10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• FH ToMmY
    Amit nem értek, a bevállt dolgokat miért vették ki, miért nem fejlesztették tovább? Pl. görögtűz, cselek
  • GmorpH
    Nem lesz már most is az, mivel évről évre elrontja a jó dolgokat és helyette szarokat tesz a játékaiba. Persze ettől nekem nem lesznek álmatlan éjszakáim és ők sem lesznek szegényebbek.
  • mohus
    "Most komolyan, ha az EA csak a felét leigazolná ennek a rengeteg FIFA kiegészítő gyáros embernek, már az rengeteget dobna a program szinvonalán. "

majd hülye lesz...az pénzbe kerülne...így meg tök ingyen fullra:)és a licenszeket sem kell megvenni
  • FH ToMmY
    Hori!
    Majd vett fel szerkesztőket
  • Breki33
    de kik?
  • FH ToMmY
    Unatkoztak aztán csináltak egyet. Egészségükre :D
  • Breki33
    nya nem egészen értem az ai.ini-t hova kell bemásolni
    nekem nemis volt ilyen
  • Breki33
    az index-es
  • FH ToMmY
    Melyik?
  • Breki33
    ezitt a reklám helye

te Tommy miez a másik fifa-s oldal?
  • FH ToMmY
    Hopszi elcsesztem... szval
    FIFA Hungary
  • FH ToMmY
    Van egy uj adatb. szerkesztő!
    ECP DBEditor. akinek még nincs meg szedje le ;)
    [FH]
  • Breki33
    AUTHOR:SEVIX
    [email protected]
    GAME FIFA 2004

HERE MY LATEST SECOND WORK FOR AI OF FIFA 2004 GAME....

download

FEAUTURES :

-THIS FIX LET THE CPU BE MORE DIRECT IN THE ATTACK STRATEGIES,
    -POWERFUL SHOTS FROM EVERYWHERE,ANGLE AND RANGE!!!!!!
    -CPU MAKES TACTICS SUBSTITUTION
    -ATTRIBUTES EFFECTS OF PLAYER ON
    -IMPROVED TAKLE AND STRIP TOLERANCE!!!

FOR AICPU INSTALLATION: (AICPU CAN ALSO BE NOT INSTALLED!THE PATCH WORKS AS WEEL!DON'T GO MAD IF YOU CAN'T INSTALL IT!!)

AS YOU CAN SEE,IN MY PATCH THERE'S ALSO THE FAMOUS BIGGUI EDITOR.THIS IS AN UTILITY THAT ALLOWS YOU
    TO IMPORT AICPU FILE IN ZDATA_06..
    OPEN THE ZIP FILE AND EXTRACT BIGGUI. LAUNCH THE EDITOR BIGGUI AND OPEN THE ZDATA_06 FILE OF YOUR FIFA 2004 THAT YOU FIND IN EA SPORTSFIFA 2004 DATA FOLDER,
    YOU'LL SEE THAT AICPU FILE IS THE FIRST OF THE LIST. DELETE IT AND IMPORT THE NEW ONE THAT YOU FIND IN MY PATCH FOLDER.
    THEN COMPRESS MY AICPU THAT YOU HAVE IMPORTED IN BIGGUI AND CLOSE THE ZDATA_06 AND BIGGUI.
    THEN......ENJOY...
  • GmorpH
    Kezdésnek nem rossz.
  • Breki33
    Hát először is leszedem ezt:

bundesliga soundpatch.zip (106 MB)

download
  • GmorpH
    Senki többet? Tiéd!

Gratulálok az új posztodhoz. Mik a terveid a válogatottal kapcsolatban?
  • Breki33
    szöv kap, P
  • GmorpH
    Ja és pl. Breki-t ajánlom nekik koordinátornak, vagy amilyen posztot választ magának. (Ez a minimum)
  • FH ToMmY
    GmorpH: szerintem még igazolni sem kéne! Mennének azok ingyen is :) Ariel ha ott lenne már ütős egy játék lenne a Fifa, meg 1-2 kitrály mezkészítő emberke..
  • GmorpH
    Most komolyan, ha az EA csak a felét leigazolná ennek a rengeteg FIFA kiegészítő gyáros embernek, már az rengeteget dobna a program szinvonalán.
  • Breki33
  • GmorpH
    Sajnálom is, de hát ez van...
    Esetleg beruházhatnék egy All-in-Wonder kareszra is amiben TV- in/out is van, akkor megkímélném magam a nélkülözés szörnyű napjaitól.
  • GmorpH
    Breki úgy belejött a közszolgálati linkelésbe, hogy alig találtam meg a hozzászólásodat.

Nekem is Radeon kártyám van - ugyan nem XT -, és én a 3.9-es Catalist-et használom, eddig semmilyen progiban nem vettem észre hibát. Szerintem ezt próbáld ki, és hátha segít.
  • Breki33
    sajnálhatod

akkora mecs volt
  • GmorpH
    Hát ez az. Nekem nincsen, Pedig az NHL meccseket is elég sűrün adják, ha jól tévedek...Nincs mese kell egy TV kártya.
  • Breki33
  • Gbr
    Nem nincs semmi tuningolva,én is driverre gondoltam de abból melyiket?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    DG from DG Stadiums has just released a new Delle Alpi Stadium (Torino) for the game - take a look at the right screenshot to get a sneak preview of this fantastic stadium in an updated version for 'FIFA Football 2004'. You can download the new 'Delle Alpi' for FIFA 2004 now @ DG Stadiums!

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    mert hülye a közszolgálati
    de szerencsére van Sport1-em
  • GmorpH
    OFF:

És ezt miért csak a Sport 1-en adták?

szemetek

ON:
  • GmorpH
    Valami ilyesmire gondoltam. De ezek szerint, ahogy írtad, más proginál is van probléma. Nincs tuningolva a géped? Proci pl.? Az szokott néha ilyesmit csinálni.

(Egyébként nálam ilyen nem volt szerencsére, ezért csak tippelek mi lehet a gond.)
  • Breki33
    3DMark nem elég objektiv

gondolom értitek miért mondom.

Amúgy meg kéne prószálni egy másik driverrel.
    Talán ez az Ati kártyák egyetlen gyengéje...

És bocsi az OFF-ért de:

KÖSZÖNJÜK CSAJOK TÉRDEN ÁZSIA