FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nincs jó patch felrakva
fm
peccs,idézek:
Ha a #2275-ben lévõ file-t letöltöd utána:

"1) Az Orig-Exe mappából bemásolod a telepített FIFA játék mappájába a fifa2004.exe-t
2) Update mappában elindítod a dev-rtp_fifa.exe-t ami felrakja a patch-et
3) A Crack mappából bemásolod a fifa2004.exe-t a játék mappájába
4) Ha minden sikerült 1-3-ig, akkor mehet a játék mert sikerült a patch-elés"

GmorpH
Még egy kép a reklámokról Breki:

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
nemvágom

ha vágnám nemide járnék :-)))))

Akkor fm, GmorpH benne lennétek a csapatban?

Eddig
Marcell, Beepee
és én vagyunk benne
fm
nekem a Kenny féle 1.2es gameplay van. ez amúgy könnyíthet is a játékon a gép ellen?

Breki33
Azért egy OTB nemárt beadás elõtt.

Amúgy a c+d-rõl tudok az nemjó?

Igaz ebben fm a nagymester :-)

Ja amügy most rúgott ki hokapó a mircrõl mert megmondtam neki, hogy ne szoljon bele ha valakivel az uj gameplay-el akarok játszani

félti a bugjait

tényleg ez honnan van?
http://home.arcor.de/punkrockclassicsoundsgm/fifa/gameplay/gameplay1.2.ace

en eddig 1.1-esrõl tudtam
GmorpH
Egyébként az még nagyon messze van az szerintem, hogy minimális "belógások" (pl. labda a játékos testébe stb.) és hasonló "bug"-októl tökéletesen mentes játékokat kapjunk. Azért ezek az érinkezési pont számítások szerény ismereteim szerint igen komoly mûveletekés sok proci idõt igényelnek, pláne úgy, hogy az FPS szám ugye emiatt nem csökkenhet. Néha hibázik, de az évek folyamán ebben tényleg jelentõs volt a fejlõdés.

fm
még nem írtál semmit a c+a kombinációra. elég hasznos,de ha már vágod sorry..

banyek bannoltak ircen, vki intézkedjen, vissza akarok menni...
GmorpH
Nekem is szerencsére, most próbáltam, azért mertem beírni ide.

bodesz
nem kell elvileg ez minimális és még elfogadható bug és nem is nagy

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Breki33
nekem müxik hálisten
GmorpH
Ha instant replaynél a "lemez" ikonra kattintasz elmenti és utána az Options/Save-Load-nál megtudod nézni.

Breki33
Szabadrúgásleírás benne van a fifaiskolában
fm
én sem tudok replay betölteni. kilép a game,a menübe,vagy a windowsba 😞

fm
ne húzzuk ki a kettest! egyszer egy induló játékos felemelte a kezét,jelezvén szándékát,de az ívelés elakadta kezében
ez azonban nagyon ritka lehet,még a demóban történt,az ívelõ játékost rögtön felrúgták,így free kick nekem..

GmorpH
Ez lehet, de visszajátszásban sok olyan dolog látszik amit azért nem veszel észre meccs közben.
De tõlem kihúzhatjuk a kettest...

bodesz
2. "élõ" játékosok (nem rúgom át rajtuk a labdát, nagyon sokszor meg/felpattan rajtuk a laszti)

ez nem igaz megcsavartam multkor a labdát és gól lett és viszajátszásban az 1 ik játékosnak átment a kezén a labda 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

GmorpH
ja és még:

4. megnyertem az elsõ meccsem a FIFA 2004-ben

Amúgy apróbb pozitívumok amik szimpatikusak ebben a részben, hogy végre ne csak negatívumok legyenek:

1. elég szépen piszkolódó mezek
2. "élõ" játékosok (nem rúgom át rajtuk a labdát, nagyon sokszor meg/felpattan rajtuk a laszti)
3. a védõ hátulról visszatartja a csatárt pl. szögletnél szabadrúgásnál
4. Elõbbi fordítva, a csatár "beleül a védõ ölébe"
5. Szerintem a gép alkalmazza az elõnyszabályt, ha fellökök egy játékost és egy másik ellenfélhez kerül a labda, nem fújja le, de ha hozzám akkor általában igen.

Egy ami gáz, hogy a közönséggel nem tudtak még mindig mit kezdeni. Pedig már az is jó megoldás lenne szvsz, ha néha kicsit elforgatnák a "2D-s" közönséget a kamera középtengelye felé ha szükséges és így nem "vennénk észre", hogy csak papírbábuk állnak ott. Szerencsére ez csak a szemnek rossz a játékélménybe nem nagyon számít bele.

GmorpH
1. hülyeséget írtam mégis van BL.
2. igyekszem rászokni a c+a kombo-ra.
3. köszi fm

GmorpH
Nem tudom szabadrúgásoknál is használja-e ezt a dolgot a progi, de a beállításoknál van egy "Power-up Speed" amivel azt szabályzod elvileg, hogy a "csík" milyen gyorsan fusson fel lövéseknél a maximumig. Ezt ha lejjebb veszed talán a szabadrúgásnál is könnyebb lesz eltalálni a megfelelõ pontot.

fm
van benne BL,de csak akkor,ha carrier módban bejutsz oda..én már benn vagyok a BL-ben,bibibi

fm
a sima a szinta hazsnálhatatlan,mert nagyon magasra rúgja fel a lasztit,az átvevõ játékos meg bajlódik a levétellel és oda az elõny..a c+a pedig laposan,erõsen ível,az átvevõ játékos pedig gyorsabban veszi le a lasztit.
sima a és a c+a közt olyasmi a kül. mint az s és a w között a passznál..try it!

GmorpH
Utánanéztem és szerintem nincs benne BL és amiket még írtál, de ha errejár egy nálam profibb FIFA-s akkor Õ majd biztos tud neked tuti választ adni.

Breki azt nem tudnád megmondani /vagy akinek logi dual actionje van/, hogy lehet vele szabadrugást végezni? Sajna mindig fölé megy, és nem tudom kétszer egymásután olyan gyorsan megnyomni, hogy ne csússzon túl a jelölésen.

GmorpH
Ez az oka amiért én sem próbáltam még.
De a hadarás és a stílus miatt a hangulata biztos magasan veri az angolt.

GmorpH
Köszi, majd kipróbálom. De pontosan mi is a különbség a "sima" A és a C+A között?

precision
Hát az úgy nem egészen jó...bár biztos érdekes az olasz kommentár...de egy kukkot nem értek belõle 😄

Bazinga!

GmorpH
Még nem próbáltam ki, de az info-k alapján az angol helyett és nem mellett lesz az olasz a kommentár (ui. felül írod vele a file-t), és mint ahogy az elõbb is írtam, én úgy tudom az nem késik.

légyszi valaki segitsen!

GmorpH
Ja igen a Windows restart-ot nem írtam. Sorry.
Ha a hang jó, és már csak a kommentár csúszik azon azt hiszem semmi sem segít, de Breki mintha azt írta volna, hogy az olasz már nem késik, szóval azzal tehetsz egy próbát.

precision
Igen, nálam is! Azt írták itt a többiek, hogy az olasz kommentár javítja a problémát. De most lecseréli az egészet olaszra, v. marad angol és megjavul???

Bazinga!

fm
sztem ekkor a legjobb választás,ha a nyilat lefelé nyomod "erõsen",maj c+a egyszerre lenyomásával belövöd középre a lasztit. erre érkezhet fejessel,kapáslövéssel,esetleg csukafejessel is a csatár. nagyon hatásos..

Breki azt nem tudnád megmondani /vagy akinek logi dual actionje van/, hogy lehet vele szabadrugást végezni? Sajna mindig fölé megy, és nem tudom kétszer egymásután olyan gyorsan megnyomni, hogy ne csússzon túl a jelölésen.

fm
a kommentár nálam is ilyen,tisztára mint a sport1-en,úgy be van fáradva szegény..már rág kirúgás van,mikor Dzson Moccon:-Ohh,he can score now!

hello!biztos volt már a fórumon,de hogy lehet bl-t uefa-t meg világbajnokságot jtászani?vagy csak megnyerni lehet?esetleg cheat?elõre is köszi

precision
De a kommentár hangja is csúszik, azt csak most vettem észre. Mittudomén, pl., ha passzolom a labdát monjuk zidane-nak...õ passzolja tovább és a kommentár beszól hogy "zidane" amikor már rég nem nála van a labda. Szal a kommentár is csúszik. A hang meg közben megjavult, úgy néz ki, hogy egy restart után a directx-es buher bevált. AZ olasz kommentár az segít, hogy ne csússzon a kommentár???

Bazinga!

GmorpH
Na mégegy válasz Brekinek aztán lelövöm magam egy darabig. Még a végén megszólnak, hogy itt élem ki minden elfojtott fórumozási és gépírási mániámat.

Nem találtam eddig még spanyol kommentárt, de jelenleg nekem spec. a www.socceraccess.com vagy .net sem jön be, ahol az olasz leledzik.

GmorpH
Ja és ha már ittvan lehetne egy kérdésem? Tulajdonképpen ezért készült a kép is. Ebben a szitubn ha középre szeretném adni a labdát, az hogy oldható meg legjobban? Az nem érdekel hogy utána gól vagy nem, azt majd gyakorlom, de eddigi FIFA-s beidegzõsek alapján próbálkozva, nekem ilyenkor szinte mindig "amerre állok, arra rúgom" a szitu és nem befelé megy.
Régebben ilyenkor még ha hanyatt is esett a játékos azért betekerte, de most mintha más lenne a trükk.

GmorpH
Picit nagy azért nem tettem be, csak a linket, de nem rossz köszi.

GmorpH
Amúgy ha a kommentár késésre gondol akkor tényleg nem megoldás, de ezt eddig nem írta. Vagyis azt írta, hogy "Elrúgom a labdát, és utána kb. 1 másodperc múlva lehet hallani a hangot." Ez volt nálam is, még tréning módban jött elõ, ahol kommentár nincsen, ezért ott teszteltem és ezt megoldotta a DirectX buherálás.

Breki33

köszi P
GmorpH
Egy reklámtáblás kép rendel:

Reklámok

Breki33
Lehet ámcsak arra gondol, hogy a kommentátorok késnek
Erre megoldás az olasz kommentár
Ja tényleg teseláttad a spanyolt?

Ja és nemtudnál egy reklámtáblás képet linkelni?
precision
Thx az infot...nézem a linket! :-)

Bazinga!

GmorpH
Info a kezelésrõl hibákról satöbbikrõl és egy alternatív megoldás a hangproblémára a lenti linken. Talán így megoldódik, bár nekem bevált a lent írt módszer, mert kezdetben egyátalán nem volt hang, majd késett, és ezzel a beállítással minden probléma megoldódott a hangok terén.