10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• M.A.D.
    Breki:Hozzá, mint ősfifáshoz szólok. Melyik gameplay patch-et érdemes leszedni, mert jól tudjuk, hogy az alap FIFA game abszolut nem realisztikus. Mivel nemrég jött ki a 2003-hoz a legjobb/legnehezebb patch, én így azt nyomom még mindig. A 2004-et addig nem telepítem fel, amíg ki nem jön egy elfogadtható patch.
    Nos?
  • LezLee
    Na most ezt egy kicsit bővebben ki tudnád fejteni, tudod lassú a felfogásom :))) Esetleg a bolt nevét meg tudnád mondani, és a pontos címet, mert egyátalán nem vagyok ismerős Pesten. Vagy webcím is jó, köszi szépen. És ott biztos van ilyen gamepad???
  • GmorpH
    Akkor viszont simán az a "gond", hogy egyszerűbb nekik kompletten cserélni, mint egy új gumit húzni a botra. Hogy miért azt persze nem tudom.

Nekem is volt már hasonló esetem, csak más területen, az nem számítógép volt és végül hagytam a fenébe és maradt minden a régiben.
  • Breki33
    nem simán le tudnám szedni
  • GmorpH
    Értem én, de a gumi szerintem gyáriag rá van integrálva a botra szóval nemhiszem, hogy külön cserélhető. Ahhoz szerintem a botot is cserélni kell.
  • Breki33
    nekem csak egy gumi kéne P

ilyen is csak magyarországon van
  • GmorpH
    Pedig szerintem, ha nincs raktáron, akkor garanciában sincs raktáron...
  • Breki33
    remélem ez a garira nem vonatkozik, mert botrányt csapok
  • LezLee
    Na fölhívtam, az idén már sehol sem lesz ilyen gamepad, szinte az egész országban már nem kapható, csak jövőre :((((
  • LezLee
    CHS-t? Most hívom mindjárt.
  • Breki33
    felhívtad amit mondtam?
  • LezLee
    FELHÍVÁS: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még biztosan árulnak Logitech Dual Action gamepadot, az ossza meg velem.
    Előre is köszönöm.
  • Breki33
    a másik fociban van funkciója na
  • nutiform
    Breki33:Elmagyaráznád ezt a mondatot?
  • Breki33
    nincs funkciója a másiknál viszont van
  • GmorpH
    ...mennyi kérdés...
  • LezLee
    De! Töltsd le a javító patchet, és majd akkor be tudod állítani. De ezt már kb. 1000-szer leírták itt a topicban. Csak pár oldalt kéne elolvasni!!!
  • nutiform
    Hali!
    MOst vettem egy dual actiont,eddig más tipusúval játszottam.Látom hogy a két analóg kar lenyomva gombként is működik.Érdekelne hogy van e valami funkciója ezeknek?MErt én eddig nem vettem észre semmit.Esetleg cselezésnél lehet használni?
  • GmorpH
    Ugyan már...sembaj...

bár félek, hogy jövőre nyáron ugyanígy ki leszel akadva...valahogy a vége nálunk mindig így alakul
  • Breki33
    bocsi kicsit kiakadtam a kézi miatt

DE AKKOR IS MIÉNK A LEGNAGYOBB CSAPAT
    AZ OLIMPIAN MUTASSÁTOK MEG CSAJOK
    ÉS KÖSZI
  • GmorpH
    Nem hát! Én sem mondtam...szóval senkisem mondta...
  • Breki33
    nem mondtam, hogy baj :(
  • GmorpH
    Nembaj ha ottvan mert abban többminden is van. És főleg mert ott is kell lennie.
  • fm
    hali.Te csak multizol? single-ben hogy s mint? ..
  • Breki33
    az ini.big is ottvan

de ha jó így akkor jól csináltam :-)
  • GmorpH
    Akkor szerintem próbálj rákérdezni holnap a cégnél ahol vetted, hogy mit gondolnak erről, mert ha előtte nem volt probléma akkor a kártya a ludas. Szerintem biztos tudnak segíteni, és mivel még bőven garanciális, kell is hogy segítsenek.
  • GmorpH
    Nem kell, hogy legyen mert alapból az ini.big-ben van, de ha módosítod és kimásolod oda ahová írtam, akkor onnan veszi figyelembe nem pedig az ini.big-ből.
  • Gbr
    Előtte minden oké volt.
  • Breki33
    jó énis oda másoltam de ott olan, hogy ai.ini alapból nem volt
    ezért nem értem
  • GmorpH
    Akkor már csak egy kérdés. Mielőtt megvetted az új kártyát is előfordult ilyesmi, vagy csak amióta ez van a gépben azóta fagy?
  • Gbr
    Felraktam amit mondtál,de semmi változás.
    Valakinek nincs ötete?
  • GmorpH
    Remélem elég gyors volt az info.
  • GmorpH
    EA SPORTS\FIFA 2004\DATA\CMN
  • Breki33
    a bajnokság menetrend nálam már jó P

de senkisetudja hova kell rakni az uj gameplay-ban az ai.ini-t?
  • GmorpH
    Nem a mezekre gondoltam, hanem kizárólag a játékosok adataira.
    A mezeket lehet hogy szimplán elbaltázták, vagy ki tudja miért rejtett.(Nem ez az első dolog amiről nem tudom miért csinálták)

A terem pedig tényleg nem nagy dolog lenne. Pláne, hogy már ezelőtt 5 évvel egyszer megcsinálták. (Bár annak a szinvonala már más tészta, de legalább volt )
  • FH ToMmY
    Nem hiszem, h vmi jogi dologba ütközött volna, h meccsek előtt a 3. mezeket is választhassuk :)
    A teremnél tényleg csak annyit kéne, h kicsit belepiszkálnak a dolgokba, h 4+1 v. 5+1 legyen a felállás, + 1-2 terem fajta (pl. fű és parketta).
    Ennyi, ha ügyesek akkor meg tudják csinálni.
    Persze akarás kérdése is
  • GmorpH
    Az adatbázisok különböző jogi dolgok miatt zártak. Ezt szerintem nem fogják megváltoztatni, de a többivel tökéletesen egyetértek.
    A terem pl. semmi nehézséget nem okozna nekik, csupán egy plusz "stadion" amiben játszanánk. (persze nem ilyen egyszerű, de ez már nevetségesen kevés munka lenne egy komplett játék összerakása után)
    A közönséget pedig ha megnézed pl az NHL-ben...hát...ég és föld. Semmi extra de legalább nem síklapra feszített képek, hanem végtelenül egyszerű és "egyenarcú", de 3D-s figurák.
  • FH ToMmY
    Pl. megcsinálhatták volna azt, hogy a játékban legyen az adatbázis szerkesztő. Minek külön progi? Csak a baj van vele. Jo lenne végre, ha a hosszú hajú játékosok haja mozogna is, mint a Prince of Persia-ban a bácsinak! És szerinem lehetne már terem is a Fifában, 98 óta ezt is hanyagolják!

Ehelyett mit kaptunk?
    3. mez választás rejtve
    BL sorsolás: nagy szar
    Bajnokság menetrend: ez is nagy szar
    Görögtűz: nuku
    stb
  • GmorpH
    Ja és a közönséggel is csinálhattak volna már valamit ezalatt a röpke 5-8 év alatt.
  • GmorpH
    Remek kérdés, ezt évente felteszem magamnak. Persze választ nem találok rá.