10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#4384 world class-efa trophy:
BARI(olasz másodosztályból felhozott)-BAYERN M. 1-1;2-0
kivertem a szemét németeket!!!
más:próbáljátok ki a szabadrúgás tippemet. nagyon hatásos!! volt,hogy 1 meccsen 2 gólt is rúgtam így..
imádom eszt a játhékoth -
Gbr #4383 Pontosan nem értem mit irjak le bővebben?Minden más játék megy csak a Fifa fagy egy idő után.Mega MaxPayne2 nagyobb felbontásban nincs kép csak hang, most 1024x768x32 van csak igy oké.De a Fifa sehogy se. -
Gbr #4382 Most a Max Payne2-vel nyomom(meg a Fifával ha menne),64000 nettó de ehhez kaptam egy bónt és ha megjelenik a HL2 ingyé megkapom az eredetit,amit eladok egy havernak nem bírom a szőrnyes gamákat.
Nem próbáltam még a 3dmarkban, de ha adtok valami cimet hogy kell ezt beállítani(nem értek hozzá),megcsinálom ha időm engedi. -
#4381 Csak nem? De népszerű lett. Tök véletlenül én is erre a tipusra pályázom. -
#4380 Ha egy kicsit bővebben le tudod írni akkor megpróbálhatunk okoskodni, de a videokártya magában még nem sok segítség, mert attól simán mennie kellene. -
#4379 milyen a karesz? mennyi volt? hogy teljesít 3dmarkban? bocs az offért,de én is szeretnék egy ilyet..thx -
#4378 Így igaz, és emellett már-már zavaró méreteket ölt a szerénységünk. -
Gbr #4377 Most vettem egy Ati Radeon9600XT kártyát,és valamiért 1-2 mecs után lefagy.Valaki segítsen,hogy mi kellhet neki? -
#4376 amiről mi nem tudunk az nincs :-) -
#4375 Legalábbis nagyon úgy néz ki -
#4374 ezek szerint nincs -
#4373 Ehhez a total club managerhez nincs valami patch vagy valami hogya hang meg a fusion is jó legyen! ???
A fusion nagyon gázul van megoldva.. kamerát sem lehet állítani, meg valami gyenge változata a Fifa-nak amit fison-ba behoz.... -de ezt már írtam ecce! -
#4371 Csak teszt célból. Tulképpen arra vagyok kiváncsi, hogy a memória frekin kívül van-e más különbség a két kártya között, mert a datasheet-ek alapján én más difit nem látok. -
#4370 most kaptam ki a Juvétól 5-4re world classon a másodosztályú Bari csapatával,ugyanis 1 év után sikerült feljutnom velük!
a szabadrúgás amit írtam naon hatásos tud lenni,jópárszor sikerül gólt rúgni.. -
#4369 huzni akarod a kártyát?
Why? -
#4368 Nem bizony, ezt ecseteltem már odalent is. -
#4367 hát ha a kártya elkedd szemetelni és fagyni, ha nem bírja
ezért ne nagyon húzd túl
de most te nem képfrissítést akartál lock-olni? -
#4366 Nos Breki fentvan a progi, kipróbáltam, de egyelőre nem találtam normális tesztet amivel kideríthető meddig bírja a kártya a felefelé lépegetést MHz-ekben elhalálozás nélkül. -
pinturicchio #4365 Köszi Breki.
És Forza Juve! -
#4364 kézit néztem.......... -
#4362 Juve of course -
#4360 Fifamanias download
Nézd meg itt -
#4359 -
pinturicchio #4358 3854 -
#4357 Köszi a tippet examinee, ismerem azt is és majd ki is fogom próbálni. Már mindegyik megvan egy pár napja, csak kedvem nem volt tökölni velük. Majd megnézem melyik mit tud aztán kiderül melyik marad.
Bár most már piszkosul elegem van - úgy általában - ebből az év végi bohóckodásból ami évről évre megy. -
#4356 hányas hozzászólásban van a kép? -
pinturicchio #4355 A Fifamania.it oldalon sem találom a stadio olimpicót. Csak egy stadion van amit le lehet tölteni, mégpedig a Delle Alpi. -
#4354 Ha Radeonod van akkor töltsd le inkább a Powerstrip helyett a Rage3d Tweaket!!! -
#4353 A powerstrip-el olyan felbontásokat, frekiket tudsz ami nincs is a Windows-.van ahár hz-ént növelheted pl játék közben is -
#4352 Most próbáltam ki átállítottam 85-re és simán ment. Szóval fogalmam sincs a Windóz miért nyilvánítja "monitor által nem megjeleníthető mód"-nak a 75 Hz feletti értékeket. (Ezért használom 75-ben)
1024*768-ban amúgy 100-ig megy ami már bőven jónak nevezhető. -
#4351 csak hamarabb fárad a szemed
85 Hz azért kellene szvsz -
#4350 Remek játék, sőt isteni ez a FIFA 2004 imádom.
Őszintén szólva nem erőltettem, 75-el már a régi 60-as villogáshoz képest mennyei a kép és ahogy olvastam 70 felett nem érzékeled a vibrálást sem. -
#4347 Azta, de gyorsak itt az események...elakad a szavam. -
#4344 Ezt pedig azért mert az előbb elszúrtam a linket
Trezeguet 14'
Miccoli 19'
Trezeguet 24'
Maresca 27'
Di Vaio 62'
Del Piero 67'
Zalayeta 78' -
#4342 4336 -
#4340 Elárulná valaki nekem, mint nagy "lámának", hogy mi az a Powerstrip, és mire jó? Csakhogy használjam-e én is. Amúgy már hallottam róla valahol, de nekem is olyan az agyam, mint GmorpH-é :))
ui.: Bocs az OFF-ért :) -
#4339 Nekem is, de ez most cserekártya amig kapok véglegeset a cégtől a Ti4200 helyett. Szóval most muszály ezt használnom és végülis jobb és gyorsabb is lenne ha nem lenne butítva. -
#4338 Ó hát jajjdeköszönöm milyen rendes valaki.
De nem a refresh rate-tel van a bibi. Az műkszik fix 75Hz-en. -
#4336 várj kerestem neked valamit
offtopic link
volt egy másik fórum amiben benne volt de most azt nem találom -
#4332 Nem látok ilyet
De irtam a moderátor fórumba
sztem valaki reklamálta, hogy miért nem a fifa.hu van és rossz serverrel felrakták
mostmeg kiszedték az extra-t de nincs se link se rendes server
A kérdésedre meg nem tudok válaszolni
ha fel se teszed P