10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    jó akkor legalább nem kell leirnom P
  • fm
    jól látom hogy lehet hozzászólni? meg kell kérni őket,hogy a lényeget írják le angolul. nem?
  • Rudee
    De ez lengyel
  • Breki33
    Hm néha jó ha az ember anyucija szerbhorvát tolmács P
  • fm
    az nehéz lesz :D
  • Rudee
    Itt van egy hír róla, remélem vki le is fordítja emberi nyelvre :D
  • fm
    ez mi? hol? hogy? hé? ez igazi?
  • Rudee
  • Breki33
    szupi végre tudok berakni stadion texturákat BigGiu-val :_)
  • Breki33
  • GmorpH
    Nedved tényleg elég élethűre sikerült.
  • Breki33
    a játékban is szépek P
  • GmorpH
    Szép képek.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    érdekes ezt inkább 2GK mezek felrakása után szokta

de miért nem a javitó és utánna az audió
    nem mintha ebben az esetben számítana

ja figyí nálad esedékes egy winfos reinstall nem?
    a helyedben megturkálnám kicsit a registry-t pl egy regcleanerrel vagy az utódjával, esetleg NU-val
  • Breki33
    próbáltam, sztem olasz jobb
  • Breki33
    hm?

ez nekem spanyolul van :-)
  • fm
    Breki! a spanyol kommentárt próbáltad(ha van ilyen) vagy csak az olaszt? muszáj lesz feltennem vmelyiket,mert most kommentár nélkül játszom,nehogy elaludjak a John Mocconon
  • fm
    szó nélkül kidob a játékba..előfordult mikor meccs alatt visszajátszást akartam nézni,vagy mikor vége lett 1 meccsnek,de még a meccs utáni menüben voltam(continue,match facts,stb...) elég bosszantó!

nincs fent csak audio peccs,meg a "hivatalos" javító peccs..(először az audio aztán a hivatalos ment fel)
  • GmorpH
    Szerintem simán kérheted ezt és igazából még az lett volna a legjobb ha úgy sikerül elintézned, hogy akkor adod oda neki a rosszat amikor tud azonnal adni cserébe másikat. Csak gondolom garanciánál ez úgy van, hogy előbb elviszik, megvizsgálják, próbálják javítani, és legvégül ha nincs lehetőség megcsinálni, akkor adnak csak zsír új készüléket cserébe.
    (Már ha jól tudom, nálam így van/volt)
  • GmorpH
    Persze általánosítottam és van rendes kereskedő is ugyanúgy ahogy minden más szakmában itt is van jóindulatú és seggarc is. Nem bántani akarom őket, de évről évre megszívom valamivel ezért voltam kicsit túlzó amikor a #4480-at pötyögtem. Ja és természetesen a nagykerekre is gondoltam. Jelenleg ők csinálnak hülyét belőlem az utóbbi másfél hétben kb. naponta egyszer.
    Ettől függetlenül csak most valahogy kijött belőlem. (Még jó ez és nem valami más )
  • Breki33
    Amúgy én megmondtam az enyimeknek, hogyha csütörtökig nincs váltótárs hozzák vissza
    Nagyot nézett, de sztem jogom van ehhez.
    Aztán januárban mikor tanulok államvizsgára- remélem- mehet vissza gariba.

Azon filozok, hogy nemigaz, hogy valami ugyes gumis vagy más kisiparos nem tud ilyen gumit csinálni.
    Vagy rárakok egy igazit :.-)
  • Breki33
    egy kicsit vitatkoznék veled

akiket én ismerek kereskedők hoznának, csak éppen a nagykerben nincs. Deha őket is beleérted akkor aláírom.
  • Breki33
    simán kirak a játékból szó nélkül?
    mert akkor vannak tipjeim

csak megint kevés info
    pl mikor rak ki pontosan, mecsbetöldödésekor, közben felénél stb

jó lenne tudni mik vannak fent.

Nekem meg pont az a problémám, hogy nem tudok szabályosan kilépni a programból
  • GmorpH
    Ez nem az ország hibája, hanem a sok bal*** kereskedőé. Attól tartanak, hogy nem tudják eladni ezért nem rendelnek és így nincs áru nincs gond sem, egyszerűbb a leltár is stb. Nem utolsó sorban tudják, hogy amit most valaki meg akar venni, azt úgyis megveszi max. vár januárig, mivel most nem kapja meg, aztán januárban árat emelnek, így mégjobban járnak. Ki van ez találva rendesen.
    Számítógép alkatrészekkel mindig így szokott lenni karácsony és év vége felé...sajnos hosszasan tudnék erről mesélni, idén is szívok mint az a bizonyos torkosborz, de nem offolok tovább.
  • fm
    up und hlp pls
  • LezLee
    Rossz hír, nagyon rossz... :(((
    Hát akkor mostmár tényleg úgy néz ki, hogy az egész országban nem lehet már kapni, csak azt nem értem, hogy ez hogyan történhetett meg. Hiszen még csak most jön a karácsony, és szerintem így rengeteg bevételtől esnek el a boltok, hiszen lehet hogy sokan karácsonyra ezt akartak venni szeretteiknek!!! Egyszerűen nem értem, hogy ez hogy fordulhat elő a mai modern fogyasztóközpontú társadalomban, de attól tartok, hogy ez MAGYARORSZÁG!!! :(((
  • fm
    fel biza'...a rohadék!

mostanában kilép a játék tök váratlanul,meccs közben,meg bármikor. mi lehet ez?? elég bosszantó,mert persze a jól bevált auto save-et kivették a profi fejlesztők
  • Gascoigne
    Na, megkérdeztem és ott sincs és persze idén már nem is lessz.
  • Breki33
    a kapus felrúg?
  • fm
    én csak 1 dolog miatt raknám fel vmelyik gameplayt most: az eredeti gémpléjjel hiába rúg fel az ellen kapusa a 16oson belül,nincs büntető..a Kenny gémpléjjel viszont,ha szabálytalan a kapus, a bíró nem kegyelmez,meg én se!
  • LezLee
    Kösz az infót, de esetleg egy webcímet tudnál mondani? Pontosan mi ennek az üzletnek a neve???
  • M.A.D.
    Te akartad! Nyugdíjas! :))
    Ui:Még jó, hogy 70-es vagyok.
  • Breki33
    jóhogynem ősember P

Én inkább multizom mostanában
    De a 4413-m egész jó lett sztem