10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
M.A.D. #4470 Breki:Hozzá, mint ősfifáshoz szólok. Melyik gameplay patch-et érdemes leszedni, mert jól tudjuk, hogy az alap FIFA game abszolut nem realisztikus. Mivel nemrég jött ki a 2003-hoz a legjobb/legnehezebb patch, én így azt nyomom még mindig. A 2004-et addig nem telepítem fel, amíg ki nem jön egy elfogadtható patch.
Nos?
-
#4468 Na most ezt egy kicsit bővebben ki tudnád fejteni, tudod lassú a felfogásom :))) Esetleg a bolt nevét meg tudnád mondani, és a pontos címet, mert egyátalán nem vagyok ismerős Pesten. Vagy webcím is jó, köszi szépen. És ott biztos van ilyen gamepad??? -
#4466 Akkor viszont simán az a "gond", hogy egyszerűbb nekik kompletten cserélni, mint egy új gumit húzni a botra. Hogy miért azt persze nem tudom.
Nekem is volt már hasonló esetem, csak más területen, az nem számítógép volt és végül hagytam a fenébe és maradt minden a régiben. -
#4465 nem simán le tudnám szedni -
#4464 Értem én, de a gumi szerintem gyáriag rá van integrálva a botra szóval nemhiszem, hogy külön cserélhető. Ahhoz szerintem a botot is cserélni kell. -
#4463 nekem csak egy gumi kéne P
ilyen is csak magyarországon van -
#4462 Pedig szerintem, ha nincs raktáron, akkor garanciában sincs raktáron... -
#4461 remélem ez a garira nem vonatkozik, mert botrányt csapok -
#4460 Na fölhívtam, az idén már sehol sem lesz ilyen gamepad, szinte az egész országban már nem kapható, csak jövőre :(((( -
#4458 CHS-t? Most hívom mindjárt. -
#4457 felhívtad amit mondtam? -
#4456 FELHÍVÁS: ha valaki Pesten tud olyan boltról (bárhol), ahol még biztosan árulnak Logitech Dual Action gamepadot, az ossza meg velem.
Előre is köszönöm. -
#4455 a másik fociban van funkciója na -
nutiform #4454 Breki33:Elmagyaráznád ezt a mondatot? -
#4453 nincs funkciója a másiknál viszont van -
#4452 ...mennyi kérdés... -
#4451 De! Töltsd le a javító patchet, és majd akkor be tudod állítani. De ezt már kb. 1000-szer leírták itt a topicban. Csak pár oldalt kéne elolvasni!!! -
nutiform #4450 Hali!
MOst vettem egy dual actiont,eddig más tipusúval játszottam.Látom hogy a két analóg kar lenyomva gombként is működik.Érdekelne hogy van e valami funkciója ezeknek?MErt én eddig nem vettem észre semmit.Esetleg cselezésnél lehet használni? -
#4447 Ugyan már...sembaj...
bár félek, hogy jövőre nyáron ugyanígy ki leszel akadva...valahogy a vége nálunk mindig így alakul -
#4446 bocsi kicsit kiakadtam a kézi miatt
DE AKKOR IS MIÉNK A LEGNAGYOBB CSAPAT
AZ OLIMPIAN MUTASSÁTOK MEG CSAJOK
ÉS KÖSZI -
#4445 Nem hát! Én sem mondtam...szóval senkisem mondta... -
#4444 nem mondtam, hogy baj :( -
#4443 Nembaj ha ottvan mert abban többminden is van. És főleg mert ott is kell lennie. -
#4442 hali.Te csak multizol? single-ben hogy s mint? .. -
#4441 az ini.big is ottvan
de ha jó így akkor jól csináltam :-) -
#4440 Akkor szerintem próbálj rákérdezni holnap a cégnél ahol vetted, hogy mit gondolnak erről, mert ha előtte nem volt probléma akkor a kártya a ludas. Szerintem biztos tudnak segíteni, és mivel még bőven garanciális, kell is hogy segítsenek. -
#4439 Nem kell, hogy legyen mert alapból az ini.big-ben van, de ha módosítod és kimásolod oda ahová írtam, akkor onnan veszi figyelembe nem pedig az ini.big-ből. -
Gbr #4438 Előtte minden oké volt. -
#4437 jó énis oda másoltam de ott olan, hogy ai.ini alapból nem volt
ezért nem értem -
#4436 Akkor már csak egy kérdés. Mielőtt megvetted az új kártyát is előfordult ilyesmi, vagy csak amióta ez van a gépben azóta fagy? -
Gbr #4435 Felraktam amit mondtál,de semmi változás.
Valakinek nincs ötete? -
#4434 Remélem elég gyors volt az info. -
#4433 EA SPORTS\FIFA 2004\DATA\CMN -
#4432 a bajnokság menetrend nálam már jó P
de senkisetudja hova kell rakni az uj gameplay-ban az ai.ini-t? -
#4431 Nem a mezekre gondoltam, hanem kizárólag a játékosok adataira.
A mezeket lehet hogy szimplán elbaltázták, vagy ki tudja miért rejtett.(Nem ez az első dolog amiről nem tudom miért csinálták)
A terem pedig tényleg nem nagy dolog lenne. Pláne, hogy már ezelőtt 5 évvel egyszer megcsinálták. (Bár annak a szinvonala már más tészta, de legalább volt ) -
#4430 Nem hiszem, h vmi jogi dologba ütközött volna, h meccsek előtt a 3. mezeket is választhassuk :)
A teremnél tényleg csak annyit kéne, h kicsit belepiszkálnak a dolgokba, h 4+1 v. 5+1 legyen a felállás, + 1-2 terem fajta (pl. fű és parketta).
Ennyi, ha ügyesek akkor meg tudják csinálni.
Persze akarás kérdése is -
#4429 Az adatbázisok különböző jogi dolgok miatt zártak. Ezt szerintem nem fogják megváltoztatni, de a többivel tökéletesen egyetértek.
A terem pl. semmi nehézséget nem okozna nekik, csupán egy plusz "stadion" amiben játszanánk. (persze nem ilyen egyszerű, de ez már nevetségesen kevés munka lenne egy komplett játék összerakása után)
A közönséget pedig ha megnézed pl az NHL-ben...hát...ég és föld. Semmi extra de legalább nem síklapra feszített képek, hanem végtelenül egyszerű és "egyenarcú", de 3D-s figurák. -
#4428 Pl. megcsinálhatták volna azt, hogy a játékban legyen az adatbázis szerkesztő. Minek külön progi? Csak a baj van vele. Jo lenne végre, ha a hosszú hajú játékosok haja mozogna is, mint a Prince of Persia-ban a bácsinak! És szerinem lehetne már terem is a Fifában, 98 óta ezt is hanyagolják!
Ehelyett mit kaptunk?
3. mez választás rejtve
BL sorsolás: nagy szar
Bajnokság menetrend: ez is nagy szar
Görögtűz: nuku
stb -
#4427 Ja és a közönséggel is csinálhattak volna már valamit ezalatt a röpke 5-8 év alatt. -
#4426 Remek kérdés, ezt évente felteszem magamnak. Persze választ nem találok rá.