elindítottam volna, volt egy register rész (1.51es verzió).

Breki33
Én nem találtam olyat ahova be kéne írni így leszedtem egy crack-et (egy exe egy reg van benne)
Rudee
Van egy register menüpont, oda kell beírni.

Rudee
Javított igen.
A portugálnak nem állt be a pofája
A FIFA Uruguay és a FIFA Brasil már rég óta nem megy.

Breki33
a socceracces-ost?

teis javítottad vagy máshonnan szedted?
És melyik magyarázott végig?

elvileg a fifaurugvay és fifabrazil közremûködött de ezek nem jönnek nekem be, most ami cimet kilinkeltem onnan szedem
leszedtem, de csak trial. Találtam hozzá serial-t, de nem tudod vele mit kezdeni. Látom neked már regisztrálva van. Mit csináljak a serial-ral? (Így csak 3Mb-ot "néz")

Rudee
Mi nem jó benne?

ricsi1
nekem nem jó!

ricsi1
hell

Rudee
Meccs közbe kb 4x szólalt meg, fölraktam egy másikat hogy csak képzelõdök vagy télleg ilyen szar, de az meg végig magyarázott. Vmi nem stimmel vele.