FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
de igazából sose néztem
mindenesetre nemárt ha felrakja
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hangot tömöríteni sztem veszteség nélkül nem nagyon lehet, bár nem ismerem az asf formátumot.
A hangfelvételt olyannál gondoltam akinek van TV tunerkártyája
Namost nálam annak a "bõr" része kezdett szétjönni elõször.
Így most elkezdtem filózni ezen a másikon úgynézem jobbak a gombjai, és nagy nehezen megtalálva ezt az elölnézetes képet kiderült hogy neki is van négy gombja elöl (ami elég fontos).
A felsõ képen
A z és c felül van és emiat féltem, hogy elöl nincs gomb az OTB_nek.
DE ez a hátsó kép megnyugtatott
a 2. egy kibõvitett gameplay
Deviance az a csapat aki megosztja P
Német vagy Angol Fifa?
Origi?
a config.dat-ot F4-el nézheted meg (TC)
elõbb kérdeztem, mint utánnanéztem.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Cool Edit?
Ha visszarakod asf-be az nem veszteséges?
Ha tényleg tudsz asf-be konvertálni érdemes lenne TV-bõl felvenni a hangokat aztán átnyomni
ha lemaradtam volna vmirõl akkor bocs.
mondjkuk az érdekes lehet ha pl JUve Bayer-n van és a Bayer-n hangokat is berakom
kiis próbálom
Hát amúgy ez a gamepad ha jól látom nem dual-os.
Most nincs gamepadom sajnos így nemtudom megnézni de a dual-nál én sose állítottam be alapból jó.
Sztem érdemes lenne beruházni egyre, egy karral nemsokkal jobb mint a bill.
Amúgy talán nézd meg a config.dat-ot benne van-e
Én a Juvést kicsit megbolondítottam mert nem mindegyik tetszett így fenthagytam az eredetit is és a többi rotációs rendszerben váltakozik.
Nemtom érthetõ-e P
Detto, tegnap este volt vmi Barcelona meccs, azt figyeltem mikor marad a földön vki. Lassan meghülyülök

nézek egy focimecset és már azt figyelem mikor esik valaki össze
és az egyik kedvenc játékosom is, de amit egyesek mûvelnek
pl a mircen nicknévxyfeher
az agyam azon jár ha nem játszott volna másképp történik-e
de ezt sajna sose tudjuk meg
commentek:
Name : Guilherme
Email : [email protected]
User Rating : 8
Comment : It´s a great turf, but it´s too bad that it is in all stadiums. If you know how, put it only in some stadiums, like the generic olympic, that have an awful turf, then i´ll give you a 10
Ha jól értem ez ugyanaz amit én kértem.
Jó lenne tudni, hogy mi alapján rakja be.